Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 12 de març del 2013

Sabies que...?


Baix aquest títol de “Sabies què?” pretenc publicar reculls de noticies breus, sobre fets ocorreguts o curiositats del nostre poble, Beniarrés. Noticies o fets que no tenen cabuda en un article sencer en aquest blog però, que no per això, deuen quedar en l’oblit.

En aquest segon “Sabies què?” he considerat oportú publicar el següent:

-         Tot sembla indicar que la urbanització del PAI del Dr. Orero començarà el proper mes d’abril amb la construcció de carrers, solars i una zona verda.

-         El grup municipal socialista a l’Ajuntament de Beniarrés va sol·licitar a l’alcalde que els informarà sobre quines factures s’han quedat pendents de pagament a 31 de desembre de 2012, rebent com a resposta que ja s’assabentaran al plenari de final del mes de març, es a dir, 90 dies després de la firma del decret.

-         La passada setmana la Unió Musical de Beniarrés va participar al Certamen Provincial de Bandes celebrat a Ondara, quedant en segona posició per tant sols un punt i mig de la banda guanyadora que va ser la de Beniarbeig. A l’esdeveniment van acudir dos autobusos de Beniarrés pagats per la banda, davant la negativa de l’Ajuntament a pagar un dels autobusos.

-         La urbanització del PAI del Dr. Orero suposarà la reducció de la zona per a prendre el sol de la piscina municipal d’uns 200 m2 aproximadament al tenir que dedicar-se com a zona verda de la nova zona urbanitzada.

-         La Generalitat Valenciana no traurà les convocatòries del PAMER, EMCORP, EZOINT i altres programes de treball per aquest estiu davant les retallades econòmiques que estem patint per part del nostre govern autonòmic.

-         A 12 de març l’Ajuntament de Beniarrés segueix sense pressupost per a l’any 2013, sent que el PP té majoria al consistori beniarresi. Aquesta circumstància no impossibilitat el pagament de factures a proveïdors i empreses que hagen treball per a l’Ajuntament, per si algú ha rebut aquesta resposta, com ha passat altres anys.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...