Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 14 de març del 2013

La Unió Musical de Beniarrés s’endú un primer premi


En el Certamen Provincial de Bandes d’Alacant.
Unió Musical Beniarrés
La Unió Musical de Beniarrés s’ha alçat amb el primer premi de la tercera secció del XLII Certamen Provincial de Bandes d’Alacant amb tan sols un punt i mig menys que la formació guanyadora del concurs, la Unió Musical de Beniarbeig.
Cinc bandes alicantines s’han donat cita en el certamen que s’ha desenvolupat durant el passat diumenge en l’Auditori Municipal d’Ondara. El torn de la banda de El Comtat, dirigits per José Antonio Llinares, han interpretat primer com a presentació el pasdoble ‘Eduardo Borrás’ de Francisco Esteve. Després l’obra obligada ‘La Fortalesa’ de David Penadés Fasanar i per a acabar, la Simfonia Nº2 de John Barnes.
El jurat li ha atorgat el primer premi i menció d’honor a la Unió Musical Beniarbeig. La Unió Musical de Beniarrés ha aconseguit el primer premi, mentre que els segons premis han sigut per a la Unió Musical de Dolores i la Unió Musical San Fulgencio i la Societat Recreativa Musical d’Altea La Vella que s’ha alçat amb el tercer premi.
El director de la Unió Musical de Beniarrés, José Antonio Llinares ha destacat estar satisfet per l’esforç i el magnífic treball realitzat.

Noticia publicada a Pàgina 66

2 comentaris:

javi ha dit...

no ay ningun comentario? pues deberia haberlo y orgullosos de tener esta banda de musica en el pueblo.

Jordi ha dit...

Moltes gràcies Javi. Nosaltres, els músics, ho estem. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...