Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 21 de gener del 2013

El govern valencià serà el màxim accionista del València CF


El portaveu, José Ciscar, anuncia que tractaran de negociar amb Bankia el pagament dels 86 milions d'euros del préstec. Descarta incidir en el funcionament del club
Manuel Llorente, actual president del València CF BIEL ALIÑO / EFE
Manuel Llorente, president del València CF
El vicepresident i portaveu del govern valencià, José Ciscar, ha anunciat aquest divendres que l'executiu es convertirà en el màxim accionista del València Club de Futbol. Aquesta decisió ha estat presa per la Generalitat Valenciana després que ahir la Fundació del València anunciés que no té diners per pagar els 4,8 milions d'euros d'interessos corresponents al crèdit de 81 milions atorgat per Bankia perquè aquesta entitat es convertís en màxima accionista del club.

Com que l'Institut Valencià de Finances va avalar el préstec, ara el govern valencià haurà de fer front al pagament dels interessos a Bankia i responsabilitzar-se del crèdit. Un pagament gairebé impossible a hores d'ara per al govern valencià, i per això el mateix Ciscar ha anunciat que tractaran de negociar el pagament amb Bankia. "Confiem en la sensibilitat que sempre ha demostrat Bankia amb la Generalitat Valenciana", ha dit el vicepresident en la roda de premsa posterior a la reunió del govern.
"És una situació que no ens ve de gust però que hem d'afrontar", ha explicat Ciscar. La Fundació del València CF té gairebé el 75% de les accions del club, les quals passaran a les mans del govern valencià. Tot i ser el màxim accionista i poder gestionar el club com volgués, el portaveu del govern valencià ha descartat la seva voluntat de regir "el funcionament diari del club". "Nosaltres no estem per gestionar clubs de futbol", ha afegit.

Noticia publicada a ara.cat

3 comentaris:

JUAN ha dit...

MUCHO SI ES QUE AY Q A POYAR EL FUTBOL COJONES Y CON LO QUE NOS SOBRE PARA REPONER LOS DESPERFECTOS DEL CIRCUITO F1 Q TENEMOS EL CONTRATO FIRMADO Y TIENEN MAS CARRERAS Q CELEBRAR. O PROBAREMOS LOS F1 EN EL AEROPUERTO DE CASTELLON JEJE A GUANYAR DINERS AON ESTAN AONESTA A FURTAR DINERSS..

Mªjesús Navarro ha dit...

Que poca vergonya, "de aquellos lodos, estos barros" I torna i torna i torna a tornar... es la mateixa cançò de sempre. Governs que es dediquen a tot menys al que es tenen que dedicar.

Anònim ha dit...

Que WERTGONYA, el govern valencià
retallant en educació, sanitat i en
moltes coses importants i ara resulta que per a fer-se càrrec de l'equip de la ciutat si que hi han diners, açò és WERTGONYÒS!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...