Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 29 de gener del 2013

Carnestoltes 2013 a Beniarres



Una colla de veïns i veïnes de Beniarrés estan convocant la celebració del Carnestoltes a Beniarrés per al proper dissabte 9 de febrer a les 20:00 hores.



Des d'aquest blog vull col·laborar en la seua difusió i per aquest motiu publique l'enllaç i el text de la convocatòria per a donar-li ressó a l'esdeveniment.

Personalment m'alegra de que la gent, per iniciativa pròpia, convoque aquests actes per tal de fer poble.


La convocatòria diu el seggüent: 


"Beniarresins i beniarresines, este cap de setmana vam estar parlant en què fer a carnestoltes,el dissabte 9 de febrer, ja que molta gent no vol anar a Muro ni a Pego ni... I vam pensar en la possibilitat de quedar-nos a Beniarrés i organitzar-nos ací.

D'esta manera la proposta és fer una desfilada de disfresses pel poble, des de l'entrada del poble fins on ens done la gana amb amenització musical durant tot el passacarrer. Quan més gent sigam més riurem :)

Després d'esta desfilada anirem a sopar, on? Encara per concretar ja que no sabem quanta gent s'apuntarà, tanmateix la idea és anar al Bar Crespo perquè és gran, però per a això li hauríem de concretar places per a que ens ho prepare. Qui vulga apuntar-se que avise o s'apunte en un llistat que deixarem al Francés, després ja vorem on anem segons els que sigam. La data final per apuntar-se al sopar és diumenge 3 de febrer i ho heu d'especificar per escrit, per este esdeveniment o al Francés, a banda de posar "Hi assistiré"

Al finalitzar el sopar anirem al Francés on continuarà la festa.

A vore si fem festa al poble, que ens fa falta. En una volta es crea tradició :)

PD: convideu a tots els del poble que falten a l'esdeveniment. Feu córrer la veu pel poble.

Animeu-vos."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...