Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 14 de gener del 2013

Xerrada: Aproximació a Corea del Nord a càrrec d'Alejandro Cao de Benós.



Dissabte 19 de gener a les 19:30 hores a l'Ateneu Popular "Arrels" de Beniarrés

República Popular Democràtica de Corea (Corea del Nord com es sol anomenar per ací) és un país del que tot el mon parla però que molt pocs coneixen. És contínuament atacat pels mass-media per les seves suposades activitats armamentístiques, per les proves nuclears, per no respectar els drets humans, és acusada de ser una cruel i impenetrable dictadura on la població patix una gran repressió. 

Alejandro cao de Benós 
Però tots sabem els grans mitjans de comunicació a qui obeeixen i quins interessos estan darrere d'ells. Ens en anem a fiar d'ells en el cas de Corea del Nord? Es veritat el que diuen? Perquè els mitjans de comunicació alternatius no informen sobre el que passa a Corea? A que es deu eixa poca simpatia que es te a Corea del Nord dins de certs cercles de "l'esquerra"? 

Totes aquestes preguntes i més ens les intentara respondre un convidat de luxe, Alejandro Cao de Benós, president de l'Associació d'Amistat amb Corea (KFA) i ha advocat permanentment per la República Popular de Corea del Nord des de 1990. És delegat especial honorari d'aquest país, i delegat especial del Comitè de relacions culturals amb països estrangers.

Alejandro Cao de Benós ens farà un repàs a la historia de Corea, ens parlarà de les costums, cultura i creences del poble coreà el perque de la seva partició en dos estats, la creació de la República Democràtica, ens intentarà fer comprendre l'amor del poble als seus líders...

Tindrem una oportunitat única per coneixer eixe país tan llunyà, polèmic i tan en la boca de tots i a la mateixa vegada desconegut.

La xerrada serà el dissabte 19 a les 19:30h a l'Ateneu Popular Arrels.

Anima't a vindre i a participar.

Després realitzarem un sopar popular al que cal apuntar-se a ateneuarrels@gmail.com

Informació publicada al bloc "Bloc Arrels"

2 comentaris:

PEP ha dit...

Y ESTE QUI COLLONS ESÇ?? EL Q FARA ELS ALMENAQUES EQUEST ANY???

Mªjesús Navarro ha dit...

A Aquest representant del règim dictatorial de Pyonyang ja el vaig veure a un documental a la Tv i he vist altres reportatges també. No té cap justificació. Mentre el poble viu sotmés, els seus dirigents gaudixen de tots els "plaers d'occident". La sobernia no es del poble, es d'un xiquet amb cara de psicòpata que això si, ha estudiat en les mes prestigioses universitats...¿¿??? La tirania siga com siga es TIRANIA. La ideología comunista no es açò, molt lluny!!!!. El mon està ple de tarats mentals.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...