Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dissabte, 5 de gener del 2013

Son tres, son mags i venen d'Orient .... els Reis Mags d'Orient arriben a Beniarrés


Hui a les 18:30 hores arriben els Reis Mags d’Orient a Beniarrés

Aquests dies de il·lusio, esperança i felicitat, tenen el seu colofó hui amb l’arribada dels Reis Mags d’Orient al nostre poble on xiquets i no tant xiquetes, esperen amb il·lusió la seua arribada.

Sols recordar que aquests dies molts xiquets i xiquetes no podran rebre cap joguina ni cap regal i per aixó hem d’apreciar la sort que tenim de viure en una terra on la paraula crisi, sols significa el no poder comprar-se el que a u li ve en gana o no poder anar de viatge al lloc desitjat però sempre tindrà alguna cosa que posar-se a la boca per saciar la fam i tindrà garantits els seus serveis bàsics per a viure amb dignitat.

Espere que els Reis Mags d’Orient arriben a Beniarrés, ajudats per l’Associació d’Amics dels Reis Mags, amb l’esplendor i l’acollida que es mereixen de la ma de tots els xiquets i xiquetes de Beniarrés, els seus pares i mares, iaios i iaies al sò de la Unió Musical de Beniarrés que els acompanya amb eixà cançò que tots hem escolat any rere any.

Sols em queda desitjar-vos que vos vinguen carregats de treball, salut i com no joguets.

1 comentari:

COPERNICO ha dit...

SON TRES ELS REYS MAGS SARABIA ( ALCALDE) EL GALLO ( JOQUIN Q TAN FET EL LLIT) Y KESUS EL CORKA MARE YA ESTAN ELS REYS AÇI.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...