Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 10 de gener del 2013

L'Ajuntament de Beniarrés sol·licita un nou préstec bancari


L’Ajuntament de Beniarrés ha començat l’any rebent un nou préstec bancari per tal de fer front a necessitats de tresoreria, es a dir, per a pagar factures  i nòmines pendents i no per a realitzar inversions que milloren la nostra qualitat de vida.

És desconeix la quantitat que ha sol·licitat l’Ajuntament de Beniarrés ni les condicions financeres d’aquest nou préstec sol·licitat per el govern del Partido Popular, doncs no ix la la informació facilitada per la Diputació d’Alacant i també es guarda un “respectuós” silenci a la web oficial de l’Ajuntament .

La noticia facilitada per la Diputació d’Alacant diu el següent:

La Caixa de Crèdit Provincial per a la Cooperació ha aprovat avui durant el seu consell rector concedir préstecs per import de 176.000 euros a set municipis de la província. Almudaina, Beniarrés, Castell de Castells, Vall d´Alcalà, Alfafara, Famorca i la Vall de Gallinera són els ajuntaments que percebran els crèdits amb l'objectiu de fer front a les seues necessitats de tresoreria per a operacions a curt termini.

El vicepresident de la Diputació, César Augusto Asencio, ha destacat que l'objectiu és el de col·laborar amb els ajuntaments, especialment amb els quals tenen una població menor, perquè puguen fer front a les seues necessitats econòmiques com la despesa corrent, a través de préstecs amb interessos baixos. Aquestes operacions estan obertes als municipis de la província que estan al corrent de les seues obligacions.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...