Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 16 de març del 2011

VII Calçotada Popular a Beniarrés


Ja tenim data per a la VII CALÇOTADA POPULAR organitzada per l'Ateneu Popular Arrels.


Serà el DISSABTE 2 D'ABRIL a les 14 H., al mateix carrer de sempre (c/ DR.ORERO de BENIARRÉS).


Per amenitzar la diada enguany contarem amb l'actuació musical del grup BARAKA FOLK


Com a novetat, aquest any hi haurà dos menús:


- ADULTS (15 €): entrants, torrada d'embotits, calçots, pa, beguda i postres (fruita, dolços, mistela...)


- XIQUETS menors de 12 anys (7 €): el mateix menú dels adults però en menor quantitat. A més disposaran de taula pròpia amb la presència d'animadors/es socioculturals que, a més de tindre cura dels nanos per a que els pares puguen gaudir millor de la festa, els faran passar una estona d'allò més divertida.


Recordeu que hi ha PLACES LIMITADES. Es vendran entrades fins dimecres 30 de març. Podeu aconseguir-les a l'Ateneu Popular Arrels o preguntant als seus membres. Per aquells de fora o que no podeu acostar-se a l'Ateneu ací teniu dos telèfons on vos facilitarem un nº de compte per a que feu l'ingrés (recordeu indicar al concepte el vostre nom):


618 346 594 i 620 073 859


VOS ESPEREM

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Bueno Frederic, m´agradaria fer-te una pregunta, tan que dones suport als catalanistes i al psoe; que opines sobre el suport d´estos a les prospeccions petrolíferes al golf de València????

Beniarres al dia ha dit...

Si segueixes aquest blog podràs veure que es publiquen els actes i esdeveniments que organitza l’Ajuntament de Beniarrés. En cas dels dos supòsits , catalanistes i PSOE, es proba el consistori beniarresí, per tant, en aquest blog es posa tota la informació que m’arriba referent al poble de Beniarrés.

Per altra banda, com a un blog personal que és i com a militant socialista, pose les noticies que pense poden interessar als lectors del blog, les meues opinions personals i el que em passa com a regidor a l’Ajuntament de Beniarrés.

Respecte a les prospeccions, doncs dir que Noruega té molts pous petroliers i tenen un alt nivell de vida, amb un total respecte per el medi ambient, perquè no ho podem fer ací?, Tal vegada contamina molt més el no veure un sol metre de costa lliure d’edificis i urbanitzacions, o veure les nostres serres plenes de xalets o de molinetes que ens volen posar.

Pense que amb les mesures de seguretat existents es poden fer prospeccions, que no traure petroli, d’una forma respectable amb el medi ambient i amb possibles beneficis per a la societat valenciana.

Anònim ha dit...

Si en compte de fer calçotades es feren "cochiinillos" típic de Castella, també anirien a la festa.
Són celebracions per ajuntar-se i passar-s'ho bé.
No us pareix?
A mi personalment m'agraden els cohinillos

Anònim ha dit...

Jo sóc català i catalanista, però també puc sentir-me molt valencianista si això s'interpreta com a algú que estima la llengua, la cultura i el corredor econòmic mediterrani que compartim els catalans i els valencians.

Anònim ha dit...

Et puc dir per experiencia propia , que estan de puta mare .
Si tu fas una torrada de porquets , jo mapunte , i a la calçotada tambe , endavant amb les festes populars.

* El de l'oli * ha dit...

Endavant!
7 anys ja...

Em fa gracia el 1r anònim, aprofiten qualsevol tema per donar-te canya Fede, a més, m'agrada la teua resposta sobre les costes.

Ànim!

Anònim ha dit...

La veritat es kel teu blog el seguisc poc, tinc tanta faena al llarg del dia ke a internet puc entrar ben poquet. I bueno alguna de les pokes voltes kem conecte entre al teu blog i mire algunes de les noticies ke poden interesar als meus familiars dalli i tmb veig comentaris de tot tipos en els cuals la gen opina lliuremen. Yo tmb volia comentar i el meu comentari a sigut en forma de pregunta per a tu i sols per a tu perke com tu dius es el teu blog personal i com a militant del psoe keres tenia curiositat per saber la teua opinio respecte a ke la gen desquerres apoyara un proyecte totalment perjudicial.

Per atra part tinc ke dirte ke yo crec ke poses les noticies ke tinteresen a tu; per tant es normal ke de ves en cuan aparega algu en preguntes o comentaris ke no tinteresen com a pogut ser la meua.Recorda ke seguix el teu blog gen a favor i en contra teua.

Ke podria dirte de Noregua??ke si, ke alli tenen molts pous petrolers i tmb tenen uns cuans problemes deguts a dells i alguns ben gordos.... i bueno tenen un nivell de vida alt, per supost, cosa ke no te res ke vorer en estos pous ni tampoc en ke tinguen un incompeten al carreg del pais comparable al nostre. Millor sera no comparar Noruega en España....

Mes cosetes, com esta la cosa???els pous respeten el medi ambien totalment??algunes de les consecuencies son que en laigua els sediments ke salsen poden contindrer metals pesats, sulfurs i atres contaminants; nian emisions rutinaries de gasos de combustió; interferixen en la peixca, en la flora, en la fauna....infinitat de problemes i no parlem de ke pasara algun imprevist i el petroli arribara a la mar.....

Res, el ke esta clar es ke segons ki faja les coses estan millor o pijor fetes, pero bueno....

Els tiparracos estos es mereixen ke en valencia no els votem en la vida...i respecte als catalans ke apoyen el proyecte no val la pena ni parlar, sempre dona i recibix el mateix, alsemse els pantalons ke ya es hora.....

Anònim ha dit...

per lo ke veig el meu segon comenatir no interesa ke isca.... per cert soc la xavala de el primer comentari en forma de pregunta pa Frederic

Beniarres al dia ha dit...

No se a quin comentari fas referència. No ha arribat cap comentari. Et convide a que el tornes a enviar.

Anònim ha dit...

Agrairia a la xavala dels comentaris que intentara escriure més correctament i així l'entendríem millor.
No critique la seua postura, la respecte; sols la seua ortografia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...