Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 30 de març del 2011

Preguntes per al Ple Ordinari

El dimecres 30 de març es celebra a l'Ajuntament de Beniarrés la última sessió plenària de caràcter ordinari a l'Ajuntament de Beniarrés. Al tindre caràcter ordinari es poden fer preguntes a l'equip de govern.


Tot seguit podeu llegir algunes de les preguntes que el grup municipal socialista realitzarà:


- Els veïns i veïnes de Beniarrés voldríem saber si aquest estiu s’obrirà l’antiga piscina municipal


- Acaba la legislatura, ens podria explicar el senyor alcalde per quins motius ni tant sols s’ha iniciat l’ampliació del polígon industrial si el PP ho portava al seu programa electoral ?


- Ens podria dir si el comptador d’energia elèctrica del Pou del Nofre ha sofrit alguna manipulació?, Com a conseqüència d’aquesta manipulació l’empresa Iberdrola ha obert algun expedient sancionador a l’Ajuntament de Beniarrés?


- Quina és la solució que el Partido Popular dona a la gent major que necessita una assistència i una atenció degut a la seua avançada edat i que no es poden valdre per ells mateix?


- Quines han sigut les gestions que des de l’alcaldia s’han portat endavant per tal de que la Conselleria d’Educació no supremeixca una unitat de primària al col·legi públic Perputxent?


- Ens agradaria que ens informara quina serà l’actuació que baix el nom “Adequació del Barranc de l’Encatà” s’està previst realitzar amb el conveni signat amb la Diputació d’Alacant per un valor de 101.000 €


- Fa uns mesos es va encetar un curs de formació per a menors de 25 anys a Beniarrés per a que es tragueren l’ESO. Aquest curs es va interrompre i ja no ha continuat. Quins han sigut els motius?, Quines gestions ha fet l’Ajuntament per a que aquest curs continuara?


- Ens agradaria que l’alcalde valorara que l’Ajuntament de Beniarrés tanque l’any 2010 amb més 212.000 € pendents de pagament i quins han sigut els motius de que es deguen tantes factures a empreses i proveïdors.


- Després de veure al pressupost de l’Ajuntament de Beniarrés la inversió de 12.000 € per a posar gespa natural, ens agradaria que ens confirmara si l’equip de govern pensa posar gespa natural al camp de futbol i com pensa mantenir-la?


- La competència de la neteja viaria, es a dir, dels carrers del poble, és de l’Ajuntament de Beniarrés. Ens podria dir com qualifica l’estat en que es troben els nostre carrers, places i parcs?


- Després de llegir al llibre de Festes una carta del senyor alcalde fent públic el “mea culpa” i reconeixent el mal estacionament de vehicles i les caguerades dels gossos per tot arreu, tot segueix igual. Ens agradaria saber veu o no veu que els cotxes estacionament malament i que el poble està ple de caguerades de gossos?


- Ens agradaria que informara al poble de Beniarrés perquè no s’han convocat les places públiques d’empleo al llarg d'aquesta legislatura per a que tots tinguen dret a optar a aquests llocs de treball de l’Ajuntament?

1 comentari:

Anònim ha dit...

el poble esta fet una gorrina.i l'ancalde no fa res. fa vacances. li queda poc.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...