Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 10 de març del 2011

Cal fer-se la foto

El proper dissabte 12 de març a les 17:00 hores s’inaugura la remodelació del trinquet de Beniarrés. A l’acte acudirà el president de la Diputació d’Alacant, i no sé si algun representant de la Generalitat Valenciana, per tal d’inaugurar-lo. En aquesta obra s’han gastat 175.000 €, dels quals els 80% els posa la Diputació i la Generalitat a parts iguals i el 20 % restant el poble de Beniarrés. A data d’avui desconeixc si l’empresa constructora que ha realitzat l’obra l’ha cobrat.

El proper dissabte dia 26 de març, novament tindrem una inauguració a Beniarrés. En aquest cas es tracta del Museu del Clima. Aquest Museu es troba en l’ampliació de la Sala d’Interpretació de la Cova de l’Or, l’antiga casa de “Loli la Mestra”. En aquest cas, i segons ens ha informat l’alcalde, s’han invertit 50.000 € en aquesta actuació. Un edifici que a obert les seues portes, sent generós, 3 vegades l’any passat i en el qual s’han invertit més de 170.000 € des de la seua creació. Desconeixc si l’empresa que ha fet aquest Museu del Clima ha cobrat el que ha fet.

Davant d’aquestes inauguracions, ú es pregunte els motius pels quals, no s’ha fet cap acte per tal d’inaugurar Centre de Interpretació i Divulgació Artística. Per als qui vos sone rar aquest nom, és l’edifici que s’ha construït al costat del col·legi Perputxent i que actualment està ocupant la Unió Musical i l’Escola Comarcal de Música.

En aquest edifici s’han gastat més de 360.000 €. El motiu pel quals no s’ha fet cap tipus d’inauguració és que els diners no venen ni de la Diputació ni de la Generalitat, venen del govern central. Ha sigut construït amb els diners del Pla E i per tant per a la seua inauguració, s’haguera tingut que convidar a algun representant de l’administració central, es a dir a un socialista, i això no li interessa a l’actual equip de govern, ni l’equip de govern del PP vol fer-se la foto amb la subdelegada del govern central. L’empresa que ha realitzat l’obra ha cobrat tota l’obra a data d’avui.

Amb aquesta comparança vull demostrar que el PP de Beniarrés sols inaugura i fa fastos amb les obres fetes per la Diputació o la Generaliat, no inaugurant altres actuacions que poden ser, tant o igualde beneficioses per al conjunt de la població. Sols busquen la fotografia, la promoció i la publicitat d’aquells que pensen com ells.

Per a portat endavant aquestes inauguracions, no es dolen gastar-se els diners de tots en tot el que faça falta. La inauguració de la nova piscina municipal, feta aquest estiu passat, l’ajuntament es va gastar més de 1200 € en un plantaet per al poble i en un sopar per als dirigents polítics i persones convidades. També convé saber que sols el muntatge i desmuntatge de la carpa ( que és propietat de l'ajuntament i que també s'usarà per a l'encontre de Bolilleres) que hi ha al Dr. Orero, i que realitza una empresa, té un cost de 650 €, el mateix que cobraven alguns treballadors que van treballar aquest estiu per a l’Ajuntament en tot un mes. Per sort amb la visita de Ripoll, podrem veure de nou en funcionament el sortidor de l’entrada del poble.

Considere que no es temps de gastar-se els diners de tots en fastos i inauguracions si vegem que hi ha veïns i veïnes de Beniarrés que ho està passant realment mal. Cal destinar-los a coses més precises i més necessàries per a la població, però qui governa, governa i considera més oportú gastar-ho en aquestes inauguracions. Perfectament s’haguera pogut fer com s’ha fet amb el Centre d’Interpretació i Divulgació Artística i una vegada estiguen acabats, que la gent li done la vida que es mereixen aquests edificis sense gastar-se diners. Però, ai amic, estem prop de les eleccions locals i cal fer-se la foto.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb tu, no caldria fer ninguna despesa en inaguracions. De totes maneres critiques el mateix que fan els socialistes en altres pobles i aixó em pareix hipocrita. Sempre estem igual, vegent la palla en l'ull de l'altre.

Beniarres al dia ha dit...

Desconeixc la situació econòmica i social-laboral d'altres poblacions

En aquest cas es parla de Beniarrés i com alguns edificis si s'inauguren i altres no.

No veig la pall en l'ull de l'altre la mire en el nostre poble.

Anònim ha dit...

Beniarres mai alçarà el cap, el govern del poble veu el seu carrec com una empresa per fer diners que damunt ell mai pot quebrar......que bona professió. el govern del poble sèl deixarà tant empenyat que a final no hi haurà casi gent per pagar ...desapareixerà l'ayuntament i els deues....

Anònim ha dit...

Per que la caprpa no la monten els operaris de l' ajuntament? Es que acas no saben? pues si es aixi que vagen ensenyanlos que si cada volta a de costar eixe dineral ja estem be,MENOS GASTOS I MES FAENA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...