Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 2 de juny del 2009

Mateix president, diferent resultat

Al més de maig l’atur al País Valencià puja en 925 persones, mentre que a l’estat espanyol baixa en 24.741 persones.

Per si algú encara tenia dubtes quan escolta de que tota la desfeta de llocs de treball al País Valencià es conseqüència de la política del govern socialista de l’estat espanyol, Jose Luis Rodriguez Zapatero, conforme ens han pregonat dia rere dia, el govern del Partido Popular de la nostra terra i el seu canal informatiu, més propi d’un règim de temps passats com és Canal 9, aquesta informació ha quedat desmuntada amb les dades de l’atur del mes de maig.

Aquest mateix president socialista pren decisions que podran ser encertades o no, però que afecten al conjunt d’habitants de l’estat espanyol, per tant els resultats deuen ser per a tots iguals tant andalusos, catalans, madrilenys i valencians.

Amb les dades de l’atur del mes de maig de 2009 que s’han fet públiques hui, resulta que a Canàries, Madrid i el País Valencià puja l’atur i a la resta de l’estat espanyol baixa, com pot ser possible si segons el PP es desfan els llocs de treball com a conseqüència de la política de Zapatero?, Com pot ser que en uns llocs puje i en altres baixes si el problema segons el PP és el mateix, el govern socialista a Madrid?, A cas no tindran que veure les polítiques d’ocupació i el model econòmic que tenim al País Valencià?, A cas els polítics que tenim a la Generalitat Valenciana no tenen responsabilitats en la destrucció de treball a casa nostra?, Si la davallada de l'atur està motivada per l'encetament de la temporada turísitca, no son Canaries i el País Valencià llocs de gran interés turístic?. Casualment, Canaries, Madrid i el País Valencià son comunitats governades per el Partido Popular amb models econòmics semblants bassats en la rajola.

El nombre de desocupats registrats en les oficines de l'Institut Nacional d'Ocupació (INEM) al País Valencià va pujar en el mes de maig en 925 persones, amb el que la xifra total d'aturats es va situar en 442.522 treballadors, segons va informar avui el Ministeri de Treball i Afers Socials.

En Espanya, el nombre de desocupats registrats en les oficines de l'Institut Nacional d'Ocupació (Inem) va baixar en 24.741 persones al maig respecte a abril (-0,68%), registrant el seu primer descens mensual en 14 mesos. El total d'aturats es va situar així en 3.620.139 persones, segons va informar avui el Ministeri de Treball i Immigració.

En èpoques de crisi mundial on per exemple la General Motors ha fet fallida o Alemanya amb un reducció del PIB del 6 %, el govern valencià busca un culpable per eximir-se de responsabilitats quan deuria anar conjuntament de la ma del govern socialista de l’estat espanyol per a que, com a passat en aquest més de maig, baixe l’atur al País Valencià igual que ho ha fet en altres territoris de l’estat espanyol.

A Beniarrés al mes d’abril hi havien 88 persones inscrites demandants de treball, el que vol dir que hi hauran vora 100 persones desocupades amb edat de treballar al nostre poble. L’ajuntament tenia pressupostats més de 900.000 € en inversions per a l’exercici 2009, el que vol dir que si es posaren en marxa aquestes inversions, es podrien crear llocs de treball al nostre poble.A dia d’avui sols estan en marxa les inversions compreses dintre del Pla Zapatero que no estaven pressupostades dintre dels 900.000 € però d'aquests diners previstos en el capítol d’inversions per a tot l’any 2009, sols s’han realitzat un 5 % de les inversions previstes, per tant si es licitaren els 95 % restant previst, es podrien crear molts llocs de treball i dinamitzar l’economia local.

A la població veïna de l'Alqueria d'Asnar, governada per el socialista Jaume Pascual, els darrers anys de fort creixement, han estalviat diners per a quan vingues les flaques i per exemple, als diners vinguts del PAMER per contractar gent, el consistori a banda posa 6.000 € més per a que aquesta gent treballe un mes més que el que els havia avingut aprovat dintre del PAMER.

A Beniarrés, tot depèn de la voluntat política del govern municipal del Partido Popular i sobre tot dels diners que puga tindre l’ajuntament per a fer front aquestes obres o posar més diners dels fons municipals per ampliar els diners vinguts del PAMER, EMCORP o EZOINT, però tancant l’any 2008 amb un dèficit de 27.000 €, em fa pensar el pitjor, que no hi han diners .

18 comentaris:

Anònim ha dit...

comforme manipules les coses mai seras alcalde encara que anan sempre despues de JV teu veig mal

Anònim ha dit...

¿ que guañes de fer tanta propaganda electoral barata ?

Beniarres al dia ha dit...

Al primer anònim: no crec que manipule la informació, sols faig un anàlisi que podràs o no compartir sobre una noticia apareguda als mitjans de comunicació. Pel que em sembla, no t’ha agradat. Respecte a l’altra apreciació al teu comentari, qui t’ha dit a tu que jo vull ser alcalde?

Al segon anònim: Perquè penses que vull guanyar alguna cosa amb aquest article? Simplement expose una interpretació d’una noticia que molta gent comparteix i que als qui som socialistes ens molesta que sols hi haja un responsable quan les coses van malament al País Valencià i quan les coses van bé sempre son mèrits del mateix. Em podries explicar tu com es que al País Valencià ha pujat l’atur, juntament amb Canàries i Madrid, i a la resta de l’estat espanyol ha baixat, si la destrucció de treball es culpa de Zapatero?

paco ha dit...

als dos primers comentaris , dir-los que no sé en quin moment està manipulant fede l´informació , està comentant dates reals que han eixit avui publicades i que tothom tè acces a elles, pareix que els peperets no els agrada que començem a eixir de la crisi, ells voldrien que durara hasta les proximes eleccions per a poder manar ells, i una volta estigeren manant , "QUIEN PUEDA QUE SE SALVE"

Carles Tomàs ha dit...

Estes dades deuen de ser males notícies per al PP. Ells que van anunciant que ben aviat alcançarem el cinc milions de parats, sembla que de moment hauran d'esperar. I vistes les posicions, reaccions, desitjos, auguris, pronòstics del PP en este i en altres temes de temps passats, i des de la meua perspectiva, que no és la del PSOE, arribe a la conclusió, no d'ara, sinó de fa anys, que al PP sols li importa ocupar la Moncloa i altres palaus autonòmics. Encara no els he sentit dir ni una sola paraula d'alivi, encara que siga momentani, per tan grata notícia. És més, van pegant-li la volta per traure tot allò negatiu que hi puguen traure. Amb una oposició tan radicalment destructiva, que podem esperar de bo?
I Camps? Que fa que li creixen els parats? No estem a la terra més dinàmica del món mundial on plantes pedres i creixen arbres? Menys reivindicacions i més governar que ací sembla que no hi ha més govern que per a grans esdeveniments

Anònim ha dit...

Con 4 millones de parados y aún sacando pecho... Lamentable...

Anònim ha dit...

de momento solo son 24.000 mas peor esto solo es un mes favorable por que empiezan las terrazas y bares de costas a funcionar, ademas faltaria que el plan zapatero no se notara, seria la leche.
ZAPATERO QUE MALO ERES.

Beniarres al dia ha dit...

Als dos darrers comentaris: Sembla ser que no s’alegreu que canvie la tendència en la pujada de l’atur, després de 13 mesos consecutius de pujades. Igual dona que siguen una que 24.000 persones, quan el mes d’abans havia pujat l’atur en més de 120.000 persones.

Com be dius comencen les terrasses i els bars de la costa, i tant a Canàries com al País Valencià tenim costa i bars i també s’està aplicant el Pla Zapatero, i a diferència de la resta de territoris de l’estat espanyol, ací puja l’atur. Tindrà alguna cosa a veure el nostre govern de la Generalitat Valenciana en les polítiques d’ocupació i el model econòmic al nostre territori? Si sols depenguera del que decideix Madrid, l’atur haguera tingut que baixar com a la resta de territoris.

Anònim ha dit...

No se kin politic del PSOE va dir q el PP esta conten amb la crisi pq a ells els vindra be per a guanyar vots etc.. "No he dit lesparaules tal cual pero es algo aixi q asi la gent heu mira tot en lupa"!
Es lo mateix q estas fent ara Fede, t'alegres o q,q asi puje?
PSOE BENIARRES = PP NACIONAL

Beniarres al dia ha dit...

Com podràs imaginar, no puc estar content perquè jo mateix estic patiant en les meus carns la destrucció de treball motivada per aquesta crisi i encara que no m’afectarà personalment no estaria ni gens ni mica content.

El que vull dir en aquest article és que la Generalitat Valenciana, el Partido Popular i els Consell Valencià sempre diu als mitjans i sobretot al notociari del règim que tots paguem, que la culpa de la destrucció de treball al País Valencià es únicament culpa de govern socialista de l’estat espanyol, que som l’enveja d’Europa, que som liders en no se quantes coses. Ara resulta que el mateix president que es el responsable de que puje l’atur al País Valencià i la resta de l’estat espanyol, aconsegueix que unes comunitats baixe i que en altres puje.

Evidentment que si fora responsabilitat únicament del president del govern central, pujaria i baixaria en tots els llocs a la mateixa vegada, i com s’ha demostrat al mes de maig no es així, el que vol dir que alguna responsabilitat deu tindre el govern de tots els valencians, Francisco Camps i les polítiques que aplica el Partido Popular, en matèria econòmica, al País Valencià per a que al mes de maig haja pujat l’atur a casa nostra.

Anònim ha dit...

fede tu tranquilet que de recuperacio economica res de res.
mentre no es recuperen els altres paisos europeus en espanya no farem res som els ultims en tot menys en fracas escolar, per cert ara ZP diu que donara beques per als fracasats escolars, tots els economistes europeus diuen que serem l´ultim pais europeu en recuperarse i es que tenim les taxes mes altes de paro d´ europa. A MI EN PREOCUPA MOLT.
ZP SIGUE GASTANDO + DINERO, QUEREMOS + PLAN E (PAN PARA HOY, HAMBRE PARA MAÑANA)

Anònim ha dit...

Soc del PP i reconeg que han vaixat 24.000 pero en un mes on en contracten mol mes. Al igual que
els tres proxims, el problema vindra a setembre quan els del turisme sen vagen fora

Resumin de recuperacio economica, res de res, esta baixan asta el turimse pues ja no es el que era. Igual que en les anteriors eleccions a negar la
crisi asta morir. no nia cap sego mes que el que no vol vore les coses

Tenin en conte tots els impediments que ens posen ZP, la fea i compañia, es un exit el que es fa asi

Quan es crea treball es gracies a ZP i quan sen destrueix es per culpa el PP

Ja esta be de tirar dines per a no res

Carles el de plantar pedres i eixir arbres, que es fa en l'aigua del trasvase del patatero?


Seguiu fuman brotes verdes, que es lo unic que sabeu fer els del PSOE

Beniarres al dia ha dit...

Als darrers dos comentaris: En cap moment açò vol dir que hi haja una recuperació econòmica a l’estat espanyol i al País Valencià, sinó que s’ha canviat la tendència de destrucció de treball però sols una pregunta vos faig, que ha passat al Pais Valencià que ha pujat en vora 1.000 persones l’atur al mes de maig quan al conjunt de l’estat espanyol ha baixat en vora 24.000 persones, si segons el Partido Popular, el que desfà els llocs de treball és el mateix per a tots, es a dir, Jose Luis Rodriguez Zapatero i quan ací gran part del nostres ingressos provenen del turisme?

I una altra cosa, si el Partido Popular de Beniarrés no haguera venut les parcel•les que li pertocaven per llei en el polígon industrial de Beniarrés i que pujaven a 1.000 m2, els diners del Pla Zapatero s’hagueren pogut destinar a construir “naus niu” per a que s’instal•laren empreses, si el Partido Popular de Beniarrés s’haguera posat a treballar a l’endemà de guanyar les eleccions en l’ampliació del polígon industrial, els diners del Pla Zapatero, s’hagueren pogut destinar a urbanitzar part de la segona fases del polígon a Beniarrés.

Per tant, com veus, els diners del Pla Zapatero també hagueren pogut valdre per a crear riquesa, treball i prosperitat al nostre poble, altra cosa és en que van a gastar-se’ls el nostre govern local.

Carles Tomàs ha dit...

A l'anònim que diu que és del PP

Açò de dialogar amb un anònim, no em va.Tot i això ho intentaré perquè almenys dius que eres del PP, cosa que em sembla molt bé si aquest partit té com a objectius els teus ideals per a la societat.
Mira, això de plantar pedres i eixir arbres, no m’ho invente jo, és el que deduisc de les reiterades afirmacions de Camps i els seus consellers. En quant al trasvassament de Zapatero, no és el meu trasvassament ni el de Zapatero: senzillament, no s’ha fet, cosa que em sembla molt bé, no perquè l’haja derogat el seu govern, sinó perquè la seua ejecució mai ha estat clara en el sentit de si era beneficiosa o perjudicial per a uns o per altres. I dis-me tu, per a qui anava l’aigua. Per a tu, per supost que no i per a mi, tampoc. Pot ser anara per a tots aquells que estan desfent tot el sud d’Alacant i Múrcia i que amb els seus beneficis deixarien plenes les caixes de cabdals d’algú. Cal deixar este tema perquè ja fa pudor de tan palpat com està i de la demagogia que desprén volent enganyar tots els agricultors de la zona.
Ja que dius que eres del PP, jo et dic que no sóc de Zapatero, com tal vegada penses. Els meus encara estan per vindre.
Ah! No em desagrada el teu estil ja que no insultes com altres; senzillament, utilitzes alguna ironia.

Anònim ha dit...

Carles bon dia, lo del trasvasse no comparteisc la teua idea, tu al menos t´has dignat a llegir el Plan Hidrologico Nacional????? o soles opines de lo que diuen de viva voz?????vols que te l´envie???? Directament aneu a discalificar-lo i ha inventar-se mentires.
A mi no en pareix correcte que la gent opine sense informarse o llegir les cosses, jo si puc dir que l´he llegit i l´estudiat i de lo que dius al contingut del pla hidrologic alguna diferencia hi ha, les victimes no som tots, som els llauraors perque als urbanitas progres es la bufa un bledo i mig els llauraors.
A frederic dir-li que hi han mes parats en la comunitat es perque em aumentat en 54000 persones mes, es aixi o no frederic????? no se rectificam si no es aixina???? a vore si es que estic visquent en la ignorancia.
Adeu i gracies

Anònim ha dit...

A veure, que la televisió blavenciana manipula i ens dóna tot el circ que volem és evident. Converteixen noticies xorra en primera plana, noticies negatives en positives i noticies positives en negatives. La conversió sempre és favorable al PP. I ara que tenim 24h de C9 (o com jo li dic "Tele-Camps 24h") la cosa e´s més evident si cap.

Que el PP vol eixir de la crisi més tard també és evident. L'economia és cíclica, i si l'estat espanyol surt de la crisi i el PSOE continua en el poder, "malo" pa ells.
Preferirien fer una moció de censura i tirar ZP. Arribar al poder i que la recuperació econòmica fora el miracle del gran estadista que milita baix la seua bandera. Sabeu de qui estic parlant, no? El del bigot.

I com que no tenim "COLLVARIS" (conjunció de ous i ovaris) de fer fora els que ens mantenen en el cul d'Europa, així ens va.

Per últim dir una cosa a tots els col·laboradors del blog: bravo. Heu aconseguit fer una pàgina interessant.

* EL DE L'OLI *

Beniarres al dia ha dit...

Al penúltim anònim: Tornar a moure lo del PHN, es tornar al passat. El congrés dels diputats on està representat el conjunt dels ciutadans espanyols va votar a favor de la seua derogació i per tant el PHN no es fa mentre governen els socialistes, que per cert, van guanyar les eleccions nacionals l’any passat.

Pel que dius de l’atur, et done un consell d’amic. Els motius que al•legues per a justificar la pujada de l’atur al País Valencià o pots fer de forma anònima però de forma pública perquè algú te se pot riure, doncs per la mateixa regla de tres que exposes, a Catalunya haguera tingut que pujar l’atur doncs ha augmentat la seua població en 103.000 persones el darrer any i a Andalusia en 83.000 persones en el darrer any i en canvi a baixat el nombre de parats en aquestes dues comunitats en el darrer mes de maig. I sincerament t’ho dic com un consell d'amic. Resulta evident que algo no estan fent bé els nostres governants aùtonòmics i per a trobar solucions primer cal reconeixer que en alguna cosa s'està fallant.

Al de l’oli: Feia temps que no et passaves pel blog. Primerament agrair-te les paraules respecte al blog i et faig una sola pregunta quins partits polític creus tu que signarien amb el PP una moció de censura contra el govern socialista de Madrid per a posar a Rajoy de president del govern, amb les directius de Aznar?

Carles ha dit...

Al meu amic del PP
T'agraisc el teu interés perquè em llija el PHN. Al marge del que diga aquest projecte, que deu estar redactat pels mateixos que volien posar-lo en marxa, cadascú s'informa de les coses, o procura informar-se, per tal de veure aspectes variats de les mateixes. No vaig a entrar en polèmica perquè ja se n'ha parlat massa.
Al marge de tot aquest tema, i passant a assumptes més personals, t'agraisc que t'hages pres la molèstia de contestar-me tot interessant-te perquè tinga una bona informació al respecte. No t'ho dic de conya. Sé apreciar quan algú intenta dialogar serenament i és una llàstima que els anonimats ens impedisquen saber amb qui intercanviem opinions.
Done per tancat aquest diàleg per no ser aquest el lloc escaient, doncs és el el blog de Fede i no hem d'abusar de la seua amabilitat.
Tan de bo ens tornem a trobar en algun altre lloc.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...