Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 8 de juny del 2009

Carles Ruiz Tomàs campió autonòmic contrarellotge

El segon lloc a Pedreguer, li dona el títol autonòmic al corredor de Beniarrés



El junior Carles Ruiz, el cadet Marcos Altur , la fèmina junior Laura Vilanova i la fèmina cadet Maite Hernández són els nous campions del País Valencià en l'especialitat de contrarellotge individual en carretera, després de la celebració de les corresponents proves en la localitat alacantina de Pedreguer.

En la prova reina, la victòria va ser per al balear Salvador Gonzálvez, de l'equip valencià Roleauto, que va traure 17 segons sobre el nou campió autonòmic, el beniarresí del Ceràmiques Onda, Carles Ruiz, que va avantatjar en 5 segons a Óscar Hernández (CCN), privant-li així del que haguera estat el seu doblete després de la victòria en l'autonòmic de fons en carretera la setmana passada. La medalla de bronze la hi va penjar Antonio Molina, del Eleval, a 9 segons de Ruiz, en una carrera molt igualada.

En cadets, Marcos Altur va batre al gran favorit Julio Alberto Amores, campió valencià de fons en ruta i capdavantera dels JDCV. El corredor del Jorge Canet va avançar en 8 segons a Amores, mentre que la tercera posició va ser per a Guillem Mas, del Roleauto. El bronze l'hi va penjar Alexis Gandía (Ceràmiques Onda), que va acabar en cinquena plaça.

En la prova hi van participar 57 corredors en la modalitat de contrarellotge i on l’altre corredor de Beniarrés, Iñaki Gozalbez de l'equip ELEVAL, també va tindre una molt bona actuació acabant en la vintena posició a 1 minut i 34 segons del guanyador

2 comentaris:

Beniarres al dia ha dit...

Carles, felicitats per aquest titol i que sols sigael començament.

Anònim ha dit...

enhorabona! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...