Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dissabte, 23 d’agost del 2008

El CF Beniarrés comença de nou

Jugara al Grup XIII de la 2on regional valenciana i jugarà el primer partit el proper dia 21 de setembre front al CF Agullent.

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FEVA) ha penjat a la seua pàgina web els equips i els horaris que formen la competició de futbol que es juga a les nostres terres. Aquest grup segon està format per XVII grups i el Beniarres CF jugarà al grup XIII.

Aquest any el CF Beniarrés torna a jugar després d’un munt d’anys sense fer-ho degut a circumstàncies molt diverses.

L’equip del BENIARRES C.F. està enclavat dintre del Grup XIII de la 2on regional valenciana juntament amb els equips de:
ATZENETA U.E.,
C.F AT. CARCAIXENT "B"
U.D. ONIL
C.A. ALFARRASI
BANYERES U.E.
RAYO IBENSE C.F. "B"
C.D. BIARENSE
C.F. AIELO
C.F. AGULLENT
C.F. CASTALLA
C.D. BOCAIRENTE
PEÑA MADRIDISTA DE IBI U.D.
MURO C.F. "B"
U.D. MONTAVERNER
POBLA C.F.

El primer partit del Beniarrés CF tindrà lloc el proper dia 21 de setembre a les 17:30 hores contra l’equip del CF Agullent al camp de “La Parà” de Beniarrés

L’equipació del nostre equip serà samarreta roja, pantalons blancs i mitjons verds i segons la pàgina web de la federació tots els partits es jugaran diumenge.

Podeu rebre molta més informació sobre el Beniarres CF i el grup XIII de la 2on regional valenciana a la pàgina web de la Federació Valenciana de Futbol dintre de l'apartat competicions, entrar a territorial i buscant el grup XIII de la segon regional (teniu un enllaç ací)

La millor de les sorts per al Beniarrés CF, l'equip de tots.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Temps arrere se'ns denegava la instal.lació de gespa artificial al camp de futbol, i ara veig que l'equip del poble ha de participar en el campionat de 2na regional i em pregunte si les infraestructures del camp de "La Parà" són les escaients. Es un camp trecermondista, propi d'algun país subsaharià. Quan jugaven Cairo, Gaspar, Pep del Forn, allà pel Neolític quan els homes de la Cova de l'Or conreaven cereals, aquest camp ja estava igual, però la resta de camps eren pareguts. Avuí en dia es una vergonya que es jugue en aquestes condicions. Els pobles menuts,que abandonats estan del poder polític! Amb un poquet de calderilla de la F1 del Cap i Casal,n'hi haguera hagut prou per acondicionar-lo. Paciència beniarresins, que algun dia, pot ser, us toque alguna coseta.

Anònim ha dit...

Tan que parles , pagau tu . melón.

Beniarres al dia ha dit...

Primerament dir-li al del comentari anònim que quan no es tenen arguments els més fàcil es l’insult ( això si sense donar la cara, amagat darrere de l’anonimat) per aquest motiu no t’he publicat l’altre comentari que anava per la mateixa baixesa argumentaria que aquest.

El camp de futbol s’està arreglant per poder entrar en la propera lliga. La Federació posa uns requisit mínims per a que un camp siga practicable en una lliga federada i m’imagine que el camp de “La Para” complirà aquests requisits abans del dia 21 de setembre que comença la lliga.

Evidentment sols amb la caldereta del que ha costat la Formula 1 a València ( al voltant dels 85 milions d’euros) s’haguera pogut arreglar aquest camp de futbol i altres més i més després de que la subvenció per fer-lo de gespa artificial haja sigut denegada. Com be dius paciència

Anònim ha dit...

Dius que "Aquest any el CF Beniarrés torna a jugar després d’un munt d’anys sense fer-ho degut a circumstàncies molt diverses".
¿Podríes enumerar-mos algunes d'eixes circumstàncies tan diverses per les que passes tan de puntelles? ¿Tenen els governs socialistes de Beniarrés (21 anys al front) alguna responsabilitat? ¿I tú, què vas fer quan fores regidor per tal de recuperar l'equip?
Espere que no li tires la culpa a la F1...

Anònim ha dit...

Hola yo soc de la ciutat de Gandia. Sempre vaig a les festes de Beniarres i algunes voltes mire el camp de futbol i el vec bé.no use com es podra jugar clar.

Anònim ha dit...

M'alegre moltissim que el camp s'arregle per poder jugar. Al senyor Anonim, dir-li que no pretenc que ho pague ell, perquè , en primer lloc no ho han de pagar els ciutadans com a individus, sino amb els impostos que ens cobren i en segon lloc, que si tots els raonaments els fa igual, més val que estiga quetet i no intervinga en questions d'aquestes.
Amb açò, tanque el "diàleg" amb l'Anònim i, cas de que conteste, no pense replicar.

Anònim ha dit...

Be ja que voleu fer comentaris pues en fem ; Segons vosté, sr Fedreric no tindre arguments lo mes façil dius que es el l´insult.
es lo menos que puc dirli a ctl ja que esta tratanmos de mol incompetens a tots els que em arrimat el muscle , be treballant ó fent aportaçions economiques per a fer ilusionar a l´aficcionat de futbol de Beniarrés.
Damun no te ni puñetera idea de lo que diu , que es pege una volta per els pobles de 1200 persones censaes i vora els camps de gespa que tenen ( que eres un caprichos ) Ja podem donar grasies a algunes persones que hui a les 4 de la vespra estan treballan en el camp de la para, en dies de les seues vacanses, segur que tú no t´apasat ni per el cap de asomarte. I dirte ben for que alguns estem aportant dines per a que s´acaben les primeres instalaçions i poder comensar a jugar que es lo unic que mos interesa. no com a tu. tambe dirte, que el camp de Futbol i el futbol es va acabar en la era del PSOE. MV-CV, JV ect.
I grasies per menos presiar als paisos del sur del sahara alli si lligen lo que dius de ells, segur que ja no es fa tanta grasia.
a i no repliques que ja teu he dit tot.
p.d. no se escriure en valenciá pero se parlarlo prou claret.

AMUNT BENIARRÉS C.F.

Beniarres al dia ha dit...

Es lamentable que un article dedicat al Beniarrés CF tinga aquesta mena de comentaris.

A l’anònim que insulta, cal dir-li, que aquesta vegada si que argumentes els teus comentaris i les teues posicions però no deixa de ser lamentable la forma de insultar tant en el teu primer comentari com en l’altre que no t’he publicat.

A l’anònim m’imagine que si estàs clavat en aquesta tasca ( totalment lloable i admirable) serà perquè vols. Ningú t’ha obligat i no cal traure tant de pit que hi ha altra gent que està en filaes, associacions, clubs esportius que també treballen i no van pregonant-ho perquè estan ha hí perquè volen treballar i gual que tú.

El que diu ctl es que l’ajuntament de Beniarrés va demanar a la Diputació que el camp de futbol es fera de gespa artificial i la subvenció ha vingut denegada. Això es un fet real i per tant es jugarà en una camp de terra.

I pel que dius d’aportar diners, sols dir-te que el camp és de propietat municipal cedit al Beniarrés CF per 100 € a l’any per tant les teus aportacions son més que voluntàries i deu ser l’ajuntament de Beniarrés qui te que acondicionar els terrenys per a practicar el futbol com a propietari que és doncs en el camp de futbol podran jugar tots i totes doncs és del poble.

Si que et pregaria que no es polititzara i que si el futbol es va acabar en una determinada època ( no se qui governava) va ser per diferents circumstàncies com deutes econòmics, poca gent per a jugar, alça del futbet entre altres coses. Sols ho pot dir la gent que jugava aleshores i estava dintre de la junta directiva.

Com a regidor d’esports vaig intentar comprar un bancal just al costat del camp de futbol però van demanar més 24.000 € i l’ajuntament tenia altres prioritats ( compra terrenys polígon industrial). També vaig fer reunions amb jovents i antics directius i entrenadors per a veure si es podia posar en marxa però no va eixir endavant. Així que una vegada que el la lliga de futbet es va acabar, vaig muntar la lliga de futbol 7 fins que es va acabar. Et dic que no es intenció polititzar però perquè no es va fer el Beniarrés CF en els primers anys de govern del PP , ApBe i la Llista? Deixem de recriminar-se coses i miren cap al davant per el bé de l’esport

Hem d’estar tots junts amb el Beniarrés CF

Anònim ha dit...

veo que no te gusta que saquen los trapos sucios de tu partido,pero a vosotros si que hos gusta sacar los de los demás,creo que os pasaís catorce pueblos,o no te das cuenta que quien primero en criticar sois vostros un saludo

Beniarres al dia ha dit...

Al darrer anònim, sincerament no t’entenc. No se de quins draps bruts parles, no se a quin partit polític et refereixes tal vegada ho dius per els socialistes?). Sincerament no t’entenc. M’agradaria enviares un altre comentari aclarint-ho. Gràcies.

Tampoc entenc això que dius de “,creo que os pasaìs catorce pueblos,o no te das cuenta que quien primero en criticar sois vostros un saludo”. Tal vegada el que passa és que quan entres en aquest blog (si entres es perquè vols) no t’agrada llegir moltes coses que son deveres però això és el teu problema perquè moltes voltes les veritats ofenen.

I torne a dir per enèsima vegada que no es politice l’esport ni el Beniarrés CF. Tots amb el nostre equip.

Anònim ha dit...

Al Sr. Anònim del "melón" (sense ànim d'ofendre am allò del melón, sols és per no confundir amb altres anònims.
El meu comentari va estar en el sentit de què la Generalitat sols se n'ocupa dels megaprojectes i no té cap interés en les poblacions menudes. El que em clave jo en l'estat del cam de "La Parà", no és per ofendre ningú, sinò per manifestar que la seua situació no és la més adient per jugar. Si vosaltres esteu gastant hores lliures per arreglar-lo, enhorabona. Estareu fent coses molt bones per al poble i li podreu dir al govern de torn que en els poblets sabeu fer les coses sense l'ajuda dels seu diners. Això si que es iniciativa i no la d'ells que amb tot el poderiu dels diners públics i ajudes de grans empreses, van xulejant del que fan.
Si que vull dir-te que quan contestes a algú, no ofengues ni soltes exabrutes perquè això tira per terra tota la faena que fas en altres aspectes.
Ah! Continua utilitzant el valencià, encara que no sàpigues escriure'l i, si pots, comença a estudiar-lo; no te'n penediràs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...