Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

diumenge, 26 d’agost del 2007

Adéu a "Casa Amparin"

La botiga va estar oberta ahir per última vegada

I es que el temps no passa en balde. Ahir, segons m’han dit, va ser l’últim dia en que es van obrir les portes de la botiga “Casa Amparin” obertes al voltant de 40 anys per a tots els beniarresins i beniarresines i forasters que la visitaven al carrer Dr. Orero.

Allí hem comprat els primers “Chup Chups” i “Gusanitos” quan eixiem de la guarderia de les monges i s’agarràvem als faldons de les nostres mares o iaies per a que ens compraren alguna cosa abans de dinar o berenar. Aquest ritual s’ha seguit fins a dia d’avuí.

En ella hem comprat cerveses, coca coles, pasta de dents, embotits, llapiseres, llibretes, paper, llepolies entre altres. Era una botiga de poble on hi havia de tot i on sempre estava obert, fora l’hora que fora.

Les noves formes d’hàbit de consum, l’establiment de grans superfícies comercials als pobles del voltant ( Mercadona a Muro, Carrefour a Cocentaina entre altres) juntament amb la disminució de població que ve patint el nostre poble i la negativa dels fills i nores a continuar amb el negoci han fet que definitivament tanquen les portes.

En el seu comiat Amparin i Miguel van escriure una carta molt emotiva per als clients, recordant-los anècdotes i donant-los les gràcies per haver confiat en ells al llargs d’aquets darrers anys.

Actualment a Beniarrés, sols queden dues botigues que vengen aliments totes dos al Carrer Dolors i la botiga que té la Cooperativa.

Moltes gràcies a vosaltres Amparin i Miguel

1 comentari:

Anònim ha dit...

Alli que siempre había de todo... Lo que no encontrabas en ningun sitio, podias ir a casa Amparin que alli seguroque habia. Ahora donde iremos??.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...