Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 14 d’agost del 2007

Festes Patronals a Beniarrés

Els dies 15,16,17 i 18 d’Agost en honor a la Verge de la Cova Santa

Ja tenim les festes del nostre poble al girar el cantó. Els carrers s’omplin de gom a gom, totes les cases del poble tenen llum i vida i els postres amics i coneguts ens visiten per gaudir uns dies de festa i amistat.

La setmana d’abans, hem tingut tot un seguit d’activitats per a tots els públics organitzades per l’Ajutament de Beniarrés on cadascú podrà opinar si l’ hi han agradat, si son innovadors o son continuistes.

En aquests dies comencem les nostres festes que van del 15 al 18 d’agost i que estan dedicades a la nostra patrona la Verge de la Cova Santa que amb més o menys fervor tots l’apreciem i sentim una estima.

Al blog dels Moros del Benicadell (http://morosdelbenicadell.blogspot.com/) podeu trobar tota la programació sencera dels actes que es celebren en les nostres festes.
Des d’aquestes línies voldria fer arribar un queixa que he rebut sobre el ral·li humorístic tant per l'asquerositat d’algunes proves com pel criteri en l’atorgament dels premis i com no també recordar al Partido Popular que quan estava en l’oposició criticava fortament, cínicament i amb mentides que els socialistas eren els culpalbles que haguera desaparegut una dia d’entrades de Moros i Cristians per la reducció d’ajuda econòmica. Cal mirar-se a un espill i preguntar-se i ara perquè sols hi ha un dia d’entrades? Quan de cinisme.

Be tant sols queda desitjar a tothom de bona voluntat que passeu unes BONES FESTES , molt de respecte als coets i els qui marxeu de viatge que tingau aneu amb prudència amb els cotxes.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...