Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 6 d’agost del 2007

Sense tu no és possible: vine a l'assemblea contra el Pla Eòlic!

Ens dirigim de nou a tu des de la Coordinadora d'Estudis Eòlics del Comtat per a convidar-te a la 4a ASSEMBLEA ANUAL contra el Pla Eòlic (zona 14) que afectarà a les comarques del Comtat, la Marina Alta i l’Alcoià.

Fa tres anys que aquesta Coordinadora lluita contra la instal·lació irracional d’uns molins de vent que no produiran energia i només aprofitaran per a enriquir a unes empreses i enfonsar tota una comarca. El projecte preveu la instal·lació de 50 molins de 100 m d’altura, condicionar 22 km de pistes forestals i construir-ne 24 més, de 5.70 metres d’ample, i 160 torres de cablejat d’alta tensió (vore fotomuntatge). Recordem, a més, que ni tan sols van mesurar l’existència de vent amb aparells científics, ho van fer amb una bufanda (us adjuntem la foto oficial del tècnic mesurant el vent). Després de tres anys i de les 40.000 al·legacions presentades (gràcies a molts de vosaltres), podem dir que el projecte no està parat i tirarà endavant a gran velocitat, si no ens mobilitzem, com ja està passant en les comarques de Castelló.

Fotomuntage de Fageca, vista de la serra d’Alfaro amb els molins i les línies d’alta tensió

Volem comptar amb la teua presència en l'assemblea que es celebrarà en Benimassot, a la que enguany assistiran membres d’una Coordinadora de Castelló on ja estan els molins implantats. Allà podreu formular totes les preguntes i dubtes que tingueu.

És de vital importància que ens donem compte que quins serien els impactes del Pla Eòlic si s’acaba duent a terme.

4a ASSEMBLEA INFORMATIVA CONTRA ELS MOLINS DE LA ZONA 14 (Serres d’Almudaina i Alfaro)
Lloc: Benimassot (al bar).
Dia: 10 d'agost de 2007.
Hora: 19.30 h.




Foto del tècnic de Conselleria fent les mesures de vent en Alfaro amb una bufanda

Atentament,
Coordinadora d’Estudis Eòlics del Comtat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...