Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 1 d’agost del 2007

Les despeses del nostre ajuntament

Les despeses de l'Ajuntament al llarg del mes de Juny

L’ajuntament de Beniarrés i qualsevol ajuntament, per a funcionar el dia a dia ,té unes despeses molt elevades que les obté del que que li paga l’estat, del cobrament dels impostos (brossa, aigua, IBI,etc), de subvencions dels diferents organismes públics i de les ordenances que regulen les activitats que realitza el propi ajuntament.

El nostre Ajuntament ha pagat al llarg del mes de Juny, segons beniarresel decret 85/07, la quantitat de 6.265 €, una xifra molt menuda si la comparem amb altres mesos de l’any 2007. No es que l’ajuntament haja minvat en la despesa corrent el que passa que per motius que desconeixc, no s’han pagat les nòmines dels treballadors i treballadores, no s’ha pagat a les empreses que treballen per a l’ajuntament i apenes si s’ha pagat als proveïdors del propi ajuntament entre altres.

Com a curiositat l’empresa que va realitzar el “Pla de millora i enllumenat dels espais públics de Beniarrés” sols ha cobrat 6.000 € que van ser pagats l’any passat d’un total de 237.000 € que ha costat tota l’obra tot açò a data de 29 de juny, al que després hi haurà que sumar-li uns sobrecotos que ja estan presentats a l’ajuntament per part de l'empresa constructora.

El 50% de tot el pagat al llarg del mésde Juny ha sigut els pagaments a la seguretat social dels treballadors de l’Ajuntament que puja a 3.163,51 €
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...