Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 26 de març del 2013

Ple Ordinari a l'Ajuntament de Beniarrés




Dimecres 27 de març a les 19:30 hores al Saló de Plens de l'Ajuntament de Beniarrés

Els i les socialistes de Beniarrés volem convidar-te a la sessió plenària que tindrà lloc el dimecres 27 de març a les 19:30 hores al Saló de Plens del consistori, doncs ni l’Ajuntament, a la seua pàginaweb (encara està com a noticia el ple celebrat el 12 de novembre de 2012) ni a la megafonia municipal( que nosaltres hagem escoltat) ho fan.

El plenari consta de 16 punts en l’ordre del dia,  desgraciadament no vos puc dir quins son els punts ni de que tracta doncs podrien inhabilitar als nostres regidors, i fins i tot, si es releva informació del plenari es podria incórrer en faltes molt greus.

Ja vegeu quina por a que la gent s’entere de com es gasten els nostres diners, quines propostes  té l’equip de govern per crear treball a Beniarrés i crear un major benestar als veïns i veïnes del poble.

Com a dada curiosa , per no dir-li altra cosa, el darrer ple es va celebrar el passat 14 de gener i fins la data ni cap ple ni cap reunió de treball amb els qui tenen la vara del consistori, que és el Partido Popular, s’ha produït.. Per altra banda dir que per cada sessió plenària es cobra 50 € per regidor, exceptuant a l’alcalde té dedicació exclusiva ( 1.500 €/mes) però encara els deuen les assistències a ple des del mes de juny de 2012.

Per a la sessió els regidors socialistes han rebut més de 100 fulls fotocopiats per davant i per darrere. Tota aquesta documentació va ser entregada el passat dilluns 25 a les 14:00 hores i hi ha que llegir-la, estudiar-la, contrastar-la i preparar propostes abans del dimecres 27 de març a les 19:30 hores, després de treballar al llarg del dia. Com es pot comprovar tot un gest de “bona pràctica” política i extendre la ma a l’oposició per tal de que entre tots poder millorar el poble de Beniarrés.

Els i les socialistes de Beniarrés volem convidar-te a la sessió plena`ria d'aquest dimecres a les 19:30 hores, per què si tens 1 hora per a veure la televisió al dia, no tens 1 hora per informar-te de com es governa el teu poble cada 3 mesos?

Hi ha altres maneres de ser, hi ha altres maneres de governar.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ay, igual que als profes hi ha que reconduirlos a la bona pràctica educativa. JEJEJE

Mªjesús Navarro ha dit...

Els del PP no es recondueixen a la bona pràctica ni de broma!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...