Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 18 d’octubre del 2011

Va per tú Jofre Grau

El passat cap de setmana es va disputar la XII Edició del Trofeu Ciutat de Sueca de ciclocròs, primera prova puntuable de la Challenge del País Valencià. En la prova van participar 220 corredors en els diferents categories.

El corredor beniarresí Iñaki Gozalbez va quedar en sisena posició en la categoria Elite – Sub 23, sent el primer classificat en la categoria sub 23.

A l’entrega dels trofeus, Iñaki va voler que aquest trofeu fora per Jofre Grau, un company de selecció del País Valencià, dels quals els dos formaven part i que va morir en accident laboral el passat 8 de juliol de 2011.

Tot un gest de companyerisme i generositat per part del corredor de Beniarrés que va voler recordar al seu company i amic.

I

Iñaki amb els pares de Jofre Grau visiblement emocionats

Iñaki Gozalbez formarà part de l’equip Renault Ginestar – Mutua Levante

El ciclista de Beniarrés, Iñaki Gozalbez, formarà part juntament amb altres tres companys d’aquest equip de ciclocròs d’Alcoi. L’equip está format por quatre corredors, dos d’èlit, Jordi Reñe de Castalla i Javier Martínez de Villena i dos sub 23, Iñaki Gozalbez de Beniarrés i Kevin Kohlevelter de Mutxamel.