Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 20 d’octubre del 2011

Adequació del Barranc de l’Encantà

Promogut per l’Ajuntament de Beniarrés i subvencionat mitjançant un conveni amb la Diputació d’Alacant, s’ha procedit a restaurar un indret dintre del riu Serpis al terme de Beniarrés baixant per la carretera CV-705 que uneix Beniarrés amb l'Orxa.

L’Ajuntament de Beniarrés diu que és la primer fase de la restauració del Barranc de l’Encantà i altres diuen que es l’adequació del Toll de Picotares, de front mateix de la Cova del Nou Forats i del Barranc de l’Encantà, amb el riu Serpis al mig

.

Imatges de l'adequació del Toll de Picotares

( Estretes del perfil de Facebook de Meteo Beniarrés)

La inversió ronda els 108.000 € i van a càrrec de la Diputació, mentre que l’Ajuntament de Beniarrés va adquirir els terrenys per una valor aproximat de 10.000 €.

L’altre dia vaig visitar el lloc i realment està quedant-se molt bé, amb taules per a dinar jocs infantils i l’adequació de la Font de Picotares, canalitzant-la. L’obra encara no estava finalitzada però trobe a faltar un lloc on la gent puga fer les seues necessitats fisiològiques. També estaria molt bé el poder fer una connexió amb el Barranc de l’Encantà, encara que fos de forma provisional.

El paratge pot ser un atractiu més per atraure el turisme rural cap al nostre poble, juntament amb la nostra oferta gastronòmica, els nostres paratges naturals, la nostra oferta cultural i els nostres monuments com puga ser l’església o l’ermita però tot vol una planificació i una promoció, però sobretot, creure’s que tenim eixe potencial començant per nosaltres mateix quan parlem del nostre poble i del nostre terme i acabant per l’Ajuntament com agent dinamitzador i promotor d’aquest turisme rural que, ben be, potser un recurs econòmic alternatiu, per a molta gent que es troba a l’atur.

El Toll de Picotares deruà tindre un programa de manteniment per tal del que ara vegem pogam seguir veient-ho dintre d’un temps amb actuacions setmanals i altres mensuals però que estiguen perfectament programades i que no la brutícia, el vandalisme i l’abandonament siguen els protagonistes d’aquest indret, doncs per desgràcia, en altres paratges més a prop del casc urbà de Beniarrés com la zona recreativa de “La Parà” (al costat del camp de futbol), la brutícia, el vandalisme i l’abandonament han sigut els protagonistes.

Sols cal que una vegada finalitzada l’actuació, tots tingam cura d’ella i que la gaudim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...