Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 17 d’octubre del 2011

El Beniarrés CF aconsegueix una important victòria a Banyeres

Crònica del partit jugat a Banyeres feta al grup de Facebook “BENIARRÉS CF

Molt bona victòria del Beniarres C.F. en el camp municipal " Valor" de Banyeres.

Un partit que es va guanyar amb una espectacular primera part del Beniarrés. Començaren d’inici en porteria Wincho ( que ahir era el capità), en defensa Dani, Jose Ignacio ( mes conegut com Carlos marchena) , Toll i Saoro, en mig del camp Elton ( que va fer un gran partit), Capsir, Pepe i Oscar ( que debutava enguany amb el Beniarres) i en punta el Ronyi i la iaia Dario. Destacar que no hi havia ningun jugador de Beniarres a l’onze inicial ( Saoro, almenys, posan algun, que a la fi no es dirà el Beniarrés).

En la primera part va ser tot un espectacle vore al Beniarres ( pareixia el Barça) tocant be, jugant al primer toc i baló que teníem a la gàbia. El primer gol va ser una espectacular treta d’eixos que fa Wincho que va pasar per damunt de tot l´equip local i Dario d’un xut per tot l’escaire des de fora l’àrea obria el marcador.

Continuava el domini del Beniarrés apretant la porteria del Banyeres amb una clara ocasió d’Oscar que per voler ser generós i pasar-la per a assegurar el gol, ens la varen furtar quan es cantava ja el segon gol. Tot seguit Elton feia el segon gol amb un xut des de fora , poc minuts després va tindre un altre xut des de fora l’àrea però esta vegada el porter, amb una gran parada, li va traure el baló.

El Beniarrés dominava el partit, i el Banyeres intentava parar el partit amb nombroses i fortes faltes als nostres jugadors. I sobre el minut 35 un corner que va trau Pepe, marca el tercer gol , un gol de eixos olímpics, que poc després apunt va estar de repetir. Amb este resultat sen anàrem al descans, la gent que estava vegent el partit ( jugador expulsats inclosos) no es podien creure el partit que estava fent el nostre equip.

En el segon temps canviaren a Dani que es ressenti de la seua lesió, i entra Tonyo per part d’ell , baixant el Ronyi a defendre. Molt bon partit del Ronyi que va donar tot el que tenia fins que el varen canviar sobre el minut 10 de la segona part. Entra en la segona part el Xupa , Esteban i Marquitos.

El Banyeres intentava apretar en la segona part, però no creava ocasions clares de gol, sols va poder marcar en una jugada que varem tirar la pilota fora per a que atengueren a un jugador nostre i no la varen tornar. Ací marcaren el 1-3 i apretaren un poc més , però fins el minut 47 que va pitar un clar penal l’àrbitre no ens marcaren el 2-3.

Destacar que varem tindre algunes ocasions en la segona part que no varem saber aprofitar per haver sentenciat el partit.

Ale, doncs res més, qui vullga saber més haver vingut a vore el partit, i aquest cap de setmana jugem en casa contra la Font de la Figuera

Esperem que el diumenge continue la ratxa.