Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 28 de setembre del 2011

Silenci consentit

El dijous 29 de setembre a les 19:30 hores es celebrarà a l’Ajuntament de Beniarrés la primera sessió plenària de caràcter ordinari d’aquesta legislatura, es a dir, es podran presentar propostes i fer preguntes als actuals components de l’equip de govern del consistori ( els 5 representants del Partido Popular).

Saló de Plens de l'Ajuntament de Beniarrés

Aquesta convocatòria que es deuria donar la major publicitat per tal de que la gent assisteixca a la sessió plenària i s’informe de primera del que ocorre al nostre Ajuntament, de quins projectes està previst realitzar, de com està l’estat financer del consistori i moltes altres qüestions que poden interessar als veïns i veïnes, es silenciada per els qui li deurien donar aquesta publicitat.

Ni a la megafonia municipal ( que jo haja escoltat), ni al tauler d’anuncis del consistori, ni a la web municipal de l’Ajuntament de Beniarrés, que cal recordar és la web de l’Ajuntament de Beniarrés i no del Partido Popular, hi ha rastre de la convocatòria de la sessió plenària ni molt menys dels punts que es van a debatre i votar. Silenci, silenci consentit.

Jo soc un veí del poble de Beniarrés i vull estar assabentat de com es gasten els diners dels meus impostos, vull saber quin futur tenen pensat els nostres dirigents per al nostre poble, com pensen traure al nostre poble de la crisi econòmica, quines polítiques tenen `pensades per tal de reactivar l’economia local i crear llocs de treball, quina és la situació econòmica del nostre Ajuntament i molts altres afers més o menys importants.

No sols vull ser veí de Beniarrés per anar a votar cada quatre anys a l’opció que trie. Vull estat assabentat del que ocorre al meu ajuntament, al meu poble però amb aquest silenci consentit per part de l’equip de govern del consistori, sembla ser que no vullguen que els veïns i veïnes s’assabenten del que ocorre en la casa del poble.

Jo tinc aquesta informació gràcies als meus companys de l’Ajuntament però quants veïns i veïnes voldrar estar al dia del que ocorre al consistori i no tenen cap informació pel simple fet de que els qui li han de donar publicitat no li la donen. Quants de vosaltres conegueu que es va a debatre demà a la sessió plenària? Igual t’afecta directament a tú i ho desconeixes.

Des d’aquestes línies a la xarxa, aprofite per a fer la tasca que deuria fer l’equip de govern de l’Ajuntament de Beniarrés i vos convide a assistir a la sessió plenària que demà dijous 29 de setembre a les 19:30 hores es celebrarà a l’Ajuntament de Beniarrés.

10 comentaris:

* El de l'oli * ha dit...

Mantenir el poble ignorant és la millor manera de controlar-lo i perpetuar la dominació sobre ell.
Vergonya em dóna de tenir l'equip de govern municipal que tenim.

Anònim ha dit...

Pero jo mai he escoltat un bando diguen que hi habia plenari en la epoca de MVC. Ni anaba la gent ni res de res, no se perque ara et sorpren

Anònim ha dit...

A què et refereixes "en la epoca de MVC"?

Beniarres al dia ha dit...

Al segon comentari: Segur que el teu iaio anava amb burro i tu ara viatges amb cotxe. Vues com les coses canvien i evolucionen? Et sorpren aquest canvi?

Simplement es falta de voluntat per part de l'equip de govern el fer públic a la gent el que es celebra una sessió plenària: Està Internet, la megafonia municipal, el tauler d'anuncis, i altres mitjans per tal de fer publica aquesta convocatòria i que no suposen ni un minut de temps.

Si vols sempre mirar cap enrere, crec que vas pel camí equivocat.

Anònim ha dit...

O en Beniarrés som gilipolles o tu estàs desquiciat. No pot ser que un alcalde tant roïn traga majoria absoluta. Federico, t'ho deuries fer mirar.

Anònim ha dit...

I al de l'oli dir-li que si no li apanya el que hi ha que es presente les properes eleccions i tindrem més on triar.

* El de l'oli * ha dit...

Efectivament, el poble evoluciona. No podem dir el mateix del pensament dels votants. Girant cap a la dreta conservadora augmentarem els casos de mamoneig administratiu i d'opacitat en el tema d' €.

Al penúltim anònim: sincerament trobe que hi ha una majoria absoluta de gilipolles al meu poble. O de gent que no pot deixar de votar a qui vota pel tema del "vot cautiu". O que voten sense seny. O que simplement no voten. I així guanya qui guanya...

A l'últim anònim: m'estime més fer la punyeta (o la crítica constructiva) que no presentar-me a un càrrec que trobe que no està fet per mi. Que per cert pense que deuria de realitzar-se DE BADES (manutenció pagada això si) o amb un sou raonable. I no les fortunetes que reben per fer el que fan, majorment passetjar-se en processons i/o a l'hora del mercat. Perquè coses pal poble... ja em direu que han fet.

Per cert Frede, reconda'ns quant cobra elsenyoralcalde. I que la gent li exigisca sol·lucions als seus problemes JA.

Anònim ha dit...

aixó que en beniarres som gilipolles....... si li han donat la majoria absoluta es pq no volen que altres paguen els pecats ...que no te saber si li ve alguna cosa que pague

Anònim ha dit...

deuries de canviar la foto dels membres de l'ajuntament, gran part ja no estan ahí, entre ells tu,gràcies al vot acertat del poble.

* El de l'oli * ha dit...

Una aclaració pa l'anònim: "aixó que en beniarres som gilipolles....... si li han donat la majoria absoluta es pq no volen que altres paguen els pecats ...que no te saber si li ve alguna cosa que pague"

He dit que a Beniarrés TROBE que hi ha majoria absoluta de gilipolles, no que a Beniarrés som gilipolles.
Hi ha una subtil diferència.

Per altra banda el gilipollisme és reversible. Es cura pensant per un mateixa. Llegir ajuda.

I les dues últimes frases, sincerament no les entenc.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...