Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 22 de setembre del 2011

EL BENIARRES CF comença la temporada amb victòria

Primer partit i primera victòria del Beniarres CF davant l'equip del Rayo Ibense B a sa casa. No poden començar millor les coses.

Tot seguit podeu llegir la crònica del partit copiada de la pàgina del Facebook del BENIARRES CF:

Gran partit del Beniarres i primera victoria per 0-1 , davant un dificil rival. El partit comença igualat amb oportunitats per al dos equips acabant la primera part amb el resultat de 0-0, ja en la segona part en el primer minut, golaç de Esteban ( Perro ) d´un fort xut desde fora l´area, i tocava patir tota la segona part, amb una bona defensa ( destacar a tots els jugadors nous, pero en especial a Abel ( toll ) ), i a la fi aconseguint tres punts valiosos, per a escomençar la temporada amb optimisme.

El proxim diumenge segon partit en el camp de " La Para" de Beniarrés contra L´Albaidense, serà a les 17:00 hores. Vos esperem.Força Beniarrés.