Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 5 de setembre del 2011

De nou estem ací


Després de vora un mes he trobat un estona on la ment i el teclat de l’ordinador poden lligar unes paraules.

L’estiu, personalment, ha sigut molt intens, doncs el treball no ha faltat. Des d’aci també vos vull donar les gràcies per l’acollida que ens heu donat al negoci familiar que regentem. Sincerament moltes gràcies, sense vosaltres el Bar Caribbean no seria el que és.

L’estiu no ha donat noticies força rellevants, bàsicament ha passat el mateix, en lo bó i en lo roïn. Hem tingut dues piscines municipals, tot un privilegi per a un poble com el nostre amb la crisi que estem patint. Hem estrenat un nova plaça on s’han fet les revetlles de les nostres Festes Patronals. L’Ateneu ha organitzat un setmana cultural alternativa que han tingut una gran acollida, demostrant que el qui vol pot i que no tot depèn de la butxaca.

Aquest més d’agost la calor no ens ha deixat , pràcticament cap de dia a diferència del mes de juliol que va ser molt fresc. Tot un regal que ens ha deixat dormir en aquestes nits estiuenques.

Hem tingut la carretera que voreja el poble ben il·luminada encara que molts carrers de dintre del poble quasi calia anar amb una llanterna. Els incendis ( toquem fusta) no han visitat les nostres serralades i muntanyes, privant-nos de la desgràcia de veure la negror dels nostres indrets. S’han produït algun acte vandàlic i de gamberrisme però no més que altres anys, fins i tot, es podria dir que menys, per la qual cosa cal felicitar-se.

El foc i la pólvora s’han fet notar al llarg de les nostres Festes Patronals, En especial voldria fer-me ressò de la recordà del darrer dia de Festes on es van tirar més coets que mai (que jo recorde) i amb un espectacular tracta en memòria del Surdet.

I per últim, l’obertura del bar de la nova piscina el passat diumenge. Des d’ací desitjar als nous gestors la millor de les sorts en aquesta etapa que enceten a l’hostaleria beniarresina. Curiosament, l’hostaleria, un negoci que es suposa que es d’iniciativa privada, és l’Ajuntament de Beniarrés el que més bars té al nostre poble en actiu amb 3 bars.

Sud-àfrica, Marroc, Nepal, Croacia, Suecia, Russia, Finlandia, Estats Units, Andorra, Mèxic, Holanda i molts altres païssos han sigut visitats al llarg d’aquest estiu per beniarresins i beniarresines que han elegit aquests indrets del mon per pegar unes petjades i d’eixar l’estampa del que som.

Bé, després d’aquest personal resum de l’estiu, espere que aquest blog torne a informar a la gent de Beniarrés del que ocorre al nostre poble, estigau on estigau.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Benvingut. A vorer si tornes mes moderat i ens informes amb mes imparcialitat que la autocritica es la mare de la credibilitat. Salut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...