Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 9 de setembre del 2011

Alegria i resignació en el començament del curs escolar


Ahir va començar el nou curs escolar 2011-2012 al col·legi públic “Perputxent” de Beniarrés i a la resta de col·legis de la comarca.

Els vora 100 xiquets i xiquetes van matinar per estar a les 9 del matí a les portes del col·legi i els mestres esperant-los per tal d’encetar aquest nou curs escolar. Els somriure i la felicitat de trobar-se amb els amics i amigues era el que es podia veure, a l’igual que els i les metres de retrobar-se amb els seus alumnes.

Fins ací pot estar tot dintre de la normalitat però aquest nou curs escolar comença amb la supressió d’una unitat escolar de Primària i la falta d’un mestre, doncs la Conselleria no ha cobert la baixa d’una professora. Aquesta supressió de la unitat de Primària en el curs 2011-2012, cal sumar-li la supressió d’una unitat de Primària i un altra d’Infantil en el curs 2009-2010. La supressió d’aquesta unitat suposarà la perduda d’un mestre que passarà a ser itinerant.

De res van valdre les manifestacions dels pares i mares per tal de demanar-li a la Conselleria d’Educació que no suprimira aquesta unitat escolar. De res van valdre la recollida de signatures ( si no recorde malament més de 400 ) per tal de demanar-li a la Conselleria d’Educació que no suprimira aquesta unitat escolar.

Pares, mares, mestres i alumnes demanant a la Conselleria d'Educació que no suprimixca la Unitat de Primària (imatge d'arxiu)


La decisió de la supressió d’aquesta nova unitat escolar feia temps que estava decidida per la Conselleria per molt que el nostre alcalde anara dient que tenia una carta de la Conselleria informant que aquesta supressió estava en l’aire. Res més lluny, la decisió estava pressa.

Amb la supressió d’una nova unitat escolar ( 3 unitats suprimides en 3 anys) perdem tots i perd el poble, doncs un poble sense un col·legi digne i amb el major nombre de serveis, és un poble que està tocat de mort, doncs un bon col·legi es un dels majors arguments per a que famílies jovents es queden a viure al poble i que siga un fort atractiu per a les famílies forasters que opten per viure a Beniarrés.

Pense que la Conselleria d’Educació ha passat olímpicament de les peticions dels pares i mares de Beniarrés i també pense que des de l’Ajuntament de Beniarrés s’haguera pogut fer més pressió i més esforços per a que la supressió d’aquesta unitat de Primària no haguera anat endavant si tenim en compte que a les dues institucions governa el mateix partit polític.

Sols cal demanar que aquest nou curs escolar siga de profit per alumnes i mestres. Sort i endvant amb la tasca de dependre i d'ensenyar.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Vegent el mes visitat al bloc els 30 ultims dies ho tinc clar: deixa de parlar de politica que te seu molt el plumero (ja sabem que tot el que fan uns esta mal i el que fan els altres encara que mal te justificacio o millor no es parla) i parlans de sexe. O fes un mesclaet, a mi la Cospedal em posa y la Morritos tambe.

Beniarres al dia ha dit...

Com podràs comprovar, no m'amague darrere d'un anònim per a fer comentaris i dir el que pense.

Quan vullgues, tens obert aquest blog per a expresar el que cregues oportú, desgraciadament per a tú. hauràs de signar l'article.

A la teua disposició i segueix llegint el que escric.

Anònim ha dit...

Ací sempre es posa l'excusa del anònims, que més dona si la persona que ha escrit aquest anònim té raó? Pareix que ací sols es tinga en compte si és anònim o no. Quina poca vergonya!

Anònim ha dit...

El meu poble está mort, li lleven 4 mestres en dos anys i es quedem tan tranquils. Viva la Conselleria que nos lleva de excursión.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...