Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 14 de juliol del 2011

Nova Junta Directiva a la Cooperativa Agricola de Beniarrés

El passat diumenge 10 de juliol es va celebrar Junta General Extrordinaria de la Cooperativa Agrícola “Verge de la Cova Santa” de Beniarrés.

Al seu punt número quatre es tractava l’afer “ Eleccions a membres del Consell Rector, segons dicta l’article 51 dels Estatuts Socials”, es a dir, el consell rector actual cessava en el seu càrrec, no presentant-se a la renovació.

A partir d’ací s’encetava un termini de temps per a presentar candidatures al Consell Rector de la Cooperativa, de no presentar-se cap candidatura, perillava greument la continuïtat de la mateixa, així com la secció de crèdit i la botiga.

Doncs bé, segons m’ha arribat a orelles, ja hi ha una proposta al Consell Rector de la Cooperativa formada per gent amb experiència i gent nova amb ganes de donar-li nous aires per tal de fer a la Cooperativa, la nostra cooperativa, una entitat dinamitzadora de l’oli i el raïm que produïm al nostre terme.

El termini per presentar les candidatures al Consell Rector de la Cooperativa finalitza el proper dissabte ( si no estic equivocat) i de no haver un altra candidatura que es presente, aquesta serà la única proposta al Consell Rector que el socis podran referendar o no amb els seus vots.

24 comentaris:

Anònim ha dit...

M'han dit que el 'Gallo' està preparant un altra candidatura?. Que Deu ens pille confesats. L'altra vegada quasi se la carrega.

Anònim ha dit...

Si Ximo entrara, altre gallo ens cantaria. No tindrem eixa sort.

Anònim ha dit...

al primer anonim, casi se la carrega? conta conta!no saps el que dius veritat? i la junta d'ara? Se lan carregat

Anònim ha dit...

En que et bases per a dir que la junta d'ara s'han carregat la cooperativa? Sols tens que pegar una ullada i veure tot el que s'ha fet. Fa vuit anys era un solar per a construir.

Anònim ha dit...

Hem base en tota la gent que esta descontenta, que porta les seues olives a cualsevol lloc menys a Beniarres. Hem base en que es continua pagan lo mateix o mes ara que fa 8 anys i hem pregunte, quin benefici te els nous edficis si paguem lo mateix? Hem base en lo dictatorial que sa convertit les juntes que no se pot parlar...
Tot el que sa fet en que ma beneficiat??? En un sopar de catering i que mes?

Anònim ha dit...

Hem base en tota la gent que sen va a cualsevol lloc a dur les olives menys a Beniarres, hem base en el Oli, la calitat brilla per l'aunsencia, hem base en que es continua pagan lo mateix que fa 8 anys...I ara et pregunte jo, quin benefici tenim dels nous edificis que abans eres solars si continuem pagan lo mateix??? En que mos beneficia? En un sopar de Catering??

Anònim ha dit...

TENIU LO Q ELS MEREIXEU,

Anònim ha dit...

yo solo puedo decir que el aciete ya no es lo que era, no sabe a nada yo compraba todo el año ahi ahora prefiero no comprar

Anònim ha dit...

Pense que en cap Junta se li ha negat la paraula al soci. Altra cosa es que prefereixen no parlar i fer-ho fora. Tots els que porten olives fora son uns caradures i l'unic que fan es perjudicar als demés socis. A més, dir que alguns del que van en la llista del 'gallo' han portat moltes olives fora. Supose que si arriven a manar no tindran força moral per a dir-li a ningú que no porte les olives fora. Quan mes olives se'n vagen fora menys vida li que a la Cooperativa i si la tanquen, objetiu complit pel 'gallo', ja no li molestaran enfront de sa casa.

Anònim ha dit...

Lo de la paraula a la junta estic d'acord. Les olives fora mai ixirien si tinguereu una bona politica, no dir que primer son pa venta i despres no son pa venta, no tindre uns rendiments que de un any pa atre baixa molts molts punts i els pres tan alts com fa 8 anys. Sou uns incompetents, t'acabe de dir 2 exemples mes de politica desastrosa(rendiments, olives venta).
I no mas contestat a la pregunta,que guanya el soci de tindre Coarval??
I que Ximo vol llevar-se la cooperativa de damunt esta volta ja no val,vau gastar eixe argumemy fa 8 anys i hem anat arrere!
Feu com Camps fora fora fora!!!

FRANCISCO ha dit...

ANEU AMB CUIDAO Q EL GALLO VOL FER UNA GALLEGA, VOLS DEIXARA COM PINET EMB LA CARA LLAVADA Y EL MOÑO FET,DE CHAVO EL ELEMENT, EXO SI MES LISTO Q MOLTS SI UES. SI ENTRA ELL TAMCARA Y EU CELEBRARA TEMS AL TEMS

Anònim ha dit...

no conec els problemes de la coperativa, conec molt be a Ximo i crec que es una persona coherent, culta, intel·ligent, racional, no com alguns dels quals escriuen i dirigeixen aquest blog, molt preparada per a gestionar la coperativa i qualsevol institució. En Beniarrés el que sobra és odi, enveja i el que falta és més preparació, gent amb una capacitat i coneixements per a poder gestionar, estem envoltats de gent molt poc preparada, que solament es molesta a insultar, faltar al respecte, criticar.No se si el que es comenta de ximo és veritat o no, però si és així : ànim que segur que fas un bon treball

Anònim ha dit...

Fede, quan un anònim parla mal d'algú sense presentar proves no deuries publicar-li el comentari. Altra cosa és que parlen bé o amb respecte i seny. És sols una suggerència, ara fes el que cregues.

Anònim ha dit...

¿Respecte? ¿Seny? D'això hi ha poc a aquest poble. Estic d'acord amb no publicar cap comentari ofensiu cap a ningú, però aquest blog viu en bona part de la polemica i no esperes que canvien les coses. Bon altaveu per al encaputxats i els salvatges. Ale, a despellejar al Gallo, no siga cas que entre i ho faja millor que altres. Puta enveja. Així ens va.

Anònim ha dit...

En quant al rendiments, sols tens que preguntar per les cooperatives del voltant a veure quins rendiments han tingut i voras com són pareguts als de Beniarrés.
Tens raó en quant als preus de fa 8 anys. Són els preus del mercat actual i pense que d'això no té la culpa la Junta.
Per què no dius que els preus de molturació són també els de fa 4 anys? Tots a pujat.
Et penses que la tenda de Coarval és una màquina de fer diners que va a pagar tots els gastos de la cooperativa?. Pensa més en el servici que dóna a molta gent i si damunt es guanya algo, millor.
No dubte de la preparació del Gallo, però l'altra vegada la va errar i va abandonar el barco.

Anònim ha dit...

Vos recorde, per si no ho sabeu, que fa vuit anys el Gallo va abandonar la cooperativa (dimitir) perquè no es va fer el que ell va voler (llevar la cooperativa d'on està). El capità que abandona el barco pense que no té condicions per a tornar a manar en un altre.

Beniarres al dia ha dit...

L'autor d'aquest blog "Ni comparteix, ni es fa responsable" dels comentaris que es publiquen.

Si algú es sent ofés o es creu que es falta a la realitat, sempre pot acudir a la vida judicial per tal de denunciar al responsable dels comentaris

Anònim ha dit...

Molt be, Federic, tu llavat les mans com Pilatos. Lo dit, bon altaveu per als encaputxts i salvatges per a despellejar al contrari. Abans ho feien tirant paperets per la nit, ara aprofiten este blog. Ni seny, ni trellat. El blog perd molt per culpa d'aço, es un niu d'envejes.

Anònim ha dit...

has pensat en mirar com funciona l'ordenament juridic en aquest país i la resposabilitat que te la persona que gestiona aquest blog? tant responsable es qui escriu como qui permiteix la seua publicació, tal vegada deuries anar en compte.

Anònim ha dit...

Què por...!!!!!!

narciso ha dit...

La gestió de la cooperativa té que estar al càrrec d'una persona amb dedicació exclusiva, supervisant des de l'entrada del producte fins la finalització del producte, tant com les inversions superflues. Fa huit anys la gestora que estava al càrrec va oferir un canvi polític de la gestió de la cooperativa, una modernització de l'estructura agrària, per tant la possibilitat d'adaptar-ho als temps que estem, on la gestió comercial és prioritària per al futur de qualsevol empresa ben gestionada i en el que hui en dia prioritzen els resultats econòmics, per tant hi hauria que pensar si lo que la gent va rebutjar va ser la que segurament haguera segut el futur inmediat de la cooperativa, per tant cal pensar si la gestió dels actuals dirigents ha segut l'adequada o els que vam triar esta directiva hem estat a l'altura de les circumstàncies. Vos recorde que els nostres antepassats van ser els que realment van fundar esta empresa per a que els seus esforços físics resultaren més beneficiosos i al mateix temps millorar la seua qualitat de vida. Van arriesgar algo de lo que els que esteu parlant patiu, simplement de valentía, van ser persones que en el seu temps van promocionar la rentabilitat de les seues mans, van ser propietaris d'una il·lusió personal que vosaltres manqueu, llavors n'hi ha que donar pas a gent que té il·lusió per fer algo que redunde en el benefici de tots els cooperativistes, encara que estiga que canviar la filosofia i l'emplaçament de la cooperativa i sent escrupulosos en la finalitat de la cooperativa, que és el benefici del sector agrari al poble.

Menos política de PSOE i PP que és lúnic enfrontament que s'identifica llegint els vostres comentaris, hi ha que ser valent i fer faena per la cooperativa que en tan dures experiències la van fer els nostres avantpassats.

* El de l'oli * ha dit...

Un 10 per a l'últim anònim.
Cal ser valents si volem canviar el futur

Anònim ha dit...

Narciso te raó. Tots en tenen un poc, però el seu comentari te mes seny.

Respecte als altres comentaris, no es bo dir tanta cosa malament d’altres amagant-se, i no identificant-se.

En cas de parlar anonimament, al meu pareixer, cal parlar neutralment, senzillament donar una opinió i, si pot ser, que siga constructiva, si non no cal. (això es el que intentare jo)

Es trist que al segle XXI amb tanta “Red Social” no aprenguem això de “NO PARLAR MALAMENT DELS ALTRES”.

La culpa, al meu pareixer, no la te ni Ximo, ni Evaristo ni els seus consells rectors. LA CULPA ES DE TOTS. Ames el sistema cooperatiu es un sistema caduc, ho es per que paradoxalment es massa avançat per a la nostra mediocre qualitat social, ningú fem res per ningú, ni siquiera intentar entendres, NI SIQUIERA PER GUANYAR.
¿Com anem a tindre una empresa en comú?. Reitere el que diu Narciso al final del seu comentari: “Menys política de PSOE i PP que és l’únic enfrontament que s'identifica llegint els vostres comentaris, hi ha que ser valent i fer faena per la cooperativa que en tan dures experiències la van fer els nostres avantpassats”. Els nostres avantpassats anaven TOTS a UNA la necessitat els va unir, això no passa ara de cap de les maneres.

La cooperativa no va ni anirà, no es cosa de profecies, es cosa de la realitat. No anirà si no APORTEM TOTS, no sols la junta, siga quina siga.
No podem aportar qualsevol cosa i desprès exigir beneficis. No podem recolzar se amb subvencions i desprès voler rendibilitats. No podem invertir molt amb maquinaria i instal•lacions i res amb comercialització. No pot esperar se res sense els joves i menys sense cap activitat d’educació i foment de la regeneració de l’estructura agrària, ni la adequació als temps que vivim, ni a l’anàlisi de que la crisi es de veritat i que ho ha de canviar tot, vulguem o no. Ames eixe canvi sols el podem fer nosaltres; els politics no el faran, siga el que siga, ja no hi ha colors, hi ha poltrona, a Valencia i a Madrid.

¿Com ho tenim que entendre?.

Ja fa temps que no vaig a les juntes, això era un mercat (amb perdó). No se com els components de la junta rectora aguantaven amb tanta paciència ( ELS D’ARA I ELS D’ABANS); he escoltat allí barbaritats i silencis increibles... Desprès, al Bar, tot hom tenia clarament la solució. Tantes solucions clares i vehements i que açò vaja tan malament, no s’explica.

A qui es presente, repetidor o no, jo li faria un monument...

Senyores i senyors, no es el mes important la junta, alguna importància te, es clar. El mes important som nosaltres i hem de fer reflexions serioses, no al bar, si no a casa. I preguntar-se, amb la nostra parella i els nostres fills i filles, seriosament unes quantes coses.
1- ¿Fins quin punt som capaços de col•laborar, o cedir, o donar per que funcione?
2- ¿Aniríem muscle amb muscle, amb qualsevol que vulguera el mateix i deixaríem cabuderies i politiques?
3- ¿Tenim clar que l’obtenció de la qualitat es fonamental i que aquesta no es fa amb les instal•lacions sino al camp?
4- ¿Escoltaríem altres iniciatives que funcionen en altres llocs?
5- ¿Interactuaríem en altres cooperatives?
6- ¿Miraríem amb respecte a aquells que donen el pas de dur açò endavant? O ens queixarem, com fins ara, de tot i de tots... menys veure la part de culpa que també tenim?

Disculpeu el sermo, pero crec que qui vullga parlar, deuria de ser per aportar coses positives. Les negatives ja estan.

De tota manera un poc de moderació no aniria malament.

Anim a tots!!!!!

Anònim ha dit...

Si hi ha una persona amb dedicació exclusiva al front de la cooperativa, evidentment s'ha de pagar. Tal i com està actualment el preu de l'oli veig inviable asumir un altre gasto. Hi ha que aguantar conforme està i esperar temps millors. Pense que en l'agricultura no hi ha res a fer. Els politics s'han encarregat de deixar-la morir poc a poc.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...