Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 12 de juliol del 2011

En breu ho sabrem

En la darrera sessió plenària celebrada a l’Ajuntament de Beniarrés, a la qual vaig assistir com oient després de 15 anys sent regidor, es van repartir les regidories entre els membres de l’equip de govern del PP, es van nomenar els representants de l’Ajuntament de Beniarrés en els diferents òrgans col·legiats on està en el consistori ( Xarpolar, Consell Escolar, Bombers, etc) caiguent tots en els representants del PP.

Fins ací tot normal, dintre de la “normalitat” de l’equip de govern que té majoria absoluta a l’Ajuntament de Beniarrés, que tot es quede en les mans dels regidors del PP.

Però un cosa en va sorprendre, i es que no es nomenara a ningun regidor del PP amb dedicació exclusiva com va passar en la passada legislatura on estava alliberada la regidora del PP Yolanda Calbo Moncho. Es a dir, a dia d’avuí no hi cap regidor alliberat i cobrant un sou de l’Ajuntament de Beniarrés, sou que tots paguem amb els nostres impostos.

Tal vegada s’han adonat de que la crisi econòmica també afecta a l’Ajuntament de Beniarrés i han volgut començar a estalviar diners o tal vegada s’està esperant a veure com acaben altres nomenaments en terres més llunyanes. En breu ho sabrem.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...