Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 13 de gener del 2011

Volem saber

El grup municipal socialista a l’Ajuntament de Beniarrés recull les qüestions, propostes i queixes del poble de Beniarrés, tant si ens han votat com no, per a presentar-les a l’equip de govern del Partido Popular.

Creguem que la informació es vital per poder-se formar una opinió dels fets i no estar desinformat de la realitat que ocorre al nostre poble, al mateix temps que quan s’escolta alguna falsedat, aquesta puga ser rebatuda de forma verídica i contundent.

També és la nostra tasca com a grup polític a l’Ajuntament de Beniarrés el control i la fiscalització de l’equip de govern, així com presentar propostes i aportar solucions als problemes, per tal de millor la vida dels qui vivim a Beniarrés com s’ha fet al llarg de tota la legislatura amb mocions i propostes, que quasi en la seua totalitat no han eixit endavant.

A continuació vos expose tres instàncies que el grup municipal socialista ha presentat aquest mateix matí al registre de l’Ajuntament de Beniarrés per a que siguen contestades per part de l’equip de govern, fent referència a diferents temàtiques que afecten al nostre poble.

La primera instància fa referència a l’actual situació de paràlisis de la urbanització del PAI del Dr. Orero i diu el següent:


EXPOSA:

El nostre grup, arreplegant les preguntes que ens fan els veïns i veïnes de Beniarrés i front a la inactivitat en la urbanització del PAI de l’àrea de repartiment nº 1 del Pla General d’Ordenació Urbana de Beniarrés, més coneguda com del Dr. Orero.


SOL·LICITA:

Saber si ha prescrit la condició d’agent urbanitzador de Cesar Gilabert Solanes del PAI de l’àrea de repartiment nº 1 del Pla General d’Ordenació Urbana de Beniarrés i si l’Ajuntament de Beniarrés li ha llevat la condició d’urbanitzador.

Els motius pels quals no ha passat per el Ple de l’Ajuntament de Beniarrés l’aprovació del projecte de reparcel·lació del PAI de l’àrea de repartiment nº 1 del Pla General d’Ordenació Urbana de Beniarrés.

Saber si l’Ajuntament de Beniarrés ha al·legat el projecte de reparcel·lació tal com ens va informar en sessió plenària l’alcalde de Beniarrés, data de l’al·legació i motius de al·legació, així com la resposta per part de l’agent urbanitzador.



La segon instància fa referència a les actuacions i les mesures que pensa adopatar l’equip de govern del PP pel que fa a la piscina vella, abans de que el seu deteriorament siga irreversible. La instància diu el següent:

EXPOSA:

Per a portar endavant la nostra tasca de control i fiscalització de les accions del govern municipal de l’Ajuntament de Beniarrés



SOL·LICITA:

Se’ns facilite i se’ns conteste a les següents qüestions:

1.- Quines mesures preventives o actuacions s’estan realitzant o es pensen portar endavant per evitar el deteriorament de la piscina municipal vella?

2.- Quins sons els projectes o propostes previstos per a l’antiga piscina municipal una vegada posada en funcionament la nova piscina?


I la tercera instància fa referència a les inversions que estaven pressupostades per a ser una realitat al llarg del passat any i que no han vist la llum. Volem saber els motius pels quals no s’han portat endavant i que passarà amb aquestes inversions en un futur. La instància diu el següent:

EXPOSA:

Finalitzat l’any 2010 hem comprovat que gran part de les inversions previstes a “l’Annex d’Inversions a Realitzar en l’Exercici ”, es a dir al llarg de l’any 2010, no s’han portar endavant.

Les inversions a realitzar i que figuraven al pressupost de l’Ajuntament de Beniarrés, aprovat amb els únics vots del Partido Popular, sumen un total de 796.105 €

SOL·LICITA:

Saber per quins motius no s’han adequat i asfaltat els camins que es tenien previstos a l’Annex d’Inversions per part de la Conselleria amb un pressupost de 65.162 € i que anaven subvencionats al 80%

Saber per quins motius no s’han adequat i asfaltat els camins que es tenien previstos a l’Annex d’Inversions per part de la Diputació d’Alacant amb un pressupost de 74.841 € i que anaven subvencionats al 95%

Saber per quins motius no s’ha portar endavant la Revisió del Pla General de Beniarres que figurava a l’Annex d’Inversions per a l’any 2010 amb un cost de 56.100 €, dels quals el 60% el pagava la Diputació d’Alacant i el 40% restant la Conselleria.

Saber els motius pel qual no s’ha portat endavant la construcció d’un nou dipòsit d’aigua potable per al municipi de Beniarrés que figurava a l’Annex d’Inversions ( ja figurava l’any 2009) amb un cost de 600.000 € i que anava integrament finançat per la Conselleria.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Els camins no san esfaltat , perque estem esperan que torne M.V . per si lin queda alguno que tinga bancals per esfaltar.

Beniarres al dia ha dit...

Sempre el mateix tarannà, mirar al passat per a no donar respostes al present.

Veig que reconeixes que en temps de govern socialistes es van acondicionar i asfaltar camins, cosa que en aquesta legislatura de govern popular l’adequació i l’asfaltat de camins brillen per la seua absència.

Dels camins que es van asfaltar es van beneficiar molts veïns i veïnes de Beniarrés no sols M.V. Per cert açò de qualificar a una persona com M.V, em recorda a una revista política que es publicava a Beniarrés i que fa anys que no veu la llum. I ja que estàs a quins camins et refereixes? Ens els pots anomenar?

Veig que sols et centres am la pregunta dels camins, el que voldrà dir que saps la resposta de les altres qüestions que plantegem els socialistes. Quan guardes silenci per algo serà, no?

I novament per a fer acusacions t’has d’amagar darrere de l’anonimat, tanta por tens?

Quan tinga les respostes ja les publicaré i podrem deliberar sobre les respostes.

Anònim ha dit...

MES DE UNO ESTARA DESITJAN QUE PLOGUERA PER EL SIMPLE FET DE QUE L'AJUNTAMENT HO ORGANIÇAT UN DINAR DE GERMANOR, AL IGUAL QUE EL DIA DE LA CALÇOTA TB MES DE UNO DESITJA QUE PLOGA...QUE TRIST!!!

Anònim ha dit...

Jo he votat a uns i a altres i cada vegada tinc menos ganes de votar. Tant uns com altres no teniu gana de treballar per el poble,sino que ferse la punyeta uns a altres i omplirse les butjaques . UNS I ALTRES . LES PAGUES VITALICIES DELS POLITICS ABOLIDES. Que no an lladrejat prou mentre manaven.

Anònim ha dit...

No sé per què escrius en majúscules, però conteste el teu anònim pel que dius de desitjar la pluja. Em pareix que a part de les crítiques per la festa de Sant Antoni, perquè l'Ajunt. no s'ha de gastar tant diners, que estem en crisi, etc., em sembla que la gent no desitja que ploga per deslluir la festa, la gent desitja que ploga perquè fa falta la pluja, fa molt de temps que no plou.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...