Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dissabte, 29 de gener del 2011

Un poble afligit

En la vesprada de hui dissabte, serà soterrat a la veïna població de Castelló de Rugat, d’on era oriünda sa mare, Jose Enrique Jordà Alborch, més conegut com el “Surdet”, després que en la nit del dijous 27 de gener, una màquina es posara en mig de la seua vida a l’edat de 30 anys en l’empresa que treballava a Alcosser de Planes. Aquesta màquina es coneguda com a “diable”.

Sempre quan falta una persona parlem bé d’ella, però en el cas del “Surdet”, no es així. En vida sempre tenia un somriure per a tothom, sempre estava per ajudar al qui ho demanara, sempre estava al costat del seus amics. Amic del seus amics.

Persona treballadora, festera, amb una vida per davant, amb projectes i il·lusions normals en un jove de 30 anys, el “Surdet” ens ha deixat, recordem-lo com va ser i com va viure.

Surdet, allà on estigues, descansa en pau. Mai t’oblidarem.

El "Surdet" amb la seua amiga Rebeca Selles en la Filà dels Moros del Benicadell

3 comentaris:

Anònim ha dit...

mai serás oblidat !! sempre al nostre cor !!! encara no em puc creure que ya no estigues entre nosaltres... es un colp mol fort per al poble... mai serás oblidsat recordau surdete !!!! sempre viu als nostres cors.... si poguera retrocedir en el temps el primer que faria seria no deixarte anar a treballar ... ara l'unic que ens queda de tu es recordarte tirarte en falta recordarte tal i com vas ser i veure el teu cotxe davand la font del gayato... sempre que pase per alli marrecorde de tú ashh perfavor que injusta que es la vida

Anònim ha dit...

no va ser en un diable

Beniarres al dia ha dit...

per desgràcia dona igula quina màquina fora.

La informació de que va ser un "diable" la vaig extraure del diari INFORMACION.ES: http://www.diarioinformacion.com/alcoy/2011/01/29/trabajador-fallece-empresa-textil-alcosser-quedar-atrapado-maquina/1089486.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...