Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 19 de gener del 2011

Ple Extraordinari a l’Ajuntament de Beniarrés

Divendres 21 de gener a les 12:30 hores, primer ple de l’any 2011

L’alcalde president de l’Ajuntament de Beniarrés ha convocat la primera sessió al consistori beniarresí de l’any 2011. Aquesta tindrà caràcter extraordinari i es realitzarà el divendres 21 de gener a les 12:30 hores amb el següent ordre del dia:

1.-Aprovar el model de declaració de béns i activitats dels regidors conforme al decret 191/2010, de 19 de novembre.

2.- Adaptar les declaracions dels regidors al nou model conforme al decret 191/2010, de 19 de novembre, i procedir a la seua publicació en el butlletí oficial de la província d’Alacant.

Per entendres, bàsicament el que s’ha d’aprovar en aquest ple és el compliment del decret 191/2010 del Consell, pel qual es regulen les declaracions d'activitats i de béns dels membres de les corporacions locals de la Comunitat Valenciana, es a dir, s’ha de fer públic el patrimoni dels regidors, els ingressos, els bens monetaris, els immobles, entre altres dades, així com que es publiquen al Butlletí Oficial de la Província d’Alacant. Aquest decret va ser publicat al DOCV de data 23 de novembre de 2010.

Em pareix molt bé fer públic els bens dels regidors i regidores de totes les corporacions locals per tal de facilitar la transparència i al mateix demostrar amb dades que no tots estem en la política municipal per enriquir-se però, crec, que feta la llei, feta la trampa com va demostrar Francisco Camps amb la seua declaració quan va justificar que sosl tenia 900 euros estalviats després de tant d’any en política amb sous desorbitants o quan va declarar que tenia un vehicle SAAB realment obsolet. Però tot siga per la transparència de la política.

Voldria destacar dues coses:

La primera es la innecessarietat d’aquest ple, doncs perfectament i segons es pot veure en les dates de publicació al DOCV, perfectament s’haguera pogut posar com un altre punt del passat ple ordinari celebrat el passat 30 de desembre de 2010, d’aquesta manera el poble de Beniarrés es podria estalviar els 400 € que costarà celebrar la sessió plenària.

I la segona és que anem a celebrar la primera sessió plenària de l’any 2011 però si pegues una mirada al Tauler d’Anuncis de l’Ajuntament de Beniarrés que hi ha a l’antic ajuntament o bé si mires a la web oficial de l’Ajuntament de Beniarrés a l’apartat de “Ordre del dia” es pot comprovar ( a data de publicació d’aquest post) que el darrer ple que hi ha es de data 24 de març de 2010 al taules d’anuncis i la darrera acta penjada a la web oficial de l’Ajuntament de Beniarrés es també de 24 de març, el que vol dir que l’actual equip de govern no vol o no li interessa que es sàpiga el que ocorre a les sessions plenàries ni que es debat en elles. Perquè? Això ells ho sabran encara que s’ho podeu imaginar.

Simplement, em queda convidar-vos a participar d’aquesta i de les properes sessions plenàries a celebrar a l’Ajuntament de Beniarrés i que si l’equip de govern del PP no vol penjar còpia de les actes de les sessions plenàries, en la meu mesura, faré el possible per informar-vos.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...