Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 7 de gener del 2011

A l'Ajuntament de Beniarrés els Reis Mags li van portar carbó

La nit del 5 de gener (Nit dels Reis) l’Assemblea de Joves de Comtat- CAJEI va col·locar davant de l’Ajuntament de Beniarrés una pancarta on es podia llegir “Per la vostra mala GESTIÓ, Els Reis Mags vos porten CARBÓ”, la pancarta anava acompanyada amb un tronc cremat, que es va dipositar a l’entrada de l’Ajuntament.

Així, l’AJ Comtat vol recordar que aquest darrer any l’Ajuntament de Beniarrés ha mancat en els serveis públics mínims que oferia. Conseqüència d’aquesta mancança, ni el jovent, ni la resta del poble, han pogut gaudir de coses tan bàsiques com la xarxa rural d’Internet, ni d’una Biblioteca Pública digna. També volem fer incís, entre altres coses, en les males gestions que ha fet amb la nova Piscina Pública i amb l’edifíci destinat per a la Unió Musical.

Recordar amb el comunicat, que l’atur s’ha convertit en un problema serios per als joves i no tan joves del poble, i tant el govern local com el central, no han fet res per a remediar-ho. Tan sols, aplicar polítiques al servei de les ETT’s, abocant-nos a contrates i subcontrates basura que són pa per a hui i fam per a demà.

Per això, el jovent del poble i de la comarca seguim apostant per la Independència i el Socialisme dels Països Catalans, perquè la seua democràcia no ens farà lliures!


Signat: Assemblea de Joves del Comtat - CAJEI

Imatge de la pancarta que va ser col·locada a l'Ajuntament de Beniarrés

6 comentaris:

Ester Navarro Gómez ha dit...

M'agrada molt el bloc, poder estar al dia des d'una perspectiva diferent a la que dóna l'Ajuntament de Beniarrés i per damunt de tot que s'informe del que a poc a poc va fent el jovent de l'esquerra independent d'aquest poble. Però, no estaria de més que revisareu a fons l'ortografia. Ho dic, amb tota la bona fe.

Anònim ha dit...

es fa el que es pot!
estelroig!
gràcies de totes maneres!

Anònim ha dit...

si al ajuntament li regalem carbo q li regalarem a la junta de la cooperativa??La cooperativa es mor...avis per a navegants!!

Anònim ha dit...

Quan van posar la pancarta?
No la vaig vore per la nit

Anònim ha dit...

Què passa amb la Junta de la Cooperativa? Conteu, conteu...

Beniarres al dia ha dit...

Estelroig:Primerament gràcies per les teus paraules sobre el blog. Soc una persona autodidacta i intente escriure el millor que sé. El més fàcil seria fer-ho en castellà però no em naix i al mateix temps crec que un simple blog pot ajudar a que la gent empre la nostra llengua com una cosa habitual.

Reconeixc que faig moltes errades ortogràfiques i que les meues construccions verbals no son el millor que es podria desitjar. Intentaré millor la meua ortografia i novament, agrair-te la teua crítica. Sempre es bona una crítica si està motivada i el seu objectiu es millorar el que u lleig.

Com a suggeriment, un altre any li se podria regalar al PP ( espere que tarde doncs hi han eleccions locals aquest any)un bon grapat de bitllets de 500 € (evidentment fotocopiats) per a que anaren pagant els "bonys" que tenen.

I pel que respecta a la Cooperativa, si es vol fer alguna acusació, m'agradia que anara signda, es a dir, que no fos un anònim, doncs és molt fàcils tirar la pedra i amagar la ma, sense saber les conseqüències que pot tindre.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...