Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 10 de gener del 2011

Diners si que hi han pero .........

De tots es sabut i molts l’hem patida, que estem en una greu crisi econòmica que ha afectat a tots els estaments econòmics de la societat, amb un gran nombre de gent sense treball, amb negocis i fàbriques tancades, amb nombrosos impagaments, amb embargaments i amb situacions familiars dolents que tots coneguem, i fins i tot patim.

És en aquests casos quan un Ajuntament com el de Beniarrés deu ser valent i privar-se d’algunes actuacions i contractacions i destinar aquestes despeses a crear treball públic per als més necessitats, ajudar a les famílies necessitades amb descomptes, facilitar el dia a dia als més necessitats.

Tot seguit podeu veure algunes xifres gastades per el nostre consistori que en època de crisi son desmesurades i excessives, doncs deu ser l’Ajuntament de Beniarrés el que done exemple de retall de lo innecessari per a donar-ho als més necessitats de la població creant treball i oferint ajudes.

Aquestes són algunes dades:

7080 € en concepte de l’orquestra que va actuar el dia 14 d’agost

1025 € en concepte del vi d’honor per a la inauguració de la nova piscina

4640 € en concepte de l’orquestra del ball de Corpus.

2970 € en concepte d’atencions protocol·làries i representatives

590 € en concepte de lloguer de l’equip de so per a l’actuació de Elsa Baeza

5900 € en concepte de l’orquestra que va actuar el dia 16 d’agost

3782 € en concepte de focs d’artifici realitzats al llarg de les passades Festes Patronals

2800 € en concepte de confecció de tríptics i cartells per a la Fira 2010

5900 € en concepte de l’orquestra que va actuar el dia 17 d’agost
1.800 € en concepte de begudes per a diferents actes
12.000 € en concepte de diferents treballs per adequar la nova piscina
3.550 € en concepte de diferents invitacions

7.080 € en concepte de l’orquestra que va actuar el dia 18 d’agost

15.000 € en la restauració de l’orgue de l’església

I altres despeses que per al temps de crisi que estem caldria replantejar-se-les si son o no necessàries.

Però per altra banda veus que hi ha diners per a unes coses i per altres no com puga ser( segons informació facilitat fins als pagaments de novembre) :

Mes de 40.000 € que li se deu a la Mancomunitat del Xarpolar per la recollida de brossa i la prestació de serveis socials. Ací la qüestió s’agrava si tenim en compte que l’ajuntament de Beniarres va cobrar per avançat el rebut de la brossa del segon semestre de 2010.

Els milers d’euros que li se deu a les empreses que es van adjudicar les diferents obres que s’han realitzat al llarg de l’any 2010.

Els 1.500 € que hi havien per a promoure la nostra llengua, s'han quedat en 0 € doncs s'han destinat aquests diners a pagar altres conceptes.

A l’empresa Iberdrola, per el consum elèctric dels comptadors municipals, portant-se el pagament de la llum amb mesos de retard. Aci cal recalcar la deficient il·luminació dels carrers on un servei tant basic com l’enllumenat públic deixa molt que desitjar.

El pagament a xicotets proveïdors i empreses que han fet treballs per al consistori que se’ls deu una gran quantitat de diners, sent en ocasions, molt important aquest quantitat per tirar endavant els negocis.

Com es pot apreciar diners, sembla ser, que si que hi han, però per al que l’equip de govern del PP considera prioritari.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Mai s'ha fet pasacarrer ni dinar a la plaÇa el dia Sant Antoni i no ha passat res,la qüestio es gastar en el que siga.S'HA DE QUEDAR BE QUE LES ELECCIONS ESTAN PROP!

Anònim ha dit...

La foguera que ha vingut fent-se per S. Antoni era de cara a la nit i després s'aprofitaven les brases per torrar i sopar al voltant d'ella. Es creava un ambient un poc embruixat.
Ara, al ser de dia es perd aquell encant, però al ser més nombósa l'assistència i potser més barata, es guanya en vots (al PP, clar).

Anònim ha dit...

o noo,que els diners que paga l'ajuntament per fer la torrà d'on eixen? dels nostres impostos.
el que deuriem fer és anar tots a pegar la gorrejà, i que l'ajuntament es cagara damunt de la factura tan grossa.
Dinars i sopars a canvi de vots? doncs, jo aniré i NO els votaré.
eternamenteyolanda

Anònim ha dit...

avore... si venen o no les eleccions importa per a fer coses?? Si no es fa res pq no es fa res i si es fa es pq venen les eleccions!!! Estos anonims de davant sou uns politiqueros d poca monta, nomes veieu allo que el partit q voteu fa o deixa d fer i nomes desitjeu el mal, la desgracia per a aquest equip de govern i vos dona igual Beniarres. Beniarres esta per damunt de tots vosaltres politicuxos interesats tant del PP com del PSOE, s'odieu i es tireu al cap i el q menys vos importa es Beniarres.
Jo anire a dinar i no per a que tinguen una factura pa cagarse, anire a estar en la gent del meu poble i espere tindre una bona estona,estar agust i q faça bon temps,ah!jo tampoc vote el PP pero aixo no fa per a que no puga disfrutar d'allo q fan a Beniarres uns i altres!!!!

Anònim ha dit...

ara resultarà que al PP no els vota ningú, i trauen majora absoluta.
que coses!

Anònim ha dit...

Jo pense que aquestos diners de la torra i del pasacarrer etc...els podrien dedicar per altres coses que posiblement fagen mes falta, en aço no vull dir que no es celebre, sols que abans no es feia tanta parafarnalia i Sant Antoni es celebrava igual.Qui guarda quan te menja quan vol.

Anònim ha dit...

Va un xistet...... Entra uno a un Bar i es veu penjaes 3 fotos darrere de la Barra , la Primera Benet 16, en Mig, la foto de Franco y la 3ª Zapatero, i li diu al cambrer,
¿ Xe, vaiga fitxages que has posat ai ?
i el cambrer li respon..... no son Fitxatges ,
ES EL MENU DEL DIA. i este sorpres....diu ¿ el Menu del dia ?
i li respon el cambrer ; si , de Primer Tenim : Papes , con Huevos y Chorisos.....

jejejeje....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...