Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 4 de novembre del 2010

Qualifica els fets tu mateix

Com molts ja sabreu el passat 30 de setembre de 2010 es va celebrar la darrera sessió ordinària a l’Ajuntament de Beniarrés. El que converteix a aquesta sessió en inusual es com va acabar, amb una greu gresca i amb un fet que com a regidor mai havia vist en una sessió plenària.

Vaja per davant que les preguntes que fa el públic no consten en l’acta de la sessió plenària, ni el que ocorre al llarg de la seua contestació ix reflexat a l’acta de la sessió però no per això deixa d’ocorrer.

En la darrera sessió ordinària, una veïna de Beniarrés va presentar unes preguntes per escrit per a que li foren contestades, la qual cosa va fer l’alcalde de Beniarrés amb unes contestacions que moltes vegades res tenien a veure amb la pregunta feta però li les va contestar.

En acabar les contestacions a aquestes preguntes, una persona del públic va demanar que li contestaren les preguntes que també havia presentat , a la qual cosa l’alcalde va respondre que no tocava contestar-les en aquest moment, doncs no estaven, responent la persona que havia presentat les preguntes, que ella també les havia presentat per escrit i tenia el mateix dret a que li foren contestades igual que a la persona anterior que si que havia tingut resposta a les seues preguntes.

Aquesta persona va dir que les preguntes si que estaven doncs era el paper amb el qual Yolanda havia estat dibuixant al llarg de la sessió. Davant d’aquesta acusació, la regidora del PP i 1era Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Beniarrés Yolanda Calbo, es va alçar mostrant un paper ple de dibuixos per les dues parts i dient-li a aquesta persona que aquell no era el full que havia presentat, al mateix temps que li deia que l’administració tenia 6 mesos per a contestar a les preguntes i qüestions presentades per els ciutadans. Tot això amb un to elevat de veu i amb clars símptomes de trobar-se alterada.

La regidora socialista, Teresa Gilabert li va dir: “Yolanda, no et poses aixina” a la qual cosa l’alcalde de Beniarrés, Luís Tomàs va respondre a Tere: “ Està acusant-la d’una cosa que es mentida” responent-li Tere: “ Tens raó, però si que la pots acusar de no prestar atenció” referint-se a que havia estat tota la sessió dibuixant en el paper que havia mostrat al públic.

Davant d’aquests fets, la regidora del PP Yolanda va respondre: “Sabeu que vos tinc que dir, que jo estic ací per que vull i quan vull me’n vaig” i amb aquestes paraules va abandonar el saló de plens davant la mirada incrèdula de la gent que assistia a la sessió. La regidora socialista Tere Gilabert li va respondre mentre Yolanda abandonava el saló de plens cap al despatx de l’alcaldia: “Molt lluny, tú estàs ací cobrant un sou públic que paguem tots i mentre cobres tens que atendre a la gent”. Yolanda va fer cas omís a aquestes paraules de Tere i amb un gest despectiu va abandonar el saló de plens.

Tere Gilabert es va encarar a l’alcalde com a màxim representant del poble i de fer complir l’ordre al saló de plens dient-li: “ Luís, açò no es pot consentir. Tu has sentit el que ha dit?”, responent Luís: “ A mi que em dius, si ahí dins s’hau barallat”, responent Tere a aquestes paraules d’indiferència per part de l’alcalde: “ Jo no m’he barallat amb ningú, però si ella cobra la seua obligació es d’atendre a la gent”. Mentre Tere li deia aquestes paraules a Luis, aquest es girava d’esquena i se’n pujava cap al despatx de l’alcaldia.

Mentrestant, el públic assistent, la resta de regidors i la persona que havia presentat les preguntes i que no li foren contestades, es quedavem amb una cara d'incredulitat.

Aquests son els fet que van ocorrer en el passat ple ordinari i malgrat aquests fets no ixen en l’acta de la sessió, hi havia molta gent a la sessió plenària que vos pot confirmar els fets que es narren. Vosaltres mateixa podeu crear-vos la vostra pròpia opinió i la qualificació del fets.

Una cosa sembla certa, i es que Yolanda Calbo ha complit la seua paraula quan va dir “quan vull me’n vaig” doncs des del passat 30 de setembre, dia que es va celebrar la darrera sessió ordinària, no se l’ha vist per l’Ajuntament de Beniarrés

24 comentaris:

* El de l'oli * ha dit...

I ojala no tornara més!
Però com té una responsabilitat, que apexugue amb ella. O que dimitisca, que a Beniarrés ja estem fartets d'ella i de les seues faltes de respecte.
Encara que supose que s'estimarà més cobrar sense fer res.

I en quant al senyoralcalde, que controle una miqueta més els seus subordinats i que respecte el seus companys de govern encara que no siguen del mateix partit polític. Si algú amb qui estàs parlant es girés d'esquena que pensarieu? Que és un maleducat, no?

Des d'ací li envie ànims a Tere Gilabert per la seua tasca i a tu Fede per informar-nos.
Seguiu aixina

Anònim ha dit...

Ala fora! Quina malaltia te este país en la falta d'educació. I alguns polítics més. Curiosament quasitots del PP...

Anònim ha dit...

La teniente alcalde en el moment que sen va anar i va demostrar no aguantar la presio, demostra tindre mol poc talante. Ademes de no tindre aguante es maleducada, es el seu caracter. Pero si damunt cobra un jornal per la seua faena en el ayuntament, aixo ja no te nom! Caldria tirarla al carrer i layuntament se estalviaria eixos dines.

Anònim ha dit...

Que bonico es criticar-ho tot desde la barrera. Em pareix molt fort que en un poble tant xicotet com Beniarres, els politics es comporten com si treballaren al Congres, que egocentrisme i afan de superiritat. No mireu a ningu per damunt del muscle, que lo que tindrieu que fer, si voleu ser "talantes" com digue, ja que Beniarres es un poblet xicotet, es treballar tots junts i no criticarse uns a altres. Perdoneu per el comentari, pero el exemple que donen el spolitics de Beniarrres es pesim, a banda de ser companyers, treballar junts per un poble mijor, es dediquen a criticar al atre partit (com per exemple en este blog), quant, al fi i a la cap, sou tots veisn de Beniarres. Depriment senyors, depriment, Vergonya senc de ser de Beniarres

SAJOLIDA ha dit...

Totes les persones tenim un llindar del nostre equilibri; és a dir, en certes ocasions per les raons que siguen “explotem” i podem perdre els papers. Tothom pot comprendre aquestes situacions i, fins i tot, es poden considerar bastant usuals.
Ara bé, si una persona que ocupa un càrrec públic remunerat (per tant el seu jornal eix dels contribuents,veïns de Beniarrés) perd els papers davant del públic, això és un altre cantar, això no es deuria consentir. I qui hauria de cridar-li l’atenció o amonestació o si és el cas tirar-lo fora?. Naturalment el seu superior.
I qui és el superior en el cas de la 1ª Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Beniarrés?. Tots ho sabem: l’Alcalde.

Beniarres al dia ha dit...

Al penúltim anònim: M'agradaria saber d'on reps eixes impressions per a dir el que dius.

Et convidaria a que assistires a les sessions plenàries per a que vegeres que quasi tots els projectes i subvencions s'aproven amb majoria absoluta. Que els partits que estem a l'oposició escoltem als ciutadans i que proposem alternatives al que ens ofereix l'equip de govern del PP.

I veig que critiques aquest blog però al mateix temps et vals d'ell per a fer les teues propies crítiques i exposar les teues opinions. Sigues coherent.

De totes les maneres t'anime a participar-ne i llegir el que en ell es publica i quan vullgues tens obert aquest blog per a publicar el que consideres oportú.

Per cert, jo no tinc vergonya de ser de Beniarrés i espere que entre tots pugam millorar el nostre poble

Anònim ha dit...

A l'anònim de "la barrera":
Tens raó: entre tots ho hem de fer. Però convindràs amb mi en que un representant del poble que cobra per estar a l'Ajuntament (no com la resta -fins i tot els del PP) ha de tenir més ampla la mànega, ha de ser més amable amb el públic. I saps que aquesta regidora no ho és.
Això és el que es critica en aquest article.

Anònim ha dit...

Fede per a estar en un bloc deuries ser inparcial, i si vas borrar els mensatges d'altra gent perque es clavaven en ells, no creus que en Yoli tambe estan passantse'n i insultanla diguent-li maleducada tantes vegades i clavent-se en la seua feina, o es que Yoli no t'ha tocat l'esquena com els altres.Aquest comentari es sense anims d'ofendret perque jo desde açi t'anime a que continues molts anys mes escrivint.

Beniarres al dia ha dit...

Al penúltim anònim: Aquest article es una exposició dels fets que van ocorrer. En cap moment es fa una valoració dels fets que al plenari va passar, per això el titol de l'article.

A l´últim anònim: Intente ser tot lo més imparcial que puc i imagine que ho podràs comprovar, doncs la meua persona també rep qualificatius gens agradables.

Crec que les crítiques que li fan a Yolanda som a regidora i en la seua actitud de regidora. En cap moment es fan qualificacions de la seua vida privada.

Yolanda cobra un sou que liu paga tot el poble i es deu al poble, siga la persona que siga el qui vaja a demanar el seu assessorament.

L'altra vegada es van llevar uns comentaris que podien afectar a una empresa local i al seu treball. I et puc dir que Yolanda i altres dirigents del PP també en toquen l'esquena, al plenari i en aquest mateix blog, evidentment de forma anònima.

Si es així com tu dius li demane disculpes públiques per si estic equivocat en la meua percepció

Anònim ha dit...

Des d'ací anime a Yoli a fer un blog on comentar les seues opinions i debatre-les

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb la resposta de Fede. La gent que es clava en Yoli ho fa per el carrec de regidora. No he vist ninguna crítica referida a la seua vida privada.
És el que té al ocupar un lloc públic.

Anònim ha dit...

UN BENIARRERO INDECISO
Fede, a mi me ha contado gente que estuvo en ese pleno que el comportamiento de Yolanda fue mucho más fuerte, más maleducada, y más prepotente. ¿Esta persona representa al PP de Beniarrés?. Si es así, yo no me siento representado.

Anònim ha dit...

Ara resulta que està de baixa. Espere que no siga per estrés.

Anònim ha dit...

Bon dia,

vaig a fer un comentari a favor de Yolanda. Jo la conec de fa molts anys i no m'esperaba el seu comportament, però al mateix temps la comprenc pq desde que està al front de l'ajuntament hi hagut un "acoso i derribo" total sobre la seua persona, tot el que fa i el que diu esta mal... al final per molt bona persona que vulgues ser hi ha situacions que poden amb tu i es el que li està passant a ella. No se pq estarà de baixa mèdica, és la primera noticia que tinc però de segur que és algo relacionat en tot el que està passant. Pense-ho be, realment es mereix eixe acoso i derribo? ella sempre a volgut el millor per al poble. Que no caiga be es un altre motiu i si està tant cremada penseu la presió que ha estat suportant durant tant de temps, sempre critiques roïns mai bones.

Anònim ha dit...

Crec que si ha tingut presió i ha patit eixe acoso i derribo és per la gent ha estat patint eixa manera prepotent i xulesca de tractar als ciutadans de Beniarrés des del seu càrrec, que deuria ser de servei al públic.

Anònim ha dit...

baixa per depresió? doncs a la fira si estava! sinserament el que creec és que no la valorem el suficient, al cap i a la fi, tenim una regidora de cultura que no la mereixem!!!
almenys jo, i vosaltres?

Beniarres al dia ha dit...

En resposta a algun anònims: Yolanda si que representa al PP doncs és la portaveu del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Beniarrés i també representa al poble doncs és primera tinent d'alcalde.

No se d'on traus que Yolanda està sofrint un "acoso y derribo". Et convide a que vingues a alguna sessió plenària i podràs comprovar tu mateix amb quina actitud tracta als regidors de l'oposició. Tal vegada canvies de opinió.

Desconeixc els motius pels quals està de baixa. El darrer ple que vam tindre farà dues setmanes hi estava present i l'alcalde no es va informar de que estava de baixa, ni ella tampoc. Sols espere que es millore i que les nostres diferències es debateixquen al saló de plens.

Anònim ha dit...

Resulta evident que el regidor de un partit polític no pot parlar dels fets de forma imparcial. A mi tambe m'han contat la versió de lo ocurrit i no coincideix en moltes coses, ademés de que s´ha ocultat informació a conveniencia.

Ningú diu que a Yolanda se li va chillar i atacar de forma desproporcionada per no respondre a unes preguntes de un paper que ni si quiera sabía que existía.


Per el que veig de alguns comentaris, suposadament de gent d'esquerres, es veu que per el fet de que una persona cobre, se li pot chillar, acusar i faltar al respecte. Ara resulta que la gent que cobra per treballar no te nom. Pareixen comentaris de tipus feixista mes que de gent d'esquerres.

Al final es tracta de atacar en el plano personal a una persona que ha fet un treball i una gestió intachable, i que com qualsevol persona ha pogut reaccionar en una situació en la que se li estava acusant sense rao i de forma exagerada.

Anònim ha dit...

Treballar de cara al públic comporta el saber tractar al públic. I moltes vegades t'has de tragar insults.
És veritat que en el plenari se li va acusar amb veu alta d'estar ratllant uns papers que creia eren d'eixa persona. Però la resposta de la regidora no va ser massa adequada: va respondre amb nepotisme i prepotència.
Comparteix la teua opinió de que en un moment donat pots perdre els papers. Pero si estàs de cara al públic, has de donar al menys disculpes i crec que no ho ha fet encara.

Anònim ha dit...

intaxable? quina gestió és intaxable, la cultural?...o la econòmica? que foooort!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

És Yoli la regidora de cultura?
Pues en els actes culturals que ha fet l'Esportí (els llibrs d'Aura) i els de l'Ateneu i no recorde més que s'han fet al Centre Cultural no ha assistit a cap.
Bona regidora de cultura, sí

Anònim ha dit...

Jo estava allí i a Yolanda en cap moment se li va xillar. Jo reconec que la van acusar injustament, però la seua reacció va ser massa forta. va perdre els papers. És humana, però això no la disculpa que se'n va passar molt. I el que haver hagut de fer és, al menys, demanar disculpes. I no amagar-se.

Anònim ha dit...

POR UN PERRO QUE MATE...
fins eixe dia la yoli sempre ens a tractat a tots amb educació, mai, mai! s'acregut superior als altres,ens parla amb veu dolça i tot ho fa pe´l bé comú dels ciutadans de manera igualitaria i sense cap interes personal!!!
si vols teu creus i si no teu beus!!!

* El de l'oli * ha dit...

Per a l'últim anònim: no entenc si trenques una llança al seu favor dient que "mai,mai!" s'ha cregut superior o si en realitat "mai, mai!" ens parla amb veu dolça i tot ho fa pel be comú. Trobe que et falta un punt entre "educació" i "mai, mai!".
Però deixant eixes coses insustancials a banda, poques vegades la presidentaregidora parla amb humiltat i sense prepotència; i pel que fa a la seua dolça veu... aneu a l'ajuntament el dia del plenari i comproveu-ho. Si no hi ha insults, si que hi ha desqualificacions i faltes de respecte. Roja directa li trauria jo. Però clar, ho ha aprés del meravellós alcalde que tenim...
La qúestió de fons és si cal mantenir-la en nòmina siguent com a l'últim plenari no va badar la boca. Encara que millor no dir res que dir animalades o faltar al personal.

Per altra banda hi ha una anònim que comenta l'actuació "intachable" de la presidentaregidora, sincerament crec que molts d'eixos comentaris anònims al seu favor els ha fet un "troll". Qui sàpiga què significa en llen guatge d'internet no calen les paraules, el qui no ho sàpiga, pot buscar-ho tranquilament amb el google.

És molt fooooort la marcada displicència amb que tracta a la oposició.

I ja per acabar si la presidentaregidora té intenció de fer un blog ho aplaudiria, inclús és possible que hi participés. Però crec que deixaria aquest sense una col·laboradora habitual, en forma d'anònims.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...