Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 26 de maig del 2010

Un projecte, un repte, una il•lusió: Bar – Cafeteria Caribbean

Aquest article que hui pose al blog és diferent a la resta d’articles publicats en aquest blog al llarg dels més de 1000 dies de vida i de més de 980 articles publicats. És un cosa personal que voldria fer pública en aquest mitjà que estime i que tant de temps li he didicat.

En aquest article o “post” voldria informar d’un nou projecte personal de la meua família, d’un repte personals que està ple d’il·lusió, es tracta de que a partir del proper 1 de juliol de 2010, serem els nous gestors del Bar – Cafeteria Caribbean a Beniarrés.

Són temps difícils, econòmicament parlant, per a molta gent per crec que cal mirar endavant amb il·lusions, amb projectes i amb reptes doncs a casa no han de vindre a traure’ns les faves de l’olla i aquest que encetem ho és.

Des d’aquestes línies, ja vos demanem comprensió alhora de servir-vos per si cometem alguna errada i vos demanem col·laboració i suggeriments per a fer del Caribbean, un lloc on es trobeu a gust, on fer-se els plats que vos agraden, un lloc on escoltar música i tot el que cregau que ens puga beneficiar a les dues parts, vosaltres i nosaltres.

Les dades del Bar-Cafeteria Caribbean seran les mateixes:

Domicili: Rosa Escrig, 7
Població: Beniarrés (El Comtat) CP: 03850
Telèfon: 965 51 55 44
Web i e-mail: en creació


Estic treballant en fer una web del Bar-Cafeteria Caribbean, on rebreu informació del que allí es fa, de les propostes que es van rebent, per a posar fotografies de les festes que muntem i moltes altres coses, que facen que aquest bar siga un bar modern i, per això, també deu estar a la xarxa.

Simplement ens queda donar-vos les gràcies per la vostra comprensió i ajuda i dir-vos que vos esperem en el Caribbean, amb la seua nova gerència, a partir del 1 de juliol de 2010.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Espere que tingues tota la sort del món amb eixe nou protjecte i que no pegues les 'canyaes' d'altres bars, que lo cosa està puta i al final no podrem ni eixir a fer-se'n una.

Anònim ha dit...

Sort i paciència.
Escoltar, mirar i callar per dur el negoci.. que siga aquesta la teua llibertat d'expressió més valiosa.
Molta sort i anirem

Anònim ha dit...

Molta sort Fede , com tambe la desitge per a Abibi que havui torna cap a la seva terra sempre et recordarem i testimarem.
Abibi fill predilecte de Beniarres , no el puto Franco.

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb el primer comentari. Primer suggeriment, preus 'raonables', que estem en crisi i els baristes volen fer-se rics massa prompte.

Anònim ha dit...

Podries haber fet un article a Habibi...kina llastima

Anònim ha dit...

Estarem encantats d'acompanyar-vos en aquest nou projecte que enceteu, segur que us anirà molt bé. Sort

Anònim ha dit...

Des de la badia de Roses (a poc de la ratlla fronterera amb França o Catalunya Nord) et saludo i et desitjo molta sort en aquesta aventura.

Anònim ha dit...

Bona sort!
No podré hi anar (ho tinc lluny), però m'agradaria que informares per ací de l'adreça de la web de la cafeteria. Gràcies, i de nou molta sort!
P. D. com et demanen..., que siguen preus assequibles que els temps són roïns per a molts

Anònim ha dit...

Moltíssima sort Fede. Espere de tot cor que et vaja bé el negoci. Quan vaja de vacances ja aniré a fer-me una cerveseta.
Ànims i sort.

Anònim ha dit...

Al tercer anonim, que afet el tal Habibi, per volerlo fer fill predilecte del poble, per fvr. un poquet de rasionalitat en els comentaris

Anònim ha dit...

Sort, Fede.
Que t'ixca bé. Iniciatives com aquesta es necessitem a Beniarrés.
Ah, qui és el Habibi?
Saluts!

Gabri ha dit...

Fede, que tingues sort , que vaja tot be i que tingues faena, de part del teu germa i de la teua cunya Mila. Ja saps que si el fem falta mos peges un toc i t´ajudarem en el que pugam.

Beniarres al dia ha dit...

Gràcies a tots i a totes per les vostres paraules de suport i alé. També, com no pels suggeriments i portaré endavant.

Hui una persona no sabia si donar-me l'enhorabona o el "pesame", crec que son trens que passen per la vida i que es pillen o no es pillen. Sols el temps ho sabrà.

Respecte a Habibi. Aquest xicot era una africà que ha estat molts anys a Beniarrés i que ha tornat a casa seua. Ha sigut una persona que s'ha integrat molt en la vida de Beniarrés i que no ha passat indiferent per el nostre poble. Respecte a fer-li un article, crec que no soc la persona idonea per no coneixer-el massa. Aqust blog està obert a qualsevol article, tant sols cal enviar-lo.

Gabri, se que compte amb tú i amb el teu suport igual que molta altra gent que m'ha dinat ànims. Gràcies a tots.

Yoli i Octa ha dit...

Fede, molts de ànims perqué faena segur que no va a faltar-te. Ja tenim nou bar de referencia a Beniarrés.
Per cert, Ampa tu també estaràs al peu del canyó?

Anònim ha dit...

Molta sort Fede i molta paciencia ,que el vaga be en este repte tan important per a tu, ens vegem

SORT I ANIM

Anònim ha dit...

Em van dir que ja no quedaven bars oberts a Beniarrés, així que et desitge sort i et felicite per donar eixa oportunitat a les gents d'ací de tindre un lloc on reunir-se i xarrar. Molta sort!!!

Reyes

Anònim ha dit...

Ja et diré les sugerencies a l´orella. Bona sort i de segur que et va bé.
maki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...