Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 13 de maig del 2010

Totes les mesures anunciades per Zapatero per reduir el dèficit

El cap del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, va anunciar ahir davant el ple del Congrés una sèrie de mesures per aconseguir una reducció addicional del dèficit durant el 2010 i el 2011, entre les quals s'inclou la rebaixa aquest any en un 5% de mitjana de les retribucions del personal del sector públic.

La relació de mesures anunciades per Zapatero és la següent:

1/ Reducció de les retribucions del personal del sector públic en un 5% de mitjana el 2010 i congelar-les el 2011. La rebaixa serà proporcional als ingressos.


2/ Reducció en un 15% del sou dels membres del Govern.


3/ Se suspèn per al 2011 la revalorització de les pensions, menys en el cas de les no contributives i les mínimes.


4/ Eliminació del règim transitori per a la jubilació parcial previst en la llei 40/2007.


5/ Eliminació del xec nadó de 2.500 euros a partir de l'1 de gener del 2011.


6/ Adequació del nombre d'unitats dels envasos de medicaments per ajustar-lo a la durada estandarditzada dels tractaments. Es podran dispensar unidosis mitjançant el fraccionament dels envasos.


7/ L'ajuda oficial al desenvolupament es reduirà entre el 2010 i el 2011 en 600 milions d'euros.


8/ Es preveu una reducció de 6.045 milions d'euros entre el 2010 i el 2011 en la inversió pública estatal.


9/ Previsió d'un estalvi addicional de 1.200 milions d'euros per part de les comunitats autònomes i entitats locals.


10/ Les sol·licituds per a dependència s'hauran de resoldre en sis mesos i s'eliminarà la retroactivitat.


Totes aquestes mesures seran aprovades divendres pel Consell de Ministres per a la seva entrada en vigor immediata.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Y QUIN PEROT , REDEU.

Anònim ha dit...

Que trist,no podem aplegar a més

Beniarres al dia ha dit...

Al primer anònim: Amb arguments com el que has emprat per valorar les mesures que tens millor propostes i solucions. Si tot ho solventes així quan no estàs d'acord, bé vas.

Al segon anònim: És difícil defendre aquestes propostes sinó es del del punt de vista de que tots hem de posar el nostre gra d'arena. Uns hem perdut el treball, altres han tancat els negocis, altres han perdut les cases on vivien, etc, per tant crec és el mal menor dintre del sacrifici que tots estem fent o patint.

Josep Grau. ha dit...

Algu pot dirme que es un plan de austeritat???Asta hui nomes es sentia aixo contra la crisi i tot igual!Ara si veig mesures,propostes,retalls...el principi del fi de Zapatero.
La vaga general esta ahi a la volta del canto i sort tenen a son socialistes a un govern de dretes haverem ixit fa temps al carrer i jo el primer!!!
Gurtels,Cabanyal,Bono,Garzon...ja esta be de pendremos el pel uns i atres i mes treballar i traure aço!

Anònim ha dit...

Aço esta trencat i no es pot solucionar, ja que el capitalisme el sistema nessecita que la gent consumeixca, la pregunta és, pot hi haure un sistema consumista en un món en que els recursos són limitats?

Que no vos vengen la moto i qui tenen de posar un poc de la seva part son tots aquells que s´han enriquit duran tots aquests anys.

Vene temps dificils si no canvia el sistema canviara el Món

Anònim ha dit...

zapatero se ha convertido en el monigote de europa.
ya no es presidente de españa si no un mandado de europa que si no hace lo que le han dicho nos vamos a la M.

por desgracia hay gente todavia que cree que el iluminado cagando nos sacara de esta.

cuando termime con todos los inventos no quedara nada en pie.

Anònim ha dit...

A l'últim anònim que escriu en castellà:
Crec que descalificar no és criticar o opinar diferent.
A més, no entenc allò que diu que "cuando termine con todos los inventos...".
Possiblement ZP no ha estat el suficientmnet diligent, però pense que aquesta situació l'han propiciada aquells que en temps d'Aznar han estat permetent des del govern els excessos que han produit aquesta crisi.
I ara si li s'ha de criticar algo és que les mesures proposades no afecten més a aquells que més tenen.

Anònim ha dit...

Completament d'acord amb els anònims del 14 de maig 15:50 i del 15 de maig.
Per solidaritat amb els que estan pitjor respetaré les mesures (tampoc tinc altre remei!), però no es just!

Beniarres al dia ha dit...

Portugal, Anglaterra, Alemanya, Italia i com no Grècia, han adoptat mesures d'estalvi dels comptes públics. Governen dretes i esquerres en aquests països, tots estan enganyats i tots sons uns inútils?

La gran banca ens va vendre la burra ( i perdó pel to de les paraules) de que tots els currantes erem rics, que podiem tindre grans cases, grans cotxes i grans luxes. Ens han fet voler creure que viviem en un conte de fades on els diners i els recursos eren ilimitats.

El gran capital va fer pujar els habitatges, després el petroli i ara l'or. Ataquen una moneda com l'euro, un conjunt de països com la Unió Europea i tot per a fer-se més rics sense mirar qui cau en el seu camí.

Anònim ha dit...

Molta raó hi ha en això de què ens han volgut "vendre la burra"..., però ja que no ho hem pogut/sabut evitar, com ho fem ara per a què no només es recupere l'economia sino que també no hi haja desencant social?
Es necessita que posem tots de la nostra part i que ens acoplem tots, a bones, a la nova situació.
Ànim, entre tots podrem arreglar-ho!

A.A. ha dit...

Politicos todos igual!! Seguro Fede que hablarias asi si el gobierno fuera de derechas??? Clamarias al cielo y estarias todo el dia en la calle que de eso entiende ZPancarta!!
Por cierto hace mucho que no digo lo que siempre. Que ha echo Doña MVC por Beniarres desde que esta en la Diputacion??? RES!!!!! Comotoda la vida!!!
porfavor contestame a la pregunta de MVC por si me equivoco,seria un placer haberme equivocado!

Anònim ha dit...

Resultara que els radicals de l,Ateneu tenien rao , el que estic seguir es que aquells que ens an ficat en aquesta crisi no enstrauran.
LA CRISI QUE LA PAGUEN ELS RICS.

Beniarres al dia ha dit...

A “A.A” : Els valencians i les valencianes han volgut que al País Valencià tingam una govern de dretes, el mateix que a l’Ajuntament de Beniarrés i com podràs veure, i sino t’ho dic, no estic a tot hora al carrer ni clamant al cel. Doncs el mateix amb un govern central de dretes, el que passa que tal vegada quan ens retallaren drets i privatitzaren servies tú si que eixiries al carrer.
Pel que em preguntes de Mª Vicenta, és la primera vegada que veig un comentari que vinga de “A.A”, per tant no se quantes vegades ho has dit més. Mª Vicenta éstà a les Corts Valencianes, no a la Diputació, ambdues governades per el PP, per tant és el PP i els seues representants els qui fan i desfan i no l’oposició. Et convide a llegir el diari de sessions de les Corts Valencianes i podràs veure les intervencions i propostes presentades per la diputada socialista. I encara ho tens més fàcil, quan la veges pel carrer li ho preguntes i rebràs la informació de primera ma. Tal vegada t’emportes una sorpresa.

Respecte al darrer comentari: Comparteixc el que dius i els qui han originat la crisi no ens van a traure perquè segueixen guanyant diners que és el que volen però acusant o assenyalant culpables no és la solució. El que cal és aportar solucions i generar treball d’una forma raonada i sostenible, però com? De vegades cal adoptar mesures molt dolentes si a la fi es soluciona.

Anònim ha dit...

¿pero que tot lo que esta fense al poble no es grasies a que ella esta de diputa en les cors?ara dius tu que ella esta en la oposisio y soles presenta propostes.¿y que cobra ella que no moseu vol dir?

Beniarres al dia ha dit...

Fa més de 7 anys que Mª vicenta no es alcaldessa de Beniarrés, per tant les teues paraules, que sols puc pensar que son iròniques, de lo contrari serien ignorants, no tenen cap sentit.

De lo únic que es responsable els deus seus anys davant la gestió municipal com a regidora i alcaldessa de Beniarrés.

I respecte al sou ho tens molt fàcil, Li ho preguntes. Però si no t'atreveixes a donar la cara, que imagine serà el cas, tota la informació està a la xarxa, fins i tot, el seu patrimoni personal, com la resta de diputats i diputades a les Corts Valencianes.

Et deixe aquest retall de premsa per a estalviar-te algo de faena: "Las Cortes Valencianas son, en realidad, uno de los parlamentos regionales más austeros en cuanto a la remuneración de sus componentes. El sueldo base de un diputado autonómico -sin contar las dietas o las asignaciones extra por pertenencia a comisiones- no pasa de los 2.600 euros al mes. Es decir, 31.200 euros al año." la noticia sencera la pots trobar en http://www.abc.es/hemeroteca/historico-18-05-2010/abc/Valencia/las-cortes-mas-austeras_140173103485.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...