Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 7 de maig del 2010

La Diputació d'Alacant trau a licitació el nou Centre Social

La Diputació d’Alacant ha tret a licitació el nou Centre Social de Beniarrés valorat en 600.000 €. Segons informa el BOP nº 84 de data 6 de maig de 2010, s’obri el termini per presentar ofertes fins el dia 3 de juny a les 13:00 hores.

Aquesta obra serà una de les més importants, per la seua quantitat econòmica que es farà a Beniarrés fins a la data, però al mateix temps serà l’obra que més hipotecarà el futur de Beniarrés en els propers anys, doncs al demanar un pla especial de 5 anualitats, l’equip de govern del PP es comprometia a no demanar el Pla Provincial d’Obres i Serveis fins l’any 2015, es a dir, tota la legislatura vinent, no es podrà demanar aquest important pla que fins a la data es venia demanat cada 2 anys amb una quantitat de 240.000 € per a fer obres com la nova piscina, la guarderia, el nou ajuntament, la renovació de tota la xarxa de llum pública i molts altres projectes.

De tots es coneguda la proposta del PSPV-PSOE de Beniarrés que es pretenia construir amb aquests diners un Centre de Dia per a que les persones que necessiten una atenció especial , bé per la seua edat, per algún impediment físic o per alguna malaltia degenerativa i tingueren un lloc on estar ateses de mans de professionals i amb els mitjans necessaris per donar-los la major qualitat de vida possible, sense tindre que estar ingressades en residencies que consten un vertader dineral a les famílies i poder anar per les nits a sa casa a dormir en el seu llit i rodejats de la seua família. Tots coneixem a Beniarrés com hi ha gent major que es cuidada, generalment per immigrants, a casa seua o que busquen desesperadament gent que vullga cuidar a aquestes majors que volen viure i dormir al seu poble i a sa casa, però que necessiten una atenció especial i que el Centre de Dia els podria oferir aquesta atenció que és mereixen.

Açò de fer un Centre de Dia ha sigut una batalla perduda front a la voluntat del PP de fer un nou Centre Social, que evidentment es mereixen els nostres majors i mestresses de casa però que hi havien alternatives més econòmiques com restaurar l’actual Centre Social.

Per informació recollida de la gent de Beniarrés, ja que l’equip de govern del PP no ens ha comunitat res en les darreres sessions plenàries, el lloc provisional on estaran situades les mestresses de casa serà la planta baixa de l’antic ajuntament i els nostres majors aniran al local que hi ha darrere de l’Ajuntament. El termini d’execució de la construcció del nou Centre Social és de 12 mesos, per tant, aquest serà el lloc on estaran mentre dure l’obra.

És lògic i d’esperar, que les obres comencen després de les nostres Festes Patronals, per tal de poder fer un ús normal de la plaça on es realitzen les activitats i els balls de festes i que prime la seguretat dels veïns i veïnes de Beniarrés, que el voler inaugurar-ho abans de les properes eleccions locals de maig de l’any 2011.

Estaria bé i des d’ací llance la proposta, que empreses locals s’uniren per presentar oferta a la licitació del Centre Social i mitjançant una UTE, es presentaren per quedar-se l’obra i donar llocs de treball a Beniarrés.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Splendidly done is well-advised b wealthier than well said.

Anònim ha dit...

Podeu traduir el 1r anònim?

Carles Tomàs ha dit...

To the English commentary.
It's a bit difficult to understand you, so, please, would you write in an easier way so that we can understand well what you mean? It is unfortunate that your comment cannot be understood correctly. Thanks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...