Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 26 d’octubre del 2009

Realment preocupant.

Aquest matí els regidors de l’Ajuntament de Beniarrés hem rebut una notificació per la qual se’ns convoca a una sessió plenària de caràcter extraordinari i urgent per a les 14:00 hores del dimarts 27 d’octubre. Cal recordar que per aquest mateix dia però a les 13:00 hores hi ha convocada una sessió plenària de caràcter extraordinari i que en aquest mateix blog heu pogut llegir els punts que formen l’ordre del dia.

L’ordre del dia de la sessió extraordinària i urgent convocada per al 27 d’octubre a les 14:00 hores és el següent:

1.- Ratificar la urgéncia de la sessió

2.- Autorització compensació de deute derivat de la concertació d’operació de tresoreria per atendre necessitats transitòries de tresoreria.

El que vol dir aquest segon punt i motiu de la convocatòria d’aquesta sessió extraordinària i urgent és que l’Ajuntament de Beniarrés té necessitat fer un préstec perquè no té diners per a pagar. En aquest cas es pretén demanar un préstec de 12.000 € a la Caixa Provincial de Crèdit per pagar (imagine per la quantitat) el cost de la reparació del quadre de llum de l’enllumenat públic que es va encendre per la zona de la Fabriqueta les passades festes patronals.

El que realment és més que preocupant és que l’Ajuntament de Beniarrés tinga que demanar un préstec per a fer front a una despesa imprevista de 12.000 € ( 2 milions de pessetes) doncs un Ajuntament com el de Beniarrés deuria tindre diners estalviats per a fer front a imprevistos com aquests i altres molt més grossos. Quina gestió econòmica s’ha fet al llarg dels darrers anys que no es tenen ni 12.000 € estalviats per a fer front a un imprevist?

A continuació vos expose una còpia literal d’un decret que va signat per l’alcalde i la secretaria i que està dintre de la documentació de l’ordre del dia per a que s’adoneu que no ho dic jo, sinó que ho diuen els sotasignats del decret.


DECRETO

Ante las dificultades económicas de carácter transitorio que atraviesa la Tesorería de este Ayuntamiento y siendo necesario haber frente a una serie de pagos debido a la faltade liquidez para hacer frente a los mismos.


DISPONGO


Primero. Que se inicien los trámites oportunos para concertar una operación de tesorería por importe de 12.000 € y con un plazo de una año.

Segundo. Que por el secretario interventor se emita informe sobre la Legislación aplicable y el procedimiento a seguir y sobre la operación de tesorería prevista, el capital vivo de las operaciones corrientes en el ejercicio inmediato anterior, de acuerdo con la Liquidación del Presupuesto de este Ayuntamiento.

En Beniarrés, a 21 de octubre de 2009.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Com vos putegen redeu!

Anònim ha dit...

Pot saber-se els diners, en una cifra, que te el poble de Beniarrés de dèficit, diners enpenyats, deutes pendents... ? quina és?

Anònim ha dit...

Pot saber-se els diners, en una cifra, que te el estat español de dèficit, diners enpenyats, deutes pendents... ? quina és?

Anònim ha dit...

Es pot saber-se per que malgasten els diners de tots?
ZAPATERO, CAMPS, LUIS....etc.

Anònim ha dit...

Comparar el patrimoni (diners) d'un Ajuntament com el nostre amb el de l'estat espanyol és el mateix que comparar el patrimoni d'una família humil amb el d'una com la d'un empresari, posem per cas Mercadona.

* El de l'oli * ha dit...

Al meu pareixer, els diners se'ls gasten en bobaes.
I en actes partidistes i populistes.
I què volem? Els vots són els vots.

Beniarres al dia ha dit...

Realment la situació deu ser crítica quan s’ha de recórrer a un préstec de tant sols 12.000 € per fer front a un imprevist de despesa com ha sigut que s’encenguera el quadre de l’enllumenat públic de la Fabriqueta.

Si ho comparem en una casa es com si de sobte tens una averia al cotxe i no tens ni diners per a pagar-la i deus recórrer a un préstec. No es greu aquesta situació. Però lo dolent és que els darrers anys l’ajuntament governat per el PP ha lligat “els gossos amb llonganisses” i hem tingut actuacions musical que han durat 1 hora i mitja i que ens han constat 26.000 € com va ser el cas de Formula V o s’hem gastat en un sopar de festes més de 3.500 € com va ser el cas de l’any 2008 o més de 34.000 e en conjunts musicals per a enguany, i alhora de la veritat no es tenen ni 12.000 € per fer front a un imprevist financer. S’imagineu si vosaltres haguereu fet el mateix en les vostres cases i tingueres que recórrer a un préstec quan has “cremat” abans molts diners?

L’estat financer de l’Estat Central és públic i està publicat al BOE, el de l’ajuntament també és públic i sols per damunt et puc dir es deuen uns 200.000 € en préstecs i que l’any passat va tancar l’any amb -27.000 €, a més a més de passar factures de l’any 2008 a càrrec del pressupost de l’any 2009 per valor de 50.000 €.

Que passarà i espere que no passe, si novament surt un imprevist en les instal•lacions municipals, que no s’arreglarà, que no li se pagarà a l’empresa que ho solvente en un llarg període de temps o que es tindrà que demanar un altre préstec?

Anònim ha dit...

pobret del que li toque agarrar l'alcaldia si deixa de manar el Pp

Anònim ha dit...

es gasten els diners posant-se sous a tots els q entren a l'anjuntament en aquest poble pareix que si no tens padrins no et bategen, nem a dir que si no eres del PP no contes!! Espere q açó acabe prompe i deixen de xuplar del pot,que ens van a deixar aigua al coll, i que es posen a treballar que no saben el que és!!

Anònim ha dit...

que dejen de mandar los del pp que ahora queremos supar los del psoe.
eso es lo que creo que piensan algunos.
Ah....
el del oli se tendria que dedicar a dar clases de filosofia, todo lo que el dice, piensa o cree, es segun el lo correcto y los demas somos los locos.
creo que tambien deberia analizarse en el fondo de su interior por que estoy seguro de que algo no le funciona bien.

EL PI ha dit...

No se que esta passant en aquest ajuntament, porten la mateixa política que en la mateixa ciutat de Valencia, no sabeu encara una política de fatxada de construir o realitzar infraestructures que desprès no es poden mantindre i s’endeuten.
Les faroles de la carretera, les llums de la plaça de l´ajuntament estan apagades no hi han diners.
I els serveis més del mateix, el gimnàs està en unes condicions de deixadesa però que creuen que les coses no es trenquen i els serveis culturals nuls però els que hi havien com la biblioteca, em vaig acostar l’altra vegada, i l´estat es pèssim no hi ha nou llibres les estanteries desordenades i el servei d’Internet rural sense funcionar.

El que vull dir i ja sabeu es que aquest ajuntament sol vol realisar obres per a dir en uns anys jo vaig fer la piscina o la civeles jaaja
Tirem-los fora més serveix i menys obres

Anònim ha dit...

collons! que deixen l'alcaldia i tornen als seus treballs anteriors a voure si cobren els millons que cobren ara!em refereix a l'alcalde, el que cobra, tanta gent valida parada i donen sous al qui no sels mereixen......aixina va tot el PP, mirant beniarres fins Madrid.

* El de l'oli * ha dit...

Per a l'Anònim que diu:

"...el del oli se tendria que dedicar a dar clases de filosofia, todo lo que el dice, piensa o cree, es segun el lo correcto y los demas somos los locos.
creo que tambien deberia analizarse en el fondo de su interior por que estoy seguro de que algo no le funciona bien..."

Et conteste amb una frase feta: "Cree el ladrón que todos son de su condición". Cadascú veu el món d'una forma. I si es fa un exercici de projecció, podem pensar que tots pensen com ú mateix.

Si t'ha donat la impressió de que parle de manera absoluta estas ben enganyat. Lúnic que ja no em funciona be és la tolerància. Fart de practicar-la, me adonat que amb certa gent "no way" i per tant he decidit pegar nyespres verbals perquè estic fart de gent intolerant com tu.

Has de saber que la filosofia és (per a que ho entengues) l'art d'ensenyar a pensar. No tracte de bojos a tots aquells que no pensen com jo, ni de bobos, ni de tontos; com a molt borregos. Has llegit "Rebelión en la granja" de Orwell? Sols dic el que pense (igual que ho fas tu) i si me'n passe és per la calor del moment. Intentaré d'ara en avant no passar-me'n tant. NO estic en possessió de la veritat absoluta, però intente escriure creent-me en el que pense.

I no crec que puguera donar classes de filosofia, no tinc tanta paciència com per estar davant una classe.

Però si que et puc donar classes de pensament divergent, cosa que crec que t'aniria de perles, perquè les teues paraules em recorden massa al PP, i ja sabem que predica el pensament únic.

I per últim, perquè no et poses un pseudònim i així podré almenys saber quins temes t'interessen? Tens por de que Fede sàpiga el teu correu electrònic?

De totes formes, gràcies per mantindre'm alerta i despert.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...