Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 5 d’octubre del 2009

AGENDA ATENEU POPULAR ARRELS OCTUBRE 2009

Exposicions, festes, projeccions, eixides, xerrades i sopars, totes aquestes activitats en podràs gaudir-ne al llarg del mes d’octubre de 2009 a l’Ateneu Popular “Arrels” de Beniarrés (El Comtat)

Activitats emmarcades dins del 9 d'octubre:

*Del 3 al 17 d'Octubre hi haurà la exposició del 40 anys del PSAN.

El dia 3 inauguració de l'exposició i sopar.

El dia 7, dimecres, projecció: "Del roig al blau"

El dia 8, dijous, xerrada "40 anys d'independentisme als Països Catalans" a càrrec de Marc Candela.

El 9 manifestació a València, si vols vindre posat en contacte amb nosaltres.

El dia 12 d'octubre, dilluns, excursió Un cim , una estelada: La Safor.

El dia 16 d'octubre, divendres, xerrada sobre la llei de ladependència al Centre Joan Fuster a les 20h en finalitzar sopar.

El dia 21 d'octubre projecció de "Garaje Olympo" a les 21h.

El 25, diumenge, assistència a l'Aplec del Puig si vols vindre posaten contacte amb nosaltres.

El dia 28 d'octubre, dimecres, projecció de "Tasio"

El dia 30, dissabte, participarem en la trobada d'espais alliberats del País Valencià.

L’Ateneu Popular Arrels s’encontra en el carrer trinquet en Beniarrés(el Comtat).Totes les activitats organitzades les les assemblees de CAJEI elcomtat, El Rogle i Endavant-OSAN el Comtat.

Per més informació mireu: http://www.blocarrels.blogspot.com/Per posar-te en contacte: ateneuarrels@gmail.com o comtat@endavant.org

36 comentaris:

Anònim ha dit...

NO MOS INTERESA.

Anònim ha dit...

A mi si!

Anònim ha dit...

i a mi tambè!

Anònim ha dit...

ànim i endavant

Anònim ha dit...

Es necessita ser safanòria per llegir un programa d'un grup que saps que no es de la teua ideologia i escriure, a més a més, amb majúcules, que no t'agrada. Què esperaves, que programaren una visita al "Valle de los Caidos"?
Ja sé quina va a ser la teua contestació, si és que la fas.

Anònim ha dit...

por cierto,que os parecio el baile del sabado por la noche?
estariais encantado con los vítores hacia España y chupame la polla etc......muy apropiado pra los niños no, que se vayan acostumbrando a ser unos maleducados: VERGUENZA QUE NO HAY!

Anònim ha dit...

se puede ser español sin ser facha, simplemente somos valencianos y españoles, nunca catalanes.

Anònim ha dit...

Tambien se pude ser Valenciano sin ser Español , som Valencians mai españols.
En tu comentario anterior dices Valencianos i Españoles nunca Catalanes , que acaso los catalanes no son españoles, si es asi, muchas gracias.

Anònim ha dit...

Jo pense que valencià=català, per tant, valencians=catalans

Anònim ha dit...

Ser valencià, no es viure en el país Valencià con pensen molts. Ser valencia és quelcom més utilitzar la llengua, viure constum i tradicions i defendre-ho... tu simplemen eres un espanyol oprimit que viu en terres valencianes.

Anònim ha dit...

Jo soc Valencià no perque tinga un carnet que m'heu indique si no perquè ho senc, perque parle en valencià, i tinc una cultura valenciana i la practique, i resulta que eixa llengua i cultura tb la compartisc amb una gent que viuen en un lloc que és diu Illes Balears, i jo com a gent que tenim la mateixa cultura hem relacione molt be, i mes tirant al nort, conec una gent que tambè els passa el mateix, i tenim moltes inquietuts sobre nosaltres com a poble diferenciat del castellà, i volem que la nostra cultura dure en el temps i per això l'utilitzem, l'escribim, la parlem, la lleguim en definitva la defenssem; i aleshores t'adones que hi ha gent que es diuen valencias i no fan res d'aixó i damunt s'enfaden quant tu defenses el valencia i el diuen que no eres valencià, que els valencians son ells, que nosaltres no som valencians, que ens en anem a Catalunya. Jo tinc les coses molt clares, Soc VALENCIÀ i parle el mes bell catalanesc del món.
I hi ha molts Valencians de pandereta que si volen ser valencians de debò que comencen a estimar-se com a poble i a utilitzar i defensar la seva cultura. I la gent de l'ateneu la defensa, son Valencians de debò! I com deia Enric Valor: ser valencià és la nostra manera de ser catalans.
I si per defensar la meu cultura soc català ho serè, pero català del País Valencià, és a dir VALENCIÀ de veritat no de pandereta.

Anònim ha dit...

Se puede ser español i no ser facha pero entonces deberías estar a favor de la autodeterminación de los pueblos porque de lo contrario eres un facha al negar que esos pueblos puedan decidir libremente su futuro.

Anònim ha dit...

Fede, en pareix que te sa perdut algun comentari, no creus.............

Anònim ha dit...

tu ho has dit......simplemente valencianoa y españoles.Qué vergonya¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Doncs si no t'agrada tot açò que fem, vingues als nostres llocs per criticar-nos, perquè s'ha de ser ruc per al teu comportament.

Anònim ha dit...

Per cert, els valencians parlen, pernsen i escriuen en valencià, no castellà.

Anònim ha dit...

habalmos y escribimos como queremos por que en esta valencia cabemos todas las personas tanto castellanas como velencianas nacidas, pero creo que los mas fachas de todos soy vosotros, en pocas palabras si no me gusta vete de aqui.
eso para mi es ser facha....
españa es una conjuncion de provincias, en las cuales esta vañlencia, pais basco y catalonia, asi que si no os gusta, presentaros a las eleciones y cuando ganeis nos expulsais, como a los moriscos invasores.

Anònim ha dit...

esa és vuesta democracia! que vos sente mal que ens sentim també espanyols. jo tambe sé parlar i escriure en valenià,mai català,defenc la meua cultura i sobre tot la meua bandera, que són dos,i a mucha honrra!

Anònim ha dit...

el tipo de valencianisme o catalisme que volen divulgar per exemple els de l´ateneu no m´agrada, mes que res perque es massa radical es pur extremisme, aixa gent per a mi a perdut tot el respecte per la meua part, en resulta gent prou misserable al igual que la gent que els defen i o els alaba. Un grup de gent que vota a INICIATIVA INTERNACIONALISTA (partit proeterra)per a mi no son persones, no respecten els valors humans, no son humans.
ES VERGONYOS QUE INICIATIVA INTERNACIONALISTA TRAGUERA MES DE 20 VOTS EN BENIARRES, FEDE I TU VES DONANLOS CORDA, AIXO SI T´AGRADA .REDEU QUE GENTOLA TENIM EN BENIARRES EN SERIO
ADEU,GRACIES I OBRIU ELS ULLS BENIARREROS QUE AÇO ES MOLT GREU

* El de l'oli * ha dit...

Un anònim ha dit:

"Jo soc Valencià no perque tinga un carnet que m'heu indique si no perquè ho senc, perque parle en valencià, i tinc una cultura valenciana i la practique, i resulta que eixa llengua i cultura tb la compartisc amb una gent que viuen en un lloc que és diu Illes Balears, i jo com a gent que tenim la mateixa cultura hem relacione molt be, i mes tirant al nort, conec una gent que tambè els passa el mateix, i tenim moltes inquietuts sobre nosaltres com a poble diferenciat del castellà, i volem que la nostra cultura dure en el temps i per això l'utilitzem, l'escribim, la parlem, la lleguim en definitva la defenssem; i aleshores t'adones que hi ha gent que es diuen valencias i no fan res d'aixó i damunt s'enfaden quant tu defenses el valencia i el diuen que no eres valencià, que els valencians son ells, que nosaltres no som valencians, que ens en anem a Catalunya. Jo tinc les coses molt clares, Soc VALENCIÀ i parle el mes bell catalanesc del món.
I hi ha molts Valencians de pandereta que si volen ser valencians de debò que comencen a estimar-se com a poble i a utilitzar i defensar la seva cultura. I la gent de l'ateneu la defensa, son Valencians de debò! I com deia Enric Valor: ser valencià és la nostra manera de ser catalans.
I si per defensar la meu cultura soc català ho serè, pero català del País Valencià, és a dir VALENCIÀ de veritat no de pandereta."

I no puc estar més d'acord. Em brollen les llàgrimes, però per no haver-ho escrit jo.

Pal de la doble nacionalitat (valenciano/español) que escribe en castellano i en majúsculas (li recorde que és com si cridés): gràcies també per ser la veu discordant. I de segur que està rabiós perquè té el cor a l'esquerra i la sang roja.

I finalment pa l'Ateneu: un visca per la feina cultural que realitzeu amb lajuda mínima de l'ajuntament.

Anònim ha dit...

No sigues tarros .
1 iniciativa internacionalista no es proetarra, jo vaig votar iniciativa i estic en contra de E.T.A totalment.
2 La gent del ateneu els vaig veure plorar com a xiquets quant a faltat gent del partit popular.
No vullgues comparalos de fanatics que no son, moltes vegades sou mes fanatics els partits del ajuntament , que ells.

Anònim ha dit...

aixo no teu creus ni tú....mai he vist a una prsona de dretes amb una samarreta que porte algún simbol polític, ara pegat una miradeta a tots els dl ateneu o espoti i ja en diras si aixó no es fanatisme pur i dur.i lo de la pintada A la carretera no digamos, VERGONYOS IIIII MALEDUCATS.......

Anònim ha dit...

Fede, no me has contestado a lo del baile del dia de l'ESPOTI, será que no fuiste y no oiste las palabrotas del grupito que cantaba.
¿ o es qu acaso te pareció de P...M... no?

Anònim ha dit...

no si iniciativa internacionalista
son uns santets pobrets.TOTS TANCATS DEURIEN DE ESTAR, MENYS MAL DE CAPS.

Anònim ha dit...

Torne a repetir-ho INICIATIVA INTENACIONALISTA es un partit proetarra, i qui diga lo contrari esta mentint.
les pintades del port hi ha una que es un punt de mira de un rifle o una escopeta i en el centre del punt de mira les sigles del pp
en pareix molt acertat, aixo no es ni un a broma pessada es digne de presso, ens problemes que te la gent vasca en els etarres i nosaltres fent el tonto.

Anònim ha dit...

un 10 al ultim comentari!

Anònim ha dit...

I si es tan proetarra per que no lan ilegalitsat, tinc entes que dins de iniciativa no hi-ha gent vasca.
¿podries contestar , pareix que saps mes que el tribunal suprem

Anònim ha dit...

El ex portavoz del brazo político de ETA , Arnaldo Otegi, acompañado por otras dos dirigentes proetarras, pidió este sábado el voto en las próximas elecciones europeas para la candidatura Iniciativa Internacionalista-Solidaridad entre los pueblos (II-SP)
aixo es un recull de un periodic, el problema que vau tindre es que van faltar vots de l´esquerra abertzale
el tribunal suprem les decisions no les pren una persona sino que varies persones i es du a votacio, si de 7 magistrats (psoe-pp) 4(psoe) voten a favor de no ilegalitzar a II i 3(PP) voten que ilegatzarlos. que vols que fem?????
No se mes que el tribunal suprem, m´agrada informar-me i m´atrevisc a dir-te que a lo millor se algo mes que algun magistrat del tribunal.

Anònim ha dit...

Si el tribunal suprem desideix no ilegalitzar II es per que no antrobat les proves que esperaven.
O la culpa tambe la te el PSOE , jo crec que les idees no es poden ilegalitzar.
II es presenta a tot arreu de tot l'estat Espanyol , hera una formacio que demana la llibertat per aquell poble que aixi desitge sense cap tipus de violencia ,i si Arnaldo demana el vot a II es per que la gent que forma aquest grup te les idees clares i d'esquerres no per que son proetarres , ja que hi-ha gent de tot l'estat ANDALUSOS ,valencians ,Madrilenys etc......
El que empareix fatal es que la 4 forsa politica estiga manat al Pais Basc,mentre milers de persones no poden ser representades,escrit aço no vull dir que estiga a favor de eta o siga proetarra encara que els mitjans de descomunicacio i tu penseu el contrari.
La lluita a de ser internacionalista , per aixó em preocupa el problema de palestina i pot ser si tinguera l'oportunitat de votar votaria per que Palestina fora per una vegada considerat com a pais, i no em considere de hesbola, molt lluny .
Les coses canvien quan es el Tibet qui demana la independencia, la imatge que donen els mitgans de descomunicacio son totalment diferens i no es que estiga a favor de el regim Xines .

Anònim ha dit...

me labufen el jutges, eltribnl suprem i la mare que els va parir.
MORAL I MODALS ES LO IMPORTATN.

Anònim ha dit...

L'Ateneu presenta una oferta cultural variada, completa i formativa per a octubre, amb projeccións, excursions, diades, xerrades, etc. En un mes ha proposat més activitats per al poble que Beniarrés Jove ("associació-organisme-cosa" emprada pel PP local per a captar el vot jove)en tots els seus anys d'existència. Encara que, tot s'ha de dir, des de B.J. l'únic que han fet han sigut campionats de Play Station i tonteries paregudes. Activitats del tot "interessants" i "apropiades" alhora de formar, informar i entretenir a la joventut. D'aquesta manera mentre estàn cara la Play no estàn pensant en lo remalament que fan les coses en l'ajuntament.

Res més, tot el meu suport als membres de l'Ateneu, seguiu així que cada vegada és més la gent que vos fa costat.

Anònim ha dit...

no teniu ni puta idea, ara ningú pot votar Iniciativa Internacionalista, si vota eixe partit és ETARRA! doncs on ha quedat la vostra democràcia???( La democràcia espanyola) crec que se'n heu anat un poc de la xapa!!!
L'ateneu és un espai de pensament lliure que sols defén la cultura, la llengua i la història valenciana=catalana, i promou un pensament marxista perquè és l'única solució per a que totes les persones, pugen viure sense ser explotades ni oprimides!

un 10 per a la gent de l'atenau seguiu així!

Visca Iniciativa Internacionalista-la solidaritat entre els pobles!
ojalà havera tret 150 vots, i els partits espanyolistes s'havereu cagat en els pantalons!!!

Beniarres al dia ha dit...

Realment aquest article es dels més comentats d’aquest blog fins a la data i es que la gent te ganes d’expressar el que sent.

Si no he entrat a comentar els comentaris és perque quan es van produir molts d’ells no tenia connexió a Internet . Realment és al•lucinant com una programació d’un entitat cultural pot arribar a les conclusions i el comentaris que es poden llegir en aquest article.

És molt lamentable que per que una colla de jovents amb els seus ideals polítics i propostes socials organitzen tot un seguit d’activitats siguen senyalats amb els adjectius que es poden llegir als comentaris.

Denote pels comentaris que la gent te ganes d’expressar el que sent i pensa de veïns i veïnes de Beniarrés per el que fan i per el que pensen però és molt lamentable que no es tinga la suficient valentia com per a dir-ho a la cara o públicament.

Simplement vull donar els meus ànims a tot l’Ateneu per la vostra programació i per les activitats que organitzeu encara que no compartim molt del que dieu i penseu però en la llibertat està el dret a l’elecció i el pensament i vosaltres simplement exerciu el vostre dret a expressar el que penseu lliurement.

Mario Cloquell ha dit...

Bon dia, Fede. La gent no te ganes d'expressar el que sent, ací ens estan atacant per fer el que fem, estan difamant-nos i fins i tot tractant-nos de proetarres, és indignat el que està diguent una persona desde l'anonimat, que si tinguera un poc de valor diria qui és i jo parlaria amb ell, utilitzant les paraules i no la violencia, perque no l'hem utilitzada maim, el dialeg front el vomite el que dic i ahi queda. Nosaltres des de l'Ateneu fem unes activitats que poden agradar o no però mai i quant dic mai és mai hem fet res relacionat en el Paìs Basc, no hem fet propaganda electoral, ni hem quedat en votar a uns o altres i hací hi han comentaris en que és dona per suposat que els de l'ateneu han votat a II, quant la realitat és ue la gent de l'Ateneu a votat cadascú el que li ha donat la gana, al igual que ell, i en l'ateneu erem 12 o 13 persones quant les eleccions i II en va traure 20. I en va traure Izquierda Anticapitalista, ERC i EC. Curiosament el covard, d'eixos no diu res.
Fede també estic molest en que vatjes publicat estos missatges on ens ataquen sense cap base, ens insultes com a grup, aixó no va en favor de la llibertat d'expressió, aixó va en favor de la difamació, del tots podem ser, del tire la pedra i amague la ma. És molt greu del que s'ens acusa! i tu amb la teua passivitat has fet possible que molta gent mire estes opinions i és faça una idea equivocada quel que som, fins i tot en el subconcient, i no t'ho dic en mala llet Fede que saps que t'aprecie.
Per últim dir que les pintades del port no les hem fetes nosaltres, hi ha gent que va vore qui eren i així en ho a fet saber.
Moltes vegades han parlat mal de l'ateneu i no he fet cas i no he escrit res, ni per criticar ni defenssar, però està vegada hem sembla que s'han passat dos pobles.
Fede si pots lleva els comentaris que son d'un mal gust horrible.
I al covard que diga qui és que tinc ganes de conversar amb ell.
Salut!!!

Beniarres al dia ha dit...

Mario la ratlla de la llibertat d’expressió és molt fina i en qualsevol moment es pot passar a la calumnia i a la difamació cap a una persona o entitat cultural. De ser així vos demane disculpes i llevaré els comentaris i en cap moment hi ha mal fe.

A l’esquena vosta vos pengen molts santbenets que moltes vegades no teniu res a veure. Eixos mateixos que vos pengen els santbenets son els qui fan pintades nocturnes però que de dia son gent que va molt tesa pels carrers i es vol fer de respectar, a més a més , de alguns d’ells dipositen el vot en partits feixistes i d’extrem dreta.

Malauradament, crec que et quedaràs esperant a que algú te s’acoste a parlar en tú.

Salut, ànim i endavant !!!!!

* El de l'oli * ha dit...

Doncs si, Visca l'Ateneu, la cultura que promouen i les activitats que proposen.
No cal dir que BJ és un merder i una estratagema per recollir vots. Diré que "la cosa" que promou és simplement borregisme. Pensar poc i votar on jo et diga.

Botem-los fora!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...