Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 24 de setembre del 2009

Recull de noticies breus

Tot seguit podreu llegir un recull de notices breus publicades a la columna lateral dintre de l'apartat "Noticies breus de Beniarrés":

-Fins al mes de juny (darreres dades de que dispose), l’Ajuntament de Beniarrés s’ha gastat 5.200 € en “Atencions protocol·làries i representatives”, el que és el mateix regals, records, convidades entre altres coses. En canvi fins a la mateix mes de juny el consistori beniarresí s’ha gastat 0 € en la promoció del valencià i 524 € en activitats Medi Ambientals i Promoció Turística de Beniarrés.

- L’ajuntament està procedint a canviar dues de les tres parades d’autobús per a fer-les de pedra. Sincerament l’obra té el seu encant però, per a que canviem les andes i deixem i gual el sant? El que cal és lluitar per un bon servei d’autobusos amb horaris acords a les necessitats de la població i no el que tenim hui en dia.

- Un total de 13 xiquets i xiquetes, 6 de 0 a 2 anys i 7 de 2 a 3 anys, han demanat la preinscripció per a matricular-se en proper curs 2009-2010 a la Guarderia Municipal de Beniarrés, el que representa vora un 30 % menys que els alumnes que hi havia l’any passat.

- L’Ajuntament de Beniarrés pretén gastar-se 12.000 € (2 milions de les antigues pessetes) en l’adquisició d’una carpa per celebrar esdeveniments de 8x20 m. Aquesta adquisició anirà subvencionada per la Diputació d’Alacant, però sincerament, no cregueu que hi han altres coses més necessàries profitoses en aquests moment en que gastar-se aquests 12.000 €?

- En breu entrarà a treballar un nou treballador dintre del Pla de Foment del Treball per un termini de temps d’ 1 mes i 10 dies. Aquesta selecció de personal es farà amb per part de CCOOO i l’UGT. Els treballadors del PAMER ( 4 en total) acaben el proper dia 7 de setembre.

- En lo que portem d’any i l’estiu ja ha passat, no s’ha adequat ni asfaltat cap camí nou al terme municipal de Beniarrés i el més preocupant és que hi ha peticions fetes tant a Conselleria com a la Diputació que no han tingut resposta ( que es sàpiga)

- Segons la informació de que disposa el grup municipal socialista, de la partida destinada a “Subministres” i dotada amb 67.232 € i on bàsicament es gasta per a pagar la despesa d’energia elèctrica sols queden per acabar l’any 18.539 € però tenint en compte que sols s’ha pagat la despesa d’energia elèctrica fins al més d d’abril, el que vol dir que novament hi haurà que passar factures de l’any 2009 a l’any 2010 i que el consum d’energia elèctrica està desbocat.

- Després d’arreplegar el registre d’entrades i eixides de l’Ajuntament de Beniarrés hi ha que dir que no hi ha enregistrada cap factura al registre general d’entrades, el que desmenteix el que afirmava l’alcalde al seu passat escrit dient “ que per a pagar una factura abans ha de ser registrada per l’Ajuntament”. D’aquesta manera es perd el control de les despeses de l’ajuntament de Beniarrés per part del partits de l’oposició i el que és més greu hi ha el “perill” que factures queden en el calaix dels oblits.

- L’Ajuntament de Beniarrés deixa sense funcionament el servei d’Internet Rural privant a tota la gent que no disposa de connexió la xarxa a sa casa de tenir un lloc públic on entrar a Internet. Aquesta mesura també afecta a la gent que amb els seues portàtils accedia a la xarxa amb aquesta connexió.

- Un greu incendi va afectar al quadre de l’enllumenat públic que hi ha a la zona del Dr. Fleming amb la destrucció total del quadre. Actualment l’encesa ui l’apagada dei l’enllumenat públic es realitza de forma manual. El import econòmic de la desfeta és molt considerable.

- Les Festes de Beniarrés han acabat d’una forma tranqui-la i sense cap incident de consideració i que ixca del que ve sent habitual. Cal destacar la gran quantitat de coets tirats a la recorda i que ha hagut alguna cremada de consideració però sense tocar la gravetat.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Q li pasen al retor la llum de la iglesia per fora i la de la hermita. no fan falta tot el any ni tan de temps en marxa. Tan sols els dies de festes un poquet sobraria. Al igual que la mitad de faroles.

El surtidor ja fa temps que no es veu en marxa. Quina obra mes tonta, al igual que les de les parades de bus. JA ESTA BE DE CREMAR DINERS. treballaors del PAMER no en fa falta cap mes, sobren els 4

Anònim ha dit...

Resposta al primer anonim,
soc un vei del poble , al igual que tú , perque la manera de comentar estes coses es que crec que vius asi.
Lo de la llum de l´ermita i l´esglesia igual que les parades del autobus estic d´acort amb tú , lo que no compartisc es lo dels treballadors del Pamer, si es controlara com cal fan falta estos 4 i 4 mes. pero lo que dic ben controlat.

Beniarres al dia ha dit...

Al comentarista anònim que no li s'ha publicat el seu comentari: Quan vullgues insultar a algú publicament, ja saps el que has de fer dona la cara amb els teus noms i cognoms, de lo contrari ja saps el resultat del teu comentari

Anònim ha dit...

L'esglesia està més illuminà que un camp de futbol de 1ª divisió i a més fins a altes hores de la matinada. Les pobres òlives (pardals) ja no poden fer niu al campanar. No hi ha dubte que es un gasto innecesari i que es el cobraren als que van a misa, estarien apagades.

Anònim ha dit...

D'acord amb el anònim que diu que els treballadors del PAMER fan falta però amb més control. No es pot estar tot el dia fugint de la faena como si estigueren en la mili.

Anònim ha dit...

AL CAS D'INTERNET, HI HA GENT QUE ES BENEFICIA DE LA XARXA DE L'AJUNTAMENT I NO PAGA UN DURO, SOLS DEMANE QUE POSEN CONTRASEÑA A L'AJUNTAMENT O QUE OBRIGUEN LA XARXA PER A TOT EL POBLE DEBADES,PER QUE JO NO TINC CULPA DE VIURE EN LA ZONA ALTA DEL POBLE I TINDRE QUE PAGAR I ALTRA GENT EIXIRLI DEBADES.INJUSTICIA!

Anònim ha dit...

tambien estan las luces del campo de futbol encendidas todo el verano,para que la gente tenga luz a la hora de ir al bar,quien paga esa luz?

Anònim ha dit...

internet per a tots ya i debades val

CARAGOL ha dit...

SOL DIR QUE ESTIC D´ACORT AMB LA DESPESA IN NECESSARIA QUE SUPORTA LA LLUMIACIÓ DE L´ESGLESIA I L´ERMITA I ADEMES TOTA LA CARRETERA QUE VAN SER MOLT ENVIDIOSOS EN COMRAR TANTES FAROLES I ADEMÉS DE POLIGON (K KUTRE)I ARA ESTAN LA MEITAT APAGADES... PATETIC
A UNA ALTRA COSA FEDE NO ESTC DACOR AMB TU DE L´ESFALTARCAMINS SIMPLEMENT AMB UNA NETETJA I ADAPTACIÓ SOBRA.

NO MÉS ESFALT EN LA SERRA!!

PD: NO SE SI FAN FALTA 4 0 8 TREBALLADORS PERÒ EL DIA QUE VUIGEN ESCOMENÇAR A NETETJAR EL PANTA EN FARAN FALTA 20 MINIM ES EL ABOCADOR DE FEM DE TOT EL COMTAT ES UNA VERGONYA!!

AGUA PARA TODOS UNA MERDA........

* El de l'oli * ha dit...

Vaja! Sembla que el tema Despeses de l'esglèsia que paguem entre tots no passa de moda. El que diu l'ultim comentari estic completament d'acord:
"AGUA PARA TODOS UNA MERDA....."

En conter d'aigua per a tots tindrem merda; merda que s'aciumula al pantà des de fan anys. Anys, senyores i senyors.

I en quant a internet gràtis per a tot el poble... qui sap, tot és possible.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...