Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 14 de setembre del 2009

Noticies esportives

Presentació del FC Beniarrés

El passat dissabte el camp de “La Parà” a Beniarrés es va vestir de festa per acollir la presentació del FC Beniarrés davant la seua afició. El camp estava de gom a goma i es van poder estrenar les grades que s’han construït al camp de futbol amb una capacitat per a 120 persones aproximadament. També es van estrenar les casetes que acolliran les banquetes dels equips que hi juguen al camp de “La Parà”.

L’acte va consistir amb un presentació personalitzada de cadascun dels jugadors que formen el planter del FC Beniarrés per aquesta temporada. Assenyalar que hi han bastant canvis respecte a l’equip de l’any passat amb gent que s’ha donat de baixa i noves incorporacions de gent de l’Orxa, Gaianes i altres benirresins que venen del mon del futbet.

El partit de presentació va ser contra el Muro CF “B” que l’any passat jugava en le mateix grup que el FC Beniarrés i que va aconseguir pujar de categoria. El resultat final va ser d’empat a ú i després d’una tanda de penals, l’equip visitant es va emportar el partit.

Cal assenyalar la bona impressió que va deixar el FC Beniarrés entre els aficionats, oferint-nos un bon joc, fent rodar el baló amb control sobre l’esfèric i el que és més important, creant ocasions de perill en la porteria rival que fan que els ànims estiguen per tot l’alt de cara a la propera temporada 2009-2010.

La lliga comença per al nostre equip el proper diumenge dia 20 de setembre davant la Penya Madridista d’ibi a la població de la Foia de Castalla a les 17:30 hores. La millor de les sorts per al FC Beniarrés.

Carles Ruiz acaba en cinquena posició en la volta a la Rioja.

Carles finalitza la temporada d’una manera brillant a 14 segons del guanyador el basc,Haintz Orbe. Destacar que el seu equip, Ceramicas Onda ha segut el millor al final de les 3 etapes.

Ivan Hernandez. Company d’equip de Carles ha guanyat les metes volants. També cal fer-se ressò que Carles ha quedat 2 en el premi de la muntanya. En la volta a la Rioja han participat 15 equips amb mes de 140 corredors.


1 comentari:

karles ha dit...

gracies pel teu interes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...