Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 16 de setembre del 2009

Quin “pecat” haurà comés Xavi Castillo?

L'alcalde de Aielo veta a Xavi Castillo perquè en les seues obres ´hi ha crítiques severes al PP´

L'aversió entre el PP valencià a les obres de teatre de Xavi Castillo ha sumat un nou agraviat entre els alcaldes populars. El primer edil d'Aielo de Malferit, José Luis Juan Pinter, ha vetat l'acte que anava a celebrar-se el diumenge organitzat pel PSPV local per a commemorar el 30 aniversari dels ajuntaments democràtics, en el qual actuava Castillo amb l'obra "Històries de reis i bufons", perquè,segons Pinter, Castillo "no respecta les condicions democràtiques de les persones" i el seu teatre pot "disfressar una crítica severa contra l'alcalde", va afirmar ahir l'edil.

Pinter s'ha negat a cedir un espai públic per a portar a terme l'acte. El portaveu del PSPV, Miquel Sarrió, va criticar la "actitud antidemocràtica" de l'alcalde i va afirmar que és "un atac a la democràcia i una demostració d'autoritat" de Pinter. Segons Sarrió, l'alcalde pretén "evitar" que actue Xavi Castillo perquè ho considera "un personatge antidemocràtic que només ve a burlar-se d'ell". Sarrió va explicar que l'acte de celebració dels 30 anys de les primeres eleccions democràtiques ho van proposar els socialistes "en una moció presentada en el ple, que el PP va decidir deixar sobre la taula per a consensuar-la". El consens no s'ha produït perquè Pinter "s'ha negat fins i tot a acceptar la moció redactada per la pròpia Federació Valenciana de Municipis i Províncies", va dir Sarrió.

Noticia apareguda al diari LEVANTE-EMV

Aquesta noticia apareguda fa uns dies als mitjans de comunicació denota l’animadversió que els dirigents del PP li tenen a Xavi Castillo, doncs no es la primera vegada que li passa açò, ja que a Xàtiva li va passar tres quarts del mateix.

Si fem la reflexió al revés, es pot pensar que tots els qui actuen a Aielo, Xàtiva i altres poblacions on Castillo ha sigut vetat són simpatitzants del Partido Popular pel simple fet de que l’alcalde o alcaldessa de torn els ha deixat actuar al seu poble. I és que molts alcaldes es pensen que son els garants de la llibertat i la democràcia, això si, sempre que el que vagen a dir no vaja en contra meua ni de les meues idees polítiques, perquè de no ser així tindran que actuar en un altre lloc.

I és que hi ha moltes formes de vetar o censurar la cultura quan no t’agrada el que van a dir o el que van a fer. Des de pràcticament deixar-te sense cap ajuda econòmica per part del consistori, des de no contractar-te al teu poble i als pobles on governen els del mateix partit, des de negar-te les instal·lacions i infraestructures necessàries per realitzar la teua vida com associació, etc. Però l’alcalde sempre o fa per el be de la democràcia, de la llibertat d’expressió i per la cultura o tal vegada o fa per el be de la seua democràcia, de la seua llibertat d’expressió i per la seua cultura?

A continuació vos deixe en alguns vídeos de l’obra que va ser prohibida o vetada a Aielo. Vosaltres mateix:




Xavi Castillo - Històries de Reis i Bufons (El boato del Capità Moro d'Alcoi) 1 de 2




Xavi Castillo - Històries de Reis i Bufons (Els politics) 2 de 2




Xavi Castillo - Històries de Reis i Bufons (Canal 9)



Xavi Castillo - Històries de Reis i Bufons (Els politics) 1 de 2



Xavi Castillo - Històries de Reis i Bufons (Els politics) 2 de 2


5 comentaris:

Pettylux ha dit...

L'humor de Xavi Castillo és una passada, però la por dels inútils o dels bobos és més gran... que no volia l'alcalde d'Aielo que l'actor parlara mal d'ell? Ara en parlem tots! Es pot ser més tonto, aquest pepero?
Bon cap de setmana.
Rafa

Anònim ha dit...

Ara entenc com en C9 no pot cabre mai un programa com el Polonia de TV3. I es que a molts politics careixen d'autocritica i humor.
Així no podem avançar....

Beniarres al dia ha dit...

Quina por es pot tindre a escoltar la veritat?

Anònim ha dit...

Tot i aixo era el primer acte d'ajuntaments democratics.
¿que democrates en Aielo.

Anònim ha dit...

No hay que ir tan lejos, en su propia casa en alcoi, digamos que el ayuntamiento no se lo pone muy facil, por decirlo de alguna forma

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...