Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 10 de setembre del 2009

Oferta Pública de Treball: Brigades d’Emergència

El termini d’inscripció s’obri hui dia 10 de setembre fins als 23 de setembre

Si estàs interessat en treballar en les Brigades d’Emergència de la Generalitat Valenciana en periòde de temps 2010-2011 ara és el moment. Han eixit publicades les bases per a formar part d’aquest cos depenent de la Generalitat Valenciana.

El termini per presentar d’inscripció comença hui dia 10 de setembre i finalitza el 23 de setembre. Les sol·licituds s’han de presentar en les delegacions que l’empresa TRAGSA té a Alacant, Castelló i València ( en la convocatòria estan les adreces).

A continuació vos deixe part del document en qüestió que podreu trobar punxant damunt dels enllaços d’aquest article per obtenir una major informació. Seria interessant que la gent de Beniarrés que estiguera interessada en presentar la sol·licitud quedarem i baixarem junts a Alacant o a València.

Les bases diuen el següent ( no estan en valencià):


BASES DE LA CONVOCATORIA DE OFERTA DE EMPLEO PARA EL SERVICIO BRIGADAS DE EMERGENCIA 2010-2011

I.- INSCRIPCIÓN:

Los aspirantes a participar en la CONVOCATORIA DE OFERTA DE EMPLEO PARA EL SERVICIO BRIGADAS DE EMERGENCIA 2010-2011 deberán cumplimentar el documento desolicitud de inscripción que se adjunta al presente documento como anexo nº 1. Dicho documento se encuentra disponible para su descarga en la pagina web http://www.112cv.com/112cv/pdf/ficha_inscripcion_anexo1.pdf

El plazo de inscripción abarcará el periodo comprendido entre las 9:00 horas del jueves 10 deseptiembre de 2009 y las 14:00 hrs. del miércoles 23 de septiembre de 2009.

Los documentos de solicitud de inscripción deberán tener cumplimentados, y escritos de forma clara e inteligible, los datos correspondientes a los apartados “Datos Personales” y “Datos deContacto”. Serán desechadas las solicitudes que no cumplan este requisito. Por otro lado, los campos de la solicitud de “Nº de Orden”, “Fecha” y “Hora”, sombreados en color verde, deberán dejarse vacíos y serán completados por el personal del Grupo Tragsa que reciba los documentos de solicitud.

Para la inscripción a esta convocatoria es necesario el cumplimiento, por parte de los aspirantes, de los siguientes requisitos:

- Ser mayor de 18 años, menor de 65 años y tener el permiso de residencia, si procede.
- Estar en posesión del título de Graduado Escolar o ESO.
- Estar en posesión del Permiso de conducir B, y en vigor.

La presente convocatoria no tiene limitación en el número de aspirantes que pueden optar al proceso de inscripción.

Las fichas de inscripción cumplimentadas deberán entregarse personalmente, dentro del plazo indicado, en las oficinas de las Delegaciones Provinciales del Grupo Tragsa en la Comunidad Valenciana.


Nota: El listado de los aspirantes admitidos a pruebas se publicará en el tablón de anuncios de las oficinas de TRAGSA antes referidas y en la página web de “1·1·2 Comunitat Valenciana”.(http://www.112cv.com). En la publicación del referido listado se indicará la fecha, hora y lugar en el que se realizará la primera prueba.

II.- PRUEBAS:

Las pruebas se realizarán por el orden que se detalla a continuación:

II.1. – PRUEBAS FÍSICAS
II.2. – TEST PSICOTÉCNICO
II.3. – EXAMEN DE CONOCIMIENTOS (Tras la superación de estas 3 primeras pruebas el personal será baremado en atención a los méritos que se acrediten –Apartado III-)
II.4. – CURSO DE FORMACIÓN
II.5. – PRUEBAS MÉDICAS


En el apartado de pruebas la puntuación máxima que se podrá obtener es de 70 puntos.


Per llegir tota la base sencera punxa damunt d'aquest enllaç

……………………………

Sort per a tots els qui ens presentem

3 comentaris:

Anònim ha dit...

M'agrada més aquesta manera d'enfocar el blog que no la de l'enfrontament polític continu. Ara el blog és més útil i la gent t'ho agrairà que no pas de l'altra manera. Ànim, sort i endavant.

Anònim ha dit...

Clar que la guarderia reb meny subvención que l'any passat doncs hi ha menys xiquets.
Si dugueren a tots els xiquets d'1 i 2 anys qui hi ha en el poble serien mes peró clar pense que com la guarderia la feta l'actual ajuntament hi ha algún pare que altre (no tots) que prefereix donar-li faena al iaios abans que doblar i dur-los un ratet per a que descancen.
Cadascú que faja el que vullga però és lamentable vore com hi ha gent que mescla la politica en tot.

Beniarres al dia ha dit...

NO sols és la reducció en len ombre de xiquets i xiquetes matriculats ( sino recorde mal de 17 a 13), és la reducció en l'ajuut per xiquet de la Generalitat: http://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2009/09/11/recorte-ayudas-infantil/629726.html

En canvia pagar-li a Eclestone 18 milions d'euros anuals (i el que no es sap) per fer el Gran Premi de Formula 1 a València, no suposa cap problema per a la Generalitat per a traure diners d'on faça falta. Ah però per a Educació això ja és un altre cantar.

Amb aquesta ajuda, l'Ajuntament de Beniarrés tindrà que traure més de 20.000 € de recursos propis per fer front a les despeses de la Guarderia Municipal. I evidentmet que tindrà el suport del PSPV-PSOE sempre que abans es contiga i és reduïsquen despeses per part de l'Ajuntament.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...