Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 22 de setembre del 2009

Els diners estan per damunt de la llibertat d’expressió?

Aquesta vesprada he rebut aquest correu que ma semblat força interessant perquè aqueta censura informativa proveu del revista satírica “El Jueves” i com molts recordareu, va ser un número en que eixien els Prínceps d’Astúries a la portada practicant l’acte sexual, va ser requisada pel jutge per motius “d’honor” de la família reial espanyola.




La revista va eixir a la llum pública demanat el dret a la llibertat d’expressió per poder posar la portada que el mitjà de comunicació considerava oportú. Finalment, sinó recorde malament, la revista “El Jueves” va ser condemnada a pagar 3.000 € per publicar aquesta portada. Això si la promoció i la publicitat que li va fer el jutge a la revista no va tindre preu. Serà discutible o no el que publica a la vinyeta. Podràs acceptar-ho o no. Estaràs d’acord o no? Però tindrà el dret a publicar-ho o és que la llibertat d’expressió sols és quan a u li convé?

El correu que he rebut diu el següent:
Franchu, Francesc Llopis Surrallés és col·laborador d'El Jueves. El seu blog és aquest. Ha presentat una vinyeta referent al tema de la consulta d'Arenys de Munt sobre l'autodeterminació i li han negat. Demana que se'n faci difusió.
És lamentable que una publicació que ha patit la censura (recordeu la portada amb els prínceps espanyols) rebutgi ara una simple vinyeta perquè pot tocar el voraviu dels seus lectors espanyols. Ja se sap, els espanyols primer de tot i abans que res són espanyols, i no hi ha res més semblant a un espanyol de dretes que un espanyol d'esquerres.
Aquesta és la vinyeta censurada d'El Jueves...


Vosaltres mateix, que estan els diners per damunt de la llibertat d’expressió?
El Jueves, de Francesc Llopis

5 comentaris:

Anònim ha dit...

como bien dices estado español, democratico, si fueran tantas personas las independentistas no entiendo como no ganan los partidos independentistas las elecciones, es mas sacan unas votaciones ridiculas sin embargo tu psoe al que tu estas afiliado, por eso eres concejal socialista en beniarres, esta mandando en cataluña y asociado en el pais vasco con el pp, y no hay ningun partido que se hacerque a ellos en las votaciones.
con lo cual, hay tantos independentistas,nacionalistas o mas españoles?

Anònim ha dit...

Jo crec que els independendistes (que anomena l'anònim) guanyen les eleccions a nivell local i potser comarcal o de més ampli àmbit, territori.
El problema està en si aquestos pobles o comarques se senten espanyols o no. I crec que si no se senten espanyols és perque la història d'Espanya no ha reconegut encara avuí els maltractaments (culturals, lingüístics...) que han patit estos pobles pels anomenats espanyolistes.

Anònim ha dit...

siempre teneis la escusa, (ganais las eleciones a nivel local) queda muy bien dicho pero no es correcto, solo fijate en beniarres y me lo cuentas otra vez.
independentistas si no os gusta españa, no hace falta que os quedais os podeis ir, españa es de los espanoles no de cuatro independentistas,
por que soy cuatro los que haceis ruido para que parezca cuarenta.

Anònim ha dit...

Solo mira una cosa , en votos el PP se queda tato parejo el PSOE baja i los que mas suben son los nacionalistas.
¿Esto jode , es la fiesta de la democracia? yyyyyyyyyyyyyyyyuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuuuuuuuuuuuuu.

Anònim ha dit...

Jo no em referia als nacionlistes del País valencià, sinò a Catalunya, en eixos pobles on han fet o volen fer el referéndum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...