Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 15 de setembre del 2016

I Fireta de la Tardor

Escarbant entre papers guardats per casa, entre moltes actes antigues de plenaris de l’Ajuntament de Beniarrés i altres documents interessants, com documents de l’Arxiu de Salamanca relacionats amb el nostre, he trobat el tríptic de la I Fireta de la Tardor que es va celebrar l’any 2002.

Es va celebrar els dies 13, 14 i 15 de Setembre, podíem dir que es va celebrar un cap de setmana com aquest vinent, coincidències, aquest cap de setmana es celebra a Beniarrés la “ Ruta de lesTapes”.

Recorde aquella primera celebració com si fos hui. Faena, preparatius, promoció de l’esdeveniment, preparant exposicions, paradetes de menjar i altres, muntatge d’un de l’escenerari al pati de les Escoles (actual Joan Fuster) i molt de nervi però sobretot, molta il·lusió, per un projecte que volia promocionar el que al nostre poble sabem fer i per encentar una Fireta que perdurara en el temps.

No cal que vos conte com ha acabat aquesta iniciativa que es va començar amb molta participació de les associacions, botigues i persones anònimes per a ser la finestra del que a Beniarrés sabem fer, per mostrar a la comarca qui som i que tenim. Desgraciadament aquesta idea va morir molt prompte.

Vos deixe el tríptic que anunciava l’esdeveniment:









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...