BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: MEDI AMBIENT: Diumenge 24 de Setembre es celebra l'activitat ciclista" Amb Bici per la via verda"

divendres, 23 de setembre de 2016

Amb bici per la via verda 2016

Diumenge 25 de Setembre. L'esmorzar serà a Beniarrés

Cartell anunciador Diumenge que ve 25 de setembre, tindrà lloc l'activitat familiar “*Amb bici *per la Via *Verda”, que l'any passat va comptar amb més de 160 participants.

Aquest esdeveniment pretén fomentar l'ús de la bicicleta i que a través d'aquesta activitat la gent conega la Via Verda i l'entorn natural que envolta les localitats de L'Alcoià – El Comtat.

Els Ajuntaments d'Alcoi, Cocentaina, Muro, Beniarrés, Gaianes i L'Orxa són els organitzadors d'aquesta activitat, que està consolidada en l'agenda esportiva de les localitats.

Alberto Belda, regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi, explica que “l'eixida és a les 8:30 hores des de la Plaça d'Al-*Azraq d'Alcoi, a les 9:00 hores passarem per Cocentaina, a les 9:30 hores per Muro i a les 10:30 per Gaianes fins a arribar a Beniarrés”.

L'eixida des de L'Orxa també serà a les 9:00 hores del matí i van cap a Beniarrés per a la trobada amb la resta de participants i esmorzar. Els ciclistes realitzaran la volta en autobusos i les bicicletes les guardaran en camions.

La data límit d'inscripció és aquest divendres 16 de setembre i la poden realitzar a través de les pàgines web dels ajuntaments organitzadors. L'edat mínima és a partir de 12 anys. Entre 12 i 15 anys és necessària autorització i acompanyament d'un adult, de 16 a 18 anys només autorització dels pares. El preu de la inscripció és de 4€.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...