Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 23 de setembre del 2016

Amb bici per la via verda 2016

Diumenge 25 de Setembre. L'esmorzar serà a Beniarrés

Cartell anunciador 



Diumenge que ve 25 de setembre, tindrà lloc l'activitat familiar “*Amb bici *per la Via *Verda”, que l'any passat va comptar amb més de 160 participants.

Aquest esdeveniment pretén fomentar l'ús de la bicicleta i que a través d'aquesta activitat la gent conega la Via Verda i l'entorn natural que envolta les localitats de L'Alcoià – El Comtat.

Els Ajuntaments d'Alcoi, Cocentaina, Muro, Beniarrés, Gaianes i L'Orxa són els organitzadors d'aquesta activitat, que està consolidada en l'agenda esportiva de les localitats.

Alberto Belda, regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi, explica que “l'eixida és a les 8:30 hores des de la Plaça d'Al-*Azraq d'Alcoi, a les 9:00 hores passarem per Cocentaina, a les 9:30 hores per Muro i a les 10:30 per Gaianes fins a arribar a Beniarrés”.

L'eixida des de L'Orxa també serà a les 9:00 hores del matí i van cap a Beniarrés per a la trobada amb la resta de participants i esmorzar. Els ciclistes realitzaran la volta en autobusos i les bicicletes les guardaran en camions.

La data límit d'inscripció és aquest divendres 16 de setembre i la poden realitzar a través de les pàgines web dels ajuntaments organitzadors. L'edat mínima és a partir de 12 anys. Entre 12 i 15 anys és necessària autorització i acompanyament d'un adult, de 16 a 18 anys només autorització dels pares. El preu de la inscripció és de 4€.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...