Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 9 de setembre del 2016

L'etapa de la Volta ciclista a Espanya amb final en l'Aitana, decisiva per conéixer el gran guanyador

L'últim esprint intermedi estarà al carrer Santa Rosa d'Alcoi

La prova ciclista més important a Espanya passarà per les nostres comarques el dissabte 10 de setembre. L'organització ha decidit que siga al nostre territori on es decidisca part important de la prova, ja que la penúltima etapa pot ser decisiva. A més, es podrà veure la disputa de l'últim esprint intermedi de la carrera. Aquest esprint estarà situat a la meitat de carrer Santa Rosa, i en ell, els corredors podran lluitar pels punts per a la classificació del mallot verd i les bonificacions de 3, 2 i 1 segons, en la classificació final.

PERFIL ETAPA
A Alcoi, es tallarà el trànsit 45 minuts abans del pas dels corredors que s'estima siga entre les 15:15 i les 16.00 hores. La carrera arribarà des de Cocentaina i entrarà per l'Avinguda València després C/Espejo - Avinguda Tirant Lo Blanc - C/ Gabriel Miró - Entença - C/ Espronceda - C/ Víctor Espinós - C/ Santa Rosa - Redona d'Oliver fins Cervantes i carretera d'Alacant N-340 direcció a Benilloba. Quant als llocs d'aparcament en els carrers per on passa la carrera, estan ja senyalitzant-se i es procedirà a la retirada dels vehicles que queden entre les 12 i les 17 h. També es recomana no utilitzar el vehicle a partir de les 14.30 hores, pel tall de trànsit preventiu pels carrers esmentats.

Aquesta etapa és molt important per al desenllaç de la Volta, ja que és la penúltima etapa i és una etapa dura que comença en Benidorm i que acabarà en l'Alt d'Aitana i que tindrà 193,2 km de recorregut molt sinuós amb ports importants i que poden ser molt decisius. Qui acabe aquesta etapa com a primer en la general, serà el Campió de la Volta 2016.

Més informació a ARAMULTIMEDIA.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...