Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 13 de febrer del 2014

Xaro Navarro presenta Contes d'animalets i animalots a la Biblioteca de Cocentaina

La Sala Infantil de la Biblioteca Municipal de Cocentaina acull aquest dijous 13 de febrer a les 18,30 hores la presentació de Contes d'animalets i animalots de Xaro Navarro.

Xaro Navarro presentant el seu llibre
Aquest llibre recull unes xicotetes històries d'uns animalets molt peculiars: un conill al que no li agrada la verdura, una vaca que vol ser model, una ovella molt presumida que no vol esquilar-se...Xicotetes històries amb problemes de cada dia que ens recorden que, de vegades, els animalets se semblen més a les persones del que pareix, o que les persones, tenim més d'animalets del que pensem. És un llibre de poesia infantil i endevinalles, en valencià, molt divertit, fantàstic per fer una immersió en la poesia. Va adreçat, sobretot, a xiquetes i xiquets des de 3 fins a 10 anys.

La presentació s'acompanyarà d'una activitat d'animació lectora, realitzada per la pròpia Xaro Navarro, en la es començarà a jugar amb la poesia.

Escrit per RAFA CERDÀ M. a ARAMULTIMEDIA


P.D: Xaro Navarro, es natural de Beniarrés, filla del "Clauero". ´

És de lamentar el veure com gent del poble creativa, no tinga ni un racó i ni un minut per part del nostre Ajuntament i més en concret de la Regidoria de Cultura per a mostrar a tot el poble el treball realitzat i que siguen altres poblacions els qui ens ensenyen el gent que viu amb nosaltres escriu.

Aquest llibre va ser presentat al col·legi "Perputxent" de Beniarrés per a la comunitat educativa però no s'ha realitzat cap presentació al públic en general, per exemple a la Biblioteca ( encara existeix?).

Si voleu, està al vostre abast a casa Mari Lola




1 comentari:

Javier ha dit...

enhorabuena y sigue asi, gracias

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...