Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 17 de febrer del 2014

El Fest’un Pebre de Beniarrés acull amb molt d’èxit una barreja d’estils en la nostra llengua


El festival de música en valencià “Fest’un Pebre“, organitzat per L’Ateneu Popular Arrels i  l’Assemblea de Joves del Comtat, va rebre amb molt d’éxit a grups d’arreu de les comarques centrals amb estils ben diferents: el pop  d’ESiR, l’ska i el mestissatge de Tankats i Karra-ska’l, i el punk rock melòdic d’Inèrcia.
Joves i no tan joves gaudiren d’un sopar popular a l’Ateneu de Beniarrés, que va registrar una bona assistència de públic fins a ben entrada la matinada, el passat dissabte 15 de febrer, amb DJ Salami per acabar aquesta festa de la música en valencià.
ESiRJoventut i qualitat marcaren una nit que començà amb l’actuació dels alcoiansTankats. El grup ens oferí cançons pròpies, peró també versions tan conegudes com “No tinguer por“, d’Obrint Pas. Tot seguit, ESIR, formació femenina quasi al complet, continuaren escalfant l’ambient amb una proposta Pop ben elaborada, amb alguna sorpresa com la versió de “Boig per tu”, cançó de Sau dedicada a la lluna, que ben plena ens recordava que el passat 13 de febrer feia 15 anys que ens deixavaCarles Sabater.
Aitor d'InèrciaEl grup de Banyeres i Alfafara, Inèrcia, acabaren d’apujar la temperatura de l’Ateneu amb un repertori basat en el seu primer disc “No és cap simulacre“, amb cançons com l’inicial “Límits”, l’espectacular “Cop d’Ull” , algun tema de la seua primera maqueta com “Desperta’m”, o la traca final amb “El Secret”, amb el recinte ajupit cantant la tornada l’uníson.
Karra-ska'l
El públic va acabar de soltar-se la “melena” amb el grup d’Alfafara, Karra-ska’l. “Alfafara Ska” fou la primera en caure del seu primer EP. També poguerem escoltar “És a tu”, “Respecte”i el seu himne “Ganes de Festa” que  posava punt i final a una nit reivindicativa i festiva.
Noticia publicada a Diania .tv on podeu veure fotos i videos dels concerts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...