Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 28 de febrer del 2014

Carnestoltes Muro 2014



El pròxim dia 1 de març de 2014 tindrà lloc el Carnestoltes a Muro, on enguany se celebrarà el IX Concurs que donarà un primer premi dotat amb 350 €, un segon premi de 200 € i dos accèssits de 125 € cadascun. 

El concurs està dirigit a tots els participants de la desfilada de Carnestoltes que desitgen participar i que estiguen prèviament inscrits. Cada participant o grup de participants hauran d'estar degudament identificats amb el lema escollit en la Placeta Molina, de manera que el jurat puga identificar clarament els membres participants de cada grup.

L'eixida serà des de l'avinguda d'Alcoi-carrer de la Bola a les 19.00 h, i acabarà a la plaça del Matzem, on tot seguit es lliuraran els premis.

El jurat estarà constituït per membres de la Comissió de Promoció Econòmica i Turisme, a més de membres de la Comissió de Cultura i Tradicions i assessors artístics. La resolució serà una vegada acabada la desfilada a la plaça del Matzem, atenent els criteris de millor disfressa i posada en escena en general.

Escrit per RAFA CERDÀ M a ARAMULTIMEDIA
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...