BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: AGRICULTURA: El divendres 16 de Novembre s'enceta la campanya de recollida d'olives a la Cooperativa de Beniarrés .... FESTES: Els dies 30 d'Abril i 8 d'Octubre de 2018 seran festa local a Beniarrés

dilluns, 3 de febrer de 2014

"L'Esportí" porta el nom de Beniarrés a les comarques castellonenques


L'Esportí viatja a Borriana amb els seus cabuts i els dos gegants

Els voltants del Centre Municipal de Cultura La Mercé va acollir el passat dissabte 1 de Febrer, una exposició i exhibició d'aeromodelisme i també taller de construcció de cabuts. I és que el dissabte també va tenir lloc la VII Trobada de Gegants i Cabuts. 

En aquesta ocasió van participar associacions arribades d'Abarán, L'Alcora, Benetússer, Beniarrés, Benicàssim, Borriana, Onda, La Vall d'Uixó i Vila-real. A les quatre de la vesprada es van plantar els gegants i cabuts als voltants de la Mercé i una hora més tard va començar la desfilada pels carrers del centre de Borriana fins a arribar a carrer Sant Blai on van ballar per a deleit dels presents. 

No obstant açò, van ser molts els veïns els que van eixir al llarg del recorregut per a veure la desfilada dels Cabuts cap a l'ermita de Sant Blai.

Noticia publicada a La Plana al Dia,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...